Drie sexstandjes om 2017 knallend in te gaan

door Julia

Wat is er nu beter om het nieuwe jaar mee in te luiden, mits je enorm brak bent natuurlijk, dan met heerlijke sex?! Niets toch? Ik heb dus wat inspiratie voor jullie opgedaan; drie sexstandjes om 2017 knallend in te gaan.

 

#1 Spoonen met een twist

knallend

 

Hebben jij en je lover het er al langer over om eens iets nieuws uit te proberen in bed? Om nu echt een stapje verder te gaan? Ik heb het over, up the butt sex, oftewel anale sex. En wat is er nu een betere gelegenheid om daarmee te beginnen dan op de eerste dag van het nieuwe jaar? Spoonen, a.k.a. lepeltje-lepeltje is het ideale sexstandje voor anaal. Het is liefdevol en je kunt zelf aangeven hoe diep je hem in je wilt door je heupen heen en weer te bewegen. Meer tips over anale sex lees je hier.

 

#2 Klokslag twaalf uur

knallend

 

Koop speciaal voor oudjaarsavond twee vibrators met een afstandsbediening. Net voordat je naar het feestje gaat, of het feestje begint bij jullie thuis, doe je ze allebei in; hij in z’n boxer en jij in je slipje. Tease elkaar gedurende de avond tot de klok bijna twaalf uur slaat, spreek met elkaar af in de badkamer voor een vluggertje. Hoe? Ga op de wastafel zitten, schuif je jurkje omhoog en leg je benen op zijn schouders en laat hem in je komen. Terwijl je andere gasten hoort aftellen gaan jullie met z’n tweetjes al knallend het nieuwe jaar in.

 

#3 Lekker luidruchtig

knallend

Voor vele een nieuw sexstandje en ook nog eens een hele lekkere. Je lover zit op zijn knieën achter je en jij ligt voor hem met je benen wijd, schuif iets naar achter zodat je op zijn schoot komt te liggen. Laat je heupen op de zijne rusten, met je benen gestrekt achter hem. Met je onderarmen steun je op de vloer. Oké zo klinkt het nogal ingewikkeld, snap ik, maar als je naar het plaatje hierboven kijkt begrijp je precies wat ik bedoel. Probeer hem uit en ontdek wat dit sexstandje zo speciaal maakt. Knallend het nieuwe jaar in krijg een hele nieuwe betekenis.

Bron: Cosmopolitan.com / Beeld: Pinterest

 

Meer over sex standjes:

– Zes intieme sexstandjes

– De favoriete standjes van mannen

– Hot: 6 orale sex posities

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy