Mannen vertellen: ‘Het belangrijkste wat ik in bed leerde van een vrouw’

door Julia

Als het aankomt op het vrouwelijk orgasme, kunnen veel mannen nog wel wat bijleren. Toegegeven, het is ook best lastig, een vrouwenlichaam zit gecompliceerd in elkaar. Gelukkig onthouden de mannen ook wat we ze leren. Een aantal mannen onthult het belangrijkste wat ze van ons vrouwen hebben geleerd, in bed.

 

Inkoppertje

‘Waar ik de vagina kon vinden…Haha nee grapje! Hoewel, nu ik er zo bij nadenk kan dat best wel eens kloppen’. Devin (27)

‘Een ding wat ik heb geleerd van mijn vriendin in bed, is dat ik snurk in mijn slaap’ Alex (26)

Gelukkig neemt de 28-jarige Jake de vraag wat serieuzer: ‘Het belangrijkste wat ik heb geleerd van een vrouw is om open te communiceren met elkaar. Duidelijk zijn in wat je wel en niet wilt en wat je nodig hebt als het op sex aankomt. En vooral ook naar de behoeftes van je partner luisteren, in plaats van saaie sex te hebben en dan ineens iets te proberen wat finaal misgaat’.

‘Ik heb het ritme van sex geleerd van een vrouw. Het is moeilijk uit te leggen, maar seks heeft een bepaald ritme en dat is niet iets wat je kunt leren van masturbatie of het kijken naar porno. En ook niet van het lezen van advies over sex. Het is eigenlijk net als het kijken naar golfwedstrijden, hoe vaak je het ook kijkt de swing leer je pas echt als je het daadwerkelijk zelf doet. Er zijn teveel subtiliteiten, die je niet kunt leren zonder echt sex te hebben’. Zo legt Brian (27) uit.

 

Rustuggg

‘Het belangrijkste wat ik geleerd heb van een vrouw in bed? Het is een marathon en geen sprint. Daarmee bedoel ik niet perse dat snel en hard slecht is, maar het keihard doen en in 5 minuten klaar zijn is niet de way to go.’ Aaron (28)

Jesse van 25 zegt dat je het als man vooral moet ‘laten gebeuren’: ‘Mannen doen er jaren over om te leren hoe ze het mysterie van het vrouwelijk orgasme kunnen achterhalen, maar het is vrij duidelijk. Het vrouwelijk orgasme is gewoon heel ingewikkeld, het beste is dus om dit te accepteren en het feit dat je het niet kunt forceren als man. Je moet het laten gebeuren’.

‘Het belang van voorspel! Dat is wat mij het meest is bijgebleven van wat een vrouw mij verteld heeft. En dat het net zo goed, of in sommige gevallen zelfs beter, kan zijn dan de sex zelf’. Pete (28)

belangrijkste

Veiligheid boven alles

‘Dit is nogal ongemakkelijk, maar het belangrijkste wat ik geleerd heb is; safe sex. Oké misschien is ongemakkelijk niet het juiste woord, maar als je jong bent denk je niet zo na over SOA’s en wat het allemaal kan veroorzaken. Vooral omdat iedereen dan onervaren is, en er wordt gauw gedacht dat je alleen een SOA kunt krijgen als je veel bedpartners hebt. Wat natuurlijk de grootste onzin ever is. Mijn eerste vriendinnetje heeft het er bij mij echt ingestampt dat we het altijd veilig, met een condoom, deden. En dat doe ik eigenlijk nog steeds, ik weet zeker dat het me al meer dan een keer heeft gered van een overdraagbare aandoening’. Greg (28)

‘Een van de eerste vrouwen waar ik mee naar bed ging, had moeite met het bereiken van een orgasme. Ze had zelf een speciale techniek bedacht, waarmee het haar wel lukte. Ik kan het niet precies uitleggen, maar ze heeft het me geleerd en ik heb het vervolgens in andere relaties ook toegepast. En dat viel bij meerdere vrouwen in de smaak, dus ik ben haar echt ontzettend dankbaar. Als ik haar weer tegenkom, trakteer ik haar op een etentje in een chique restaurant’. Evan (29)

 

Zo mogen we het horen mannen! Is jouw vriend nou heel goed in bed? Bedankt dan maar de vrouw voor jou, grote kans dat zij hem de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd.

 

Meer over sex:

5 slaapkamer spelletjes tegen saaie sex

Bedenk een idee voor een sextoy en verdien 3300 euro

Single en sex: tijd om die vajayjay af te stoffen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy