Sexy verhaal: Een nieuwe sensatie (+podcast)

door Saskia


We zitten naast elkaar op de bank. Nu het donker is buiten heb ik de kaarsen weer tevoorschijn gehaald en ik kon het niet laten ook vast wat kerstverlichting op te hangen. Gewoon voor de gezelligheid. Voor ons staat een grote doos met daarop in sierlijke letters ‘Naughty & Nice’.

Ik had de Easy Toys Adventskalender van dit jaar alvast online besteld met het idee hem 1 december aan mijn vriend te geven. Maar de avonden thuis begonnen allemaal op elkaar te lijken en we hadden echt een nieuwe sensatie nodig. Een frisse wind. Een boost in de slaapkamer. En dus was het me, toen het pakket binnenkwam, niet gelukt te wachten en stond de prachtige donkerblauwe box met koperen accenten nu op het tafeltje voor onze neus.

Mijn vriend had geglunderd en ook een beetje verlegen gereageerd toen hij het cadeaupapier eraf had gescheurd en besefte wat hij net had gekregen. Maar toen begon de discussie: Ik kon echt niet langer wachten – geduld is nooit mijn sterkste punt geweest – en wilde alle vakjes gelijk openmaken en kijken wat er allemaal in zat. Hij wilde netjes wachten tot 1 december voordat we het eerste vakje open zouden maken en er dan elke dag één openmaken.

En dus zaten we nu in een impasse…

“Wat nou als we er nu één openmaken en die moeten we dan vanavond gebruiken”, probeer ik in een zoveelste poging hem over te halen. Hopend dat hij dit idee niet kon weerstaan.

“Oké,” begint hij aarzelend. “Één vakje. Maar de rest laten we dicht tot volgende maand!”

Ik veer op en stem gelijk toe.

Voorzichtig vouw ik de grote box open zodat alle doosjes tevoorschijn komen.

“Jij mag kiezen welk doosje. Het is tenslotte jouw cadeau.” Ik ga terug naar achter zitten om niet in de verleiding te komen me er mee te bemoeien.

Zijn hand glijd even langs de pakjes, voordat hij er één van de kleinste pakketjes, die helemaal verscholen bovenin zit, eruit trekt. Op het zwarte doosje staat in koperen letters nummer 20, met een hartje eromheen.

Tergend langzaam maakt hij het doosje open. Ik hoop alleen maar vurig dat het niet de Toy bag is waarvan ik weet dat hij er ook tussen zit. Super leuk en handig natuurlijk, maar niet zo stimulerend voor de avond waar ik nu zin in heb.

Uit het doosje komen echter twee tepelklemmen, aan elkaar zittend met een ketting. Ik voel gelijk een golf door mijn lichaam gaan, want we hebben best wat speelgoed in de slaapkamer liggen, maar deze zat nog niet in de collectie. Ik heb altijd al gevoelige tepels gehad, dus een mix van angst en opwinding vermengt zich in mijn buik bij het idee. Terwijl hij nog met de klemmen in zijn hand zit, ze van alle kanten bekijkt en bestuderend aan de verstelknopjes draait, trek ik zo onopgemerkt mogelijk mijn lange slobbertrui die ik als jurk had gedragen uit en ontdoe ik me van mijn bh.

In alleen mijn string ga ik op mijn knieën naast hem zitten.

Als hij me aankijkt steek ik mijn borsten nog iets verder voorruit. “Of wilde jij ze proberen?” Vraag ik onschuldig. Het antwoord al wetend.

Hij stamelt een ontkennend antwoord voordat hij mijn borst vastpakt. Even laat hij de tepelklem langs mijn al stijve tepel gaan, voordat hij hem er voorzichtig opzet. Als hij dit ook bij mijn andere borst heeft gedaan bekijkt hij me even bewonderend. Terwijl ik hem aan blijf kijken draai ik de verstelknopjes nog iets strakker waardoor ik het tussen mijn benen voel oplaaien.

Dan laat ik me tussen zijn benen op de grond zakken. Ik duw hem naar achter, trek de knopen van zijn broek los en trek deze naar beneden. Hij wipt op om hem over zijn billen te laten glijden en laat zijn knieën dan uit elkaar vallen.

Elke keer als zijn broek of been langs één van de klemmen schampt, voel ik een golf van pijn en opwinding door mijn lichaam gaan. Ik neem hem in mijn mond en laat mijn hoofd heen en weer gaan. Wanneer hij helemaal nat is neem ik het over met mijn hand, zodat ik mijn mond vrij heb om zijn ballen te proeven.

Als hij keihard is klim ik op hem en laat ik hem langzaam in me glijden. Met zijn mond bijt hij het kettinkje dat tussen mijn borsten hangt vast. Hij geeft er een klein rukje aan door zijn hoofd iets naar achter te bewegen. Een kreun ontsnapt me en ik bijt op mijn lip van genot. Langzaam beweeg ik op en neer en bij elke beweging voel ik de spanning in mijn lijf opbouwen. De kleine rukjes aan mijn tepels stimuleren me zo erg dat ik het niet lang vol houd. Ik word overspoeld door een intens orgasme dat door mijn hele lichaam raast. Als hij weggeëbd is vraagt hij me nog even te wachten. Hij stoot nog even in me voordat ik hem in me leeg voel lopen. Dan laat ik me van hem afzakken en ga ik uitgeput op de bank liggen.

Voorzichtig draait hij de klemmen los en verwijdert hij ze van mijn tepels zodat ik weer helemaal kan ontspannen.

“Morgen toch maar weer eentje openmaken.” Grinnikt hij. En daar ben ik het helemaal mee eens.

Meer over de EasyToys Adventskalender:

Meer lezen:

Speeltje van de maand: EasyToys adventskalender 2020

Corona made me do it (+podcast)

Die ene bijzondere collega

2 reacties

Simone 31 oktober 2020 - 23:51

Krijgen wij, bij wijze van adventskalender, nu bij elk vakje wat geopend wordt zo’n spannend verhaaltje?

Beantwoord
Lotte 4 november 2020 - 14:23

Hi Simone,
Dat is wel een heel goed idee!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy