In deze periode is de sex het lekkerst

door Lotte

Op welk punt in je relatie heb je nu eigenlijk de beste sex? In je scharrelperiode ben je nog aan het ontdekken bij elkaar wat de ander fijn vindt. Pluspuntje van de prilheid is dat het wel nog heel spannend en nieuw is. Aan de andere kant ben je na al die tijd zo goed op elkaar af gestemd, dat je het elkaar heel goed naar de zin kan maken in bed. Máár de nieuwigheid is er wel wat vanaf… 

Duitse wetenschappers deden onderzoek naar de sexuele piek in een relatie. Ze ondervroegen 2800 Deutsche hetero mannen en vrouwen naar hun ervaring. Wat bleek nou? *tromgeroffel* Op de mijlpaal van 6 maanden is de sex op zijn best in een relatie. En het gaat echt bergafwaarts na een jaar samenzijn. Beide feiten gelden voor zowel de man als de vrouw.

Beste sex na zes maanden

De onderzoekers denken dat het piekt bij zes maanden, omdat je dan elkaar doorhebt wat wel en niet de juiste moves zijn. De daling na een relatie van een jaar kwam door een verminderd aantal stoeipartijen.

Maar geen zorgen! Een ander onderzoek vertelt juist weer dat je sexlife weer heet wordt nadat je kids krijgt. Let’s hope so… ;)

 

Meer over sex & liefde:

– Hoeveel sex moet je hebben om gelukkig te zijn?

– Sex met je ex: do’s en don’ts

– 5 veelvoorkomende sexklachten

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy