Sexy spelletjes om er warmer bij te zitten deze winter

door Yentl

Ben je het ook zo zat om de avonden met je lover scrollend door Netflix te gaan? Dan hebben wij de oplossing voor een spannende avond samen. Een spelletjesavond, maar dan nét even anders! Monopoly of Twister zijn waarschijnlijk niet de eerste spelletjes die naar boven komen wanneer de verveling toeslaat, maar met de spicy varianten is de verveling snel verholpen. Zeg maar dag tegen een hoge energierekening, van deze spelletjes krijg je het in no time bloedheet!

Strippoker

Misschien wel het bekendste dirty spel en heeft dan ook weinig uitleg nodig. Je kunt dit samen spelen, maar ook tijdens een avond met vrienden. Ga je all the way of ligt de grens bij ondergoed? Dit bepaal jij helemaal zelf.

Strip Twister

We blijven nog even bij het strippen. Deze naughty versie van Twister kan je zo spannend maken als je zelf wilt. Verliest iemand een stuk stof wanneer hij/zij valt of wordt er iets uitgetrokken bij iedere nieuwe houding die er moet worden aangenomen? Om het nog wat ondeugender te maken kan je er ook voor kiezen om die rechterhand dus niet op rood te doen, maar op een intieme plek.

Spelletje

Dirty Seconds

Het leukste raadspelletje in een ondeugend jasje! Samen met je lover of met vrienden omschrijf je de spannendste begrippen. Van dirty tot extra dirty. Wat mag de verliezer uitvoeren? Dirty Seconds shop je in onze LotteLust shop.

spelletje

Dobbelspel

Niet een gewoon dobbelspel, maar met sexy dobbelstenen! Er zijn verschillende soorten die jij samen met je lief kunt uitproberen. Er zijn dobbelstenen die je vertellen wat je met welk lichaamsdeel mag doen, maar er zijn ook dobbelstenen die je de opdracht geven om een standje uit te proberen. Hoe dan ook, genot gegarandeerd! Have fun.

sexy spelletjes

XXXOpoly

Nog een kinderspel in een spannende uitvoering. Bezit jij de duurste straat? Dan hangt hier uiteraard ook het duurste prijskaartje aan. Waar je bij de andere straten misschien nog wegkomt met een innige zoen zal de huisbaas hier wat meer spice van je verwachten. Wordt het een streling of een sloppy bj? Eén ding is zeker: er wordt flink in natura betaald!

Spelletjes

Knibbel knabbel knuisje

Wie knabbelt er aan mijn …….? Voorzie je partner van een blinddoek terwijl je fruit, snoep of een andere lekkernij over je naakte lichaam verdeelt. Het is de bedoeling dat de persoon met de blinddoek met zijn of haar mond op zoek gaat naar al het lekkers. Eens kijken hoe lang het duurt voor alle treats gevonden zijn.

Meer inspiratie:

5 x de leukste outfits voor een geslaagd rollenspel

Huis-tuin-en-keukenspullen voor kinky spelletjes

5 slaapkamer spelletjes tegen saaie seks

Beeld: Pexels / EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy