Curvy is het meest gewilde lichaamstype

door Julia

Als het aankomt op lichaamstype dan geven zowel mannen als lesbische vrouwen de voorkeur aan rondingen. Here here voor de curvy girls!

Uit onderzoek van website Fitrated.com onder 2017 respondenten is gebleken dat een vrouwenlijf met rondingen het populairst is. De deelnemers konden kiezen uit vijf verschillende categorieen: normaal, gespierd, curvy, dun en anders.

Gay en Straight

Van de hetero vrouwen gaf 41.7 procent aan mannen met een normaal postuur het aantrekkelijkst te vinden. Daarop volgt 35.8 procent die de voorkeur geeft aan een man met een gespierd lichaam. Van de lesbische vrouwen gaf 35.9 procent aan vrouwen met een normaal postuur mooi te vinden, 30.1 procent heeft liever een vrouw met rondingen en 11.2 procent houdt van gespierde vrouwen.

Ook hetero mannen houden van curvy ladies, 48 procent van de ondervraagden geeft de voorkeur aan rondingen. De overige mannen hebben liever een vrouw met een normaal postuur, (24.1 procent) en 22.4 procent wil het liefst een hele slanke vrouw. Opvallend is dat er heel weinig mannen zijn die van gespierde vrouwen houden, maar 3.8 procent gaf aan dat vrouwen met een gespierd lichaam hun voorkeur heeft.

Curvy mannen

De meningen van gay mannen over lichaamstypen zijn vrij divers, 36.1 procent wil het liefst een gespierde partner (well duhh), 26.7 procent gaat voor een man met een normaal postuur, 18.3 procent houdt van hele slanke mannen en 11.1 procent vindt een man met rondingen het meest ideaal.

Body partsss

Als het gaat om voorkeur voor lichaamsdelen, vinden heteromannen, die ook van normaal en een curvy postuur houden, de borst het mooist. Bij mannen die het liefst een hele slanke vrouw zien, zijn de billen het favoriete lichaamsdeel van de vrouw. Bij de vrouwen kwam het meer overeen, of ze nu liever een normaal gespierd of slank postuur wilden, allemaal vinden ze de armen het mooiste lichaamsdeel van een man. Lesbiennes vinden bij vrouwen de borst het mooist, ongeacht hun voorkeur voor een bepaald lichaamstype. Bij homo’s die het liefst een man zien met een gespierd of normaal postuur, is ook de borst het favoriete lichaamsdeel. Maar bij de gay’s die op hele slanke mannen vallen is juist de buik favoriet.

Zo blijkt maar weer, alsof we dat niet allang wisten, de meeste mannen houden juist van curvy girls. Dus om dat buikje of dat extra beetje vet op je heupen hoef je je totaal geen zorgen te maken, tenzij je je er zelf niet prettig bij voelt natuurlijk. Want dat is waar het om gaat, niet om wat voor soort figuur je hebt, curvy, slank, gespierd, vol, whatever, het belangrijkste is dat jij er happy mee bent :)

 

Meer over je lichaam en figuurtypes:

– Wat gebeurt er met je lijf als je opgewonden bent

– Drie sexposities voor een strakker lijf

De mooiste curvy girls van Instagram

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy