100 mensen over hun favoriete sexstandje (video)

door Julia

Kiezen de meeste mensen voor bekende posities als de cowgirl, de missionaris of doggy style? Of geven ze toch de voorkeur aan iets origineels, als de Firefly of de Joystick Joyride? De makers van deze video vroegen honderd mensen wat hun favoriete sexstandje is.

 

 

Uitdaging

Met 100 Kamasutra standjes is er ruime keus als het aankomt op het kiezen van een positie in bed. De een is natuurlijk wat lastiger dan de ander, zo vergt standje 68 toch echt wel wat meer oefening dan de lapdance. Maar sommige mensen houden juist wel van een uitdaging. Wij moedigen dat alleen maar aan, zolang je maar voorzichtig bent. Dus ga je voor de wat ingewikkeldere posities, zorg dan dat jullie de tijd hebben. Je wilt je niet zo erg bezeren, dat je de volgende dag op werk moet uitleggen hoe je aan die blauwe plekken bent gekomen.

 

Meest geliefd

Als je een sexstandje mocht kiezen die je het liefste doet in bed, welke zou dat dan zijn? Moeilijk kiezen misschien, maar de meeste mensen hebben wel een favoriete positie. Zo ook de mensen in onderstaande video, die lekker recht voor z’n raap antwoord geven op de vraag van de interviewer. Het missionaris-standje is een terugkerend antwoord, en ook de girl on top is favoriet. Maar heb jij bijvoorbeeld weleens gehoord van de crosstrainer? En dan heb ik het natuurlijk niet over dat ding op de sportschool. Bekijk de hilarische beelden hieronder:

 

Onze laatste ontdekking op het gebied van sexstandjes, is standje 99. Kende jij dit intieme standje al? Wij leggen je hier uit hoe je deze positie uitvoert. Leuke verrassing voor vanavond ;)

 

Bron: YouTube, Watchcut
Beeld: Pinterest

 

Wil je meer over sexstandjes weten? Check onze artikelen hier:

 

Must try: vier sexstandjes als hij een grote penis heeft

Cowgirl standje: 5 tips om beter te worden in girl on top

De vijf heetste sexstandjes voor diepe penetratie

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy