Spannend standje voor het weekend: sexstandje 68

door Julia

Een nog onbekende positie in bed, maar zeker het proberen waard; sexstandje 68.

 

Iedereen kent sexstandje 69, ook wel Soixante Neuf genoemd, waarin je elkaar tegelijkertijd met de mond bevredigt. Minder bekend, maar zeker niet minder goed is zijn buurvrouw standje 68. Wat dit sexstandje precies inhoudt? Dat leg ik je hier haarfijn uit.

 

In positie

In tegenstelling tot standje 69, waarin je beiden geniet van elkaars tong, draait het bij sexstandje 68 om een persoon die volop verwend wordt. Dat gaat als volgt: jij ligt onder op je rug, je lover gaat op je liggen op zijn rug met zijn benen naar jouw gezicht toe. Terwijl hij zijn hoofd op jouw benen laat rusten, ligt jouw mond op likafstand van zijn intieme delen (zie de afbeelding hieronder). Wat zo fijn is aan deze positie, is dat je toegang hebt tot al zijn intieme delen en dan heb ik het over: de penis, de ballen, het perineum en de anus. Je kunt hem dus tegelijkertijd rimmen en andersom, als jij bovenop ligt kan hij dat ook doen bij jou. Een hele nieuwe orale sex beleving dus.

 

sexstandje 68

Tips

Ik zeg er wel bij, sexstandje 68 doe je niet zomaar even. Het is best een uitdaging en vergt wat oefening, maar als je hem eenmaal onder de knie hebt is ie geweldig. Een aantal tips en tricks: Als jij bovenop ligt kan je lover, naast je heerlijk verwennen met zijn tong, zijn handen over je benen en billen laten glijden. Wil je dit sexstandje nog kinkier maken? Sluit dan je benen om zijn hoofd heen, niet te strak natuurlijk hij moet nog wel adem kunnen halen. Andersom kan hij dit ook doen als jij hem oraal bevredigt. Mocht je nu last krijgen van je nek, schuif dan een kussen onder je hoofd voor extra ondersteuning. Het kan natuurlijk zijn dat je vriend wat zwaarder is dan jij en dan levert dit ongemak op, snappen wij. De oplossing hiervoor? Laat hem zijn bekken iets liften, terwijl hij steunt op zijn onderarmen, zo komt er minder druk op jou te liggen en blijven jullie alsnog in positie.

 

sexstandje 68

 

Meer over sex standjes:

– Vijf tips voor sexstandje 69

– Zes intieme sexstandjes

– De favoriete standjes van mannen

 

Bronnen: Kinkly.com,  Guide to Make Love
Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy