Huis-tuin-en-keukenspullen voor kinky spelletjes

door Lissa

Van vanille naar hete peper! Jij hebt zin in spicy sex. Maar waar begin je? Je kunt meteen de sexshops leegkopen, maar vaak liggen de spullen dichterbij dan je denkt. Pas wel op, dit is op eigen risico.

IJsblokjes

We beginnen dit lijstje met ijsblokjes, een echt klassieker. Je kunt hiermee het lichaam van je partner plagen door met het ijsblokje in je mond langzaam van boven naar beneden het lichaam van je partner te kussen. Wist je ook dat oraal bevredigen met een ijsblokje in de mond heel opwindend kan zijn? Wel is het belangrijk dat je tong warm blijft en je die in de buurt van het ijsblokje houdt, anders kan het ijsblokje blijven plakken.


Folie

Je kunt met touw je partner vastbinden maar dit kan ook met folie, huishoudfolie om precies te zijn. Je kunt hier delen van je partner inwikkelen! Wil je een gezicht bedekken? Doe dit dan niet met folie vanwege het verstikkingsgevaar. Kies voor een theedoek of laken. Hier kan iemand gemakkelijk doorheen ademen.

Plantenspuit

Dit handige ding zal vanavond niet de planten teasen, maar jou! Wanneer je vastgebonden of geblinddoekt bent is dit heel spannend en zeker waard om te proberen. Voor een echt schrikeffect is het goed om het met koud water te doen.

Stropdas of badjaskoord

Als je Fifty Shades hebt gekeken weet je dat een stropdas een must have is om te hebben! En grote kans dat het wel ergens in de kast ligt dus dat komt goed uit! Je kunt elkaar er mee vastbinden of gebruiken als blinddoek. Plus… wie houdt er nou niet van een sexy pak? Mochten jullie even geen stropdas in de buurt hebben, maar wel een badjaskoord, dan kan dit ook prima. Iets minder sexy, maar je moet roeien met de riemen die je hebt!


Spatel, liniaal of pollepel

En dan gaan we naar het echte werk. Je kan er bijna niet omheen dat er bij BDSM weleens een tikje wordt uitgedeeld. Voordat je een zweepje koopt, kun je je voorkeuren testen met een spatel, liniaal of pollepel. Die heb je vast in huis. Mocht dit niet zo zijn, zijn een afstandsbediening of riem ook een prima optie. Keuze genoeg dus. Let er wel op dat je echt zachtjes slaat en alleen op lichaamsdelen waar genoeg vet zit. Zorg dat je goed communiceert over jullie grenzen.

Wasknijpers

Vind je tepelklemmen iets te eng, maar lijkt het je wel wat? Dan kan je jouw oplossing vinden bij de was! Plaats wasknijpers op de tepels van jezelf of je partner op die van jou en plaag elkaar door er voorzichtig aan te trekken. Ook hierbij is het belangrijk om voorzichtig te zijn en grenzen te bepalen.

Make-upkwast

Ja, make-upkwasten gebruik je voor andere doeleinden, maar je kunt het ook gebruiken in bed. Ideaal om elkaar mee te teasen! En tip; maak de kwast van te voren wel even schoon!

Kaarsen

Kaarsvet kan niet ontbreken voor jou echte BDSM-avontuur! Door de kaarsen wordt jullie avond helemaal romantisch en spannend. Binnenkort verschijnt een artikel daarover. Stay tuned!


Panty

Naast de stropdas kan je nog een kledingstuk heel goed gebruiken, de panty. Het handige aan een panty is dat je het op verschillende manieren kan gebruiken. Bijvoorbeeld voor bondage, om te blinddoeken en om de mond te bedekken. De persoon kan nog wel ademen, maar niks verstaanbaars zeggen. Zo heb jij helemaal de macht!

Haarelastiekjes

Haarelastiekjes, ze zijn meestal overal door het huis te vinden en dat komt in dit geval goed uit. Je kan deze goed gebruiken om af te ‘schieten’ tegen iemand zijn lichaam aan. Kies wel een elastiekje zonder metalenstukje en ontwijk de ogen, we willen geen letsel! Begin langzaam op ‘volle’ lichaamsdelen en bouw dit langzaam op naar de spannendere gedeeltes, bijvoorbeeld de tepels.

Vliegenmepper

Een vliegenmepper is weer ideaal om mee te spanken. We know, we hebben al veel opties hiervoor met jullie gedeeld, maar deze kon niet missen. Het is namelijk extra spannend om het met een elektrische vliegenmepper te doen! De persoon ontvangt hierdoor lichte schokken en dit kan als zeer prettig worden ervaren. Pas wel op dat er geen vocht bij is, anders kan dit verkeerd aflopen.

Have fun!


Meer over BDSM:

BDSM-Tips voor het next level

De 8 Grootste fabels over BDSM

BDSM Voor beginners

Bron: Pexels, Giphy.com

1 reactie

Anne 16 mei 2021 - 19:45

Pas op met kaarsenvet! Alleen speciale bdsm kaarsen gebruiken!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy