Standje van de week #1: Lapdance

door Lotte

Ontdek je graag zo veel mogelijk over de standjes? Dan is elke maandag your lucky day! Wij zullen de komende zes weken elke maandag een nieuw sexstandje uitlichten mét onze eigen prachtige illustraties*.

We beginnen met de intieme, maar óh zo hitsige positie: de lapdance…

 

sexstandjes 4 lapdance 900 compri

 

In het kort

Het lapdance standje is een intiem standje waarbij je veel lichamelijk contact hebt, waarbij de vrouw de controle heeft over het ritme en de diepste.

 

Waarom is het lapdance-standje geweldig?

Laat je niet voor de gek houden door de naam, de ‘lapdance’ is alles behalve tacky. Deze positie is perfect voor stelletjes, omdat je in deze intieme positie helemaal in elkaar op kan gaan. Omdat jullie face-to-face zitten, kun je elkaar lieflijk in de ogen aankijken, maar ook uitgebreid zoenen op de mond of in de nek. Of wat dacht je van ondeugend sabbelen op het oorlelletje? Als je houdt van borststimulatie, dan is dit standje ook een aanrader. De man heeft hier namelijk de ruimte om jouw borsten en tepels te masseren.

 

Zo voer je het lapdance-standje uit

Laat de man op het bed zitten in kleermakerszit. Nu gaat de vrouw op hem zitten met haar gezicht naar hem toe. De vrouw neemt de leiding en bepaalt het ritme en beweging. Je kunt op en neer bewegen, maar ook van voor naar achteren. Je kunt ook samen bewegen. Hiervoor pakt hij haar bij de billen en beweegt haar op en neer of van voor naar achteren. Voor meer intensiteit pak je er een kleine vibrator bij of gebruikt hij of zij de vingers om haar clitoris te stimuleren.

 

Variatie-tip: Doe hetzelfde standje, maar dan op een stoel zonder leuningen! Als je als vrouw lang genoeg bent, kun jezelf met je voeten op en neer bewegen.

 

Volgende week maandag verschijnt het volgende standje!

 

Lees hier ondertussen meer over standjes:

Vijf variaties op missionaris

Dit zijn de populairste sexstandjes per land

Spannend standje voor het weekend: sexstandje 68

 

* De illustraties zijn gemaakt door Lisa van Winsen en mogen niet gedeeld of gepubliceerd worden zonder toestemming. 

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy