De beste sexstandjes bij jouw sterrenbeeld

door Lotte

Check jij wel eens je horoscoop voor een kijkje in jouw toekomst? Mensen lezen hun horoscoop om te ontdekken wat de sterren voor hen in petto op het gebied van liefde, financiën en werk. Bij LotteLust vinden we dat jij je beste sexleven ooit verdient, dus waarom niet kijken wat jouw sterrenbeeld zegt over welke sexstandje bij je past. Of je er nu wel of niet in geloofd, het is het proberen waard ;).

Lees ook: de beste sexstandjes volgens mannen

Waterman: Standje Rub-a-Tub

De waterman staat er bekend om experimenteel en onbevangen te zijn. Daarom is sex in het bad een leuk sexstandje voor de verandering. Deze heet Rub-a-Tub.

How to: Vul een bad tot de helft. Laat je lover eerst plaatsnemen in bad, ga dan zelf op zijn schoot zitten met je rug naar hem toe. Zet de douchekop op een harde stand en richt hem op je clitoris terwijl hij je heupen op en neer beweegt. Of neem een waterproof vibrator en houd het tegen je clitoris.

rub a dub sexstandjes sterrenbeeld horoscoop

Vissen: standje The Wow-Him Powwow

Ladies met dit sterrenbeeld zijn romantisch en houden van subtiel. We adviseren The Wow-Him Powwow (ja, zo heet-ie echt!)

How to: Laat hem in kleermakerszit zitten, omhels hem en kruis je benen achter zijn rug. Beweeg je heupen van voor naar achter. Dit is zeker één van de meest intieme sexstandjes ooit.

the-wow-him-powwow sexstandjes

Ram: standje Rocking Chair

Je bent onafhankelijk en moedig! Dus een gewaagd standje waar andere zich niet aan durven wagen past bij jou. Wij adviseren de Rocking Chair, dus schommelstoel.

How to: Laat de man normaal in de stoel zitten. Het is handig als de stoel naar achter kan schommelen. Klim bovenop hem met je gezicht naar hem toe. Zit je goed? Plaats dan je voeten aan de buitenste zijden van zijn bovenbenen. Neem de leiding door het ritme en tempo te bepalen.

rocking chair sex standjes

 

Stier: standje Missionaris

Dit sterrenbeeld is betrouwbaar en gul in bed en komt gelijk ter zake tussen de lakens. En het klassieke standje die het voor elkaar krijgt is natuurlijk de missionaris positie.

How to: Van alle sexstandjes is de missionaris niet de meest kinky, maar het doet zeker zijn werk! Creëer extra frictie door je met je hand af te zetten aan het hoofdeinde van het bed, in plaats van mee te bewegen. Geniet terwijl de man zijn ding doet.

missionaris sexstandjes

Tweelingen: standje Yes, yes, yes

Mensen met dit sterrenbeeld zijn energiek en fantasierijk. Twee elementen nodig voor spannende sexsessies! We raden de positie Yes, yes, yes aan.

How to: Ga op het bed liggen met je bovenlichaam over de rand heen. Zet je armen rechtuit voor je neer op de vloer. Houd je benen bij elkaar en laat je lover van achteren bij je naar binnen gaan.

yes-yes-yes sexstandjes

Kreeft: standje Joystick Joyride

Als kreeft ben je onvoorspelbaar in bed. De ene keer wil je vanillesex, de andere keer wil je het ruig! Net waar je zin in hebt. Wij adviseren een girl on top standje, zoals de Joystick Joyride, waarbij jij alle controle hebt.

How to: Laat de man op zijn rug liggen met zijn armen over zijn hoofd. Ga bovenop hem zitten met je benen gebogen naar voren terwijl je achter op je handen steunt. Maak op en neer-bewegingen en probeer je heupen in ‘8’-tjes te draaien. Maak het nog spannender door hem vast te boeien aan het bed.

joystick-joyride sexstandjes

Leeuw: standje Sensual Spoon

Het sexleven van de leeuw draait om drama, liefdesspelletjes en vooral teasing! Maak het voorspel verrassend door je lover een hot oil massage te geven (of eis er één van hem!). We adviseren om daarna te spoonen met het standje Sensual Spoon.

How to: Spoonen is niet moeilijk, je ligt letterlijk lepeltje-lepeltje met je billen tegen zijn kruis. Maak het heter door je been op te tillen en hem een beetje op één knie te laten leunen zodat hij dieper bij je naar binnen kan.

the-sensual-spoon sexstandje

Maagd: standje Standing Tiger/Crouching Dragon

Maagden kunnen erg precies en analytisch zijn. Om te voorkomen dat je te veel in jezelf gekeerd raakt tijdens de sex, wordt de positie Standing Tiger/Crouching Dragon aangeraden.

How to: Ga op handen en voeten (dragon) zoals je zou doen bij doggie style, maar zorg dat je je knieën op het einde van het bed plaatst. De man (tijger) staat op de grond achter je.

sexstandjes standing tiger crouching dragon

Weegschaal: standje The So-Fa So Good

Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn dol op voorspel en zijn erg goed in zoenen. Om die twee eigenschappen in één standje te bundelen stellen we The So-Fa So Good voor.

How to: Dit 69-standje is heel anders dan je verwend bent. Laat hem ondersteboven liggen met zijn benen over de leuning van de bank heen. Ga dan op hem zitten met je billen op zijn gezicht. Het mooie aan 69 is dat je elkaar tegelijkertijd oraal kan bevredigen, wat heel opwindend is.

oral-sex-sofa so good- sex standjes

Schorpioen: standje V for Vixen

De schorpioen is erg sexueel en altijd in om nieuwe dingen proberen. Het standje dat bij dit sterrenbeeld past kan buiten de slaapkamer gedaan worden en er is heel wat lenigheid voor nodig: de V for Vixen.

How to: Neem een hoog oppervlakte, zoals een bureau of wasmachine. Ga met je billen precies op de rand zitten. Houd hem vast ter ondersteuning en leg een enkel op elk van zijn schouders.

v-for-vixen sexstandjes

 

Boogschutter: standje Hot Tub Hug

Het sexleven van een boogschutter moet vooral veel liefde en passie hebben, maar ze hebben ook een wild side. Daarom past de Hot Tub Hug bij dit sterrenbeeld.

How to: Spring samen in een hot tub. Laat hem normaal zitten, met zijn billen een beetje van de kant af. Ga op hem zitten met je knieën opgetrokken en zet je voeten op het zitvlak. Enjoy the ride!

hot-tub-hug sexstandjes

 

Steenbok: Standje Twirl-A-Girl

Een steekbok is heel speels in bed, daarom past Twirl-A-Girl heel goed bij dit sterrenbeeld. Dit standje is even wennen en daarom erg fun en sexy.

How to: Laat je lover op zijn rug op het bed liggen. Ga zijwaarts bovenop hem zitten. Leun naar achteren op je handen en houd je knieën gebogen. Maak draaiende op en neer-bewegingen met je heupen.

twirl-a-girl sexstandjes

 

Beeld: Cosmopolitan/Tumblr

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt!  

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy