BDSM-tips voor het next level

door Phlox

Ben je bekend met de BDSM-basics en vind je het tijd voor een stapje verder? Dit is hét artikel om inspiratie op te doen voor het uitbreiden van jouw BDSM-fantasieën. Je hebt je ingelezen over BDSM voor beginners en… het geprobeerd! Als jullie de smaak te pakken hebben, is het een logische stap om te kijken naar hoe je die goede ervaring uit kan breiden- en nog beter kan maken.

Onmisbaar bij BDSM: een safe word

Het hebben van een duidelijk safe word (of stopwoord) is natuurlijk onderdeel van BDSM, maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Ga niet voor een basic woord zoals ‘nee’ of ‘stop’, omdat die te verwarrend zijn. Het kan namelijk onderdeel van het spel zijn om weerstand te geven. Kies in plaats daarvan voor iets wat je niet zomaar zou zeggen, zoals een kleur of zelfstandig naamwoord.

bdsm

Spanking

Zijn jullie begonnen met de vlakke hand en was dat voor herhaling vatbaar? Neem het spanken mee naar een tweede level! Dit kun je doen door bijvoorbeeld speciale zweepjes en paddles aan te schaffen waardoor je er nét even iets meer van merkt.

Voor een echt intense BDSM-ervaring zou het weleens iets voor jou kunnen zijn om de spanking ervaring te verwerken in een rollenspel. Misschien ben jij de ondeugende patiënt en hij de dokter.

Rollenspel

Het op touw zetten van een rollenspel is misschien wel een van de eerste dingen waar je aan denkt bij BDSM. En niet zonder reden: het is namelijk een enorm populaire manier om onze seksuele identiteit te ontdekken. Als jij en je partner een rollenspel willen proberen, is het belangrijk om van tevoren goed af te spreken hoe de scène eruit gaat zien.

Shop rollenspel kostuums via EasyToys.nl!

Een paar populaire scenario’s zijn:

  • Dokter & patiënt
  • Bezorger aan huis
  • Stripper & klant
  • Professor & student
  • Verhuizer & bewoner

Ook hiervoor geldt: zorg dat jullie op één lijn zitten en laat geen twijfel bestaan over wat het safe word is. Je moet jullie BDSM-rollenspel altijd op elk moment kunnen stopzetten.

Waxplay

Voor het uitvoeren van waxplay heb je nodig: speciale SM kaarsen, warm water (binnen handbereik), een deken die vies mag worden en, niet geheel onbelangrijk, je partner.

Waxplay is het druppelen van kaarsvet op het lichaam van je partner, op een sensuele manier. Je kunt veel sensaties en lichte pijn ervaren in een romantische setting, en dat maakt het experimenten met kaarsvet een goed begin. Voordat jullie kaarsen van de eettafel pakken, is het wel goed om te weten dat niet alle kaarsen veilig zijn voor waxplay. Sexshops zoals EasyToys hebben SM kaarsen die specifiek voor dit doel gebruikt kunnen worden.

Check eerst hoe heet het kaarsvet op de huid aanvoelt, en bepaal samen of dat een goede temperatuur is. Het is fijn om sowieso allebei even het kaarsvet getest te hebben, zodat het duidelijk is hoe de ander het gevoel straks ongeveer zal ervaren. Experimenteer met het druppelen van vormpjes en patronen!

Tip: vermijd het contact met kaarsvet op plekken met veel lichaamshaar, zodra het koud en hard wordt is het moeilijk om dat er af te krijgen. Scheer van tevoren als het nodig is, of nog beter: begin met een massage met babyolie. Goed voor de huid en nog beter om de stemming er in te krijgen!

Kinky pakje

Wat kan er nou écht niet ontbreken aan een next level ervaring? Jouw ultieme BDSM outfit! In de tijden van nu wordt het misschien moeilijk om naar de dichtstbijzijnde sexshop te gaan, shop daarom via EasyToys.nl. De erotische shop heeft naast een grote collectie toys ook een mega-assortiment met kinky lingerie en BDSM-pakjes. Niet onbelangrijk: bezorging is discreet!

Meer over BDSM:

De 8 grootste fabels over BDSM

Hoe weet ik of BDSM iets voor mij en mijn partner is?

BDSM voor beginners

Beeld: Unsplash

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys.nl tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy