Als je dít huisdier hebt, ben je blijkbaar kinkier…

door Lotte

Het stereotype van vrouwen met een of meerdere katten is vaak: single, eenzaam en een beetje crazy. Volgens recent onderzoek mogen we er een nieuwe eigenschap aan toevoegen die een stuk positiever is. Alhoewel…

Het lijkt erop dat kattenmensen een edge hebben. Een paar maanden geleden schreef ik namelijk al dat onderzoek claimde dat kattenmensen eerder vreemdgaan dan hondenmensen. Onderzoekers uit Tjechie doen er een schepje bovenop. Katteneigenaren zouden volgens hen namelijk een stuk kinkier zijn dan baasjes van honden, knaagdieren of andere huisdieren.

Kattenmensen <3 SM

De Tsjechische Charles University hield onderzoek onder ruim 36.500 kattenmensen uit Tsjechië en Slovakije. Een groot gedeelte van de groep blijkt de grenzen op de willen zoeken bij sex en experimenteert met onderdanige rollenspellen zoals bondage en SM.

Verklaring

En nu komt het ‘WTF’-gedeelte… Mensen die veel tijd met katten hebben de kans op toxoplasmose op te lopen. Dit is een aandoening veroorzaakt door een parasiet. Ja, je leest het goed. Volgens de onderzoekers is er een verband tussen toxoplasmose en opwinding door angst, gevaar en sexuele onderdanigheid. De parasiet kan het menselijk gedrag namelijk ook beïnvloeden, schrijven ze in hun bevindingen.

Heb je een poezenbeest én ben jij aan de kinky kant? Dan hoef je je niet per se zorgen te maken over de parasiet. Niet elk kattenmens die ook van kinky sex bleek te houden, had last van toxoplasmose.

De hoofdonderzoeker wil wel benadrukken dat bij elk mens een spanning is tussen angst en sex, wat bij de ene persoon meer is dan de ander. Dus als je een hond hebt, kun je ook best een ‘randje hebben’.

Wat vind jij van dit opvallende onderzoekje?
Bron: Independent / Beeld: Pinterest

 

Meer aparte onderzoeken:

Onderzoek bewijst: Mollige koppels zijn het gelukkigst

Curvy is het meest gewilde lichaamstype

Meer sex betekent een beter geheugen

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy