Sex met een micropenis: zo kun je toch lekkere sex hebben

door Nikki

Ontdekken dat je (bed)partner een micropenis heeft is misschien – op het moment – een shock. Gelukkig zijn er genoeg technieken, standjes of andere hulpmiddelen om elkaar te bevredigen. Hij kan er immers niets aan doen dat hij hiermee geboren is. Ook met een micropenis kan sex nog leuk en lekker zijn. Deze tips kunnen jullie beiden plezier hebben in bed!

Wat is een micropenis?

Wanneer een jongetje net geboren is en een penis heeft van 1 à 2 cm óf een volwassen man een penis van 3,8 cm heeft, dan spreken we van een micropenis. Dit geldt wanneer de slappe penis gemeten is vanaf het schaambeen tot de glans. Dit betekent niet dat de penis helemaal niet stijf kan worden. Is de penis stijf en korter dan 7 cm dan blijft het een micropenis.

Al vanaf de geboorte kan de micropenis geconstateerd worden. Een micropenis wordt ontwikkelt door hormonale problemen en/of het centrale zenuwstelsel. Een micropenis wordt gezien als een afwijking van het edele deel.

“Size doesn’t matter. It’s all about the heart.” – Bob Sanders

micropenis

Micropenis standjes

Om penetratie mogelijk te maken en/of uit te proberen, zijn er verschillende standjes die goed werken voor sex met een micropenis. Probeer deze standjes om – met wat oefening – tot een orgasme te komen.

1. Niet stoten, maar wrijven

Bij dit standje ga jij bovenop en ligt de focus vooral op het langzaam heen en weer glijden (grinden) over zijn lichaam. Draai ondertussen je heupen en wrijf – met jouw lichaam – tegen zijn penis en alles eromheen aan. De vagina-opening is erg gevoelig. Wanneer hij voortdurend in en uit je glijdt zal dit ook intens(er) voor jou aanvoelen.

2. Next level doggy

Doggy is geschikt om de penis verder in de vagina te krijgen. Door de micropenis zo ver mogelijk te stoten en te oefenen met verschillende hoeken, zou het kunnen dat je toch door penetratie een lekker gevoel krijgt. Als hij tussen het stoten door je oraal bevredigt, kan dit de spanning verder opbouwen. Wanneer hij een paar keer goed stoot en daarna zijn penis eruit haalt en verder gaat met zijn orale technieken, zal dit tot een bevredigend gevoel leiden.

2. Anaal lepelen

Door lepeltje-lepeltje te liggen tijdens anaal zal anale sex geen pijn doen. Hij heeft door je anaal te nemen een kleinere en strakkere ruimte waardoor jij het gevoel krijgt dat je gevuld bent van binnen. Een groot voordeel van dit standje is dat hij tijdens het anaal sex hebben ook je clitoris kan bevredigen. Zo kom je makkelijker tot een orgasme.

Check ook wat je moet weten over de eerste keer anaal.

Op andere manieren sex

Goed zijn in bed gaat niet alleen over penetratie of een grote penis hebben. Sex is veel meer dan een piemel in een vagina. Goede sex bestaat uit verschillende skills, samenspel, aantrekkingskracht en chemie. Wanneer je sex hebt met een man met een micropenis kun je naast standjes je ook op andere dingen focussen.

De bekkenbodemspieren

Als vrouw kun je je bekkenbodemspieren trainen. Door spanning op deze spieren te zetten kun je een intenser gevoel creëren wanneer je sex hebt. Dit is handig, omdat ongeveer 33% van de vagina omgeven is door de bekkenbodemspieren. Meer gevoel is meer plezier, right?

De vagina

Een micropenis kan de vagina ingaan, maar de kans dat je dan iets voelt als vrouw is veel kleiner. In de vagina zitten relatief minder zenuwcellen. Maar weinig vrouwen komen klaar van penetratie en het is niet bewezen dat je meer genot ervaart wanneer de penis dieper in de vagina komt. Vooral de dikte van de penis telt. De meeste zenuwuiteinden van de vagina zitten namelijk aan het begin.

De clitoris

“Slechts 10 tot 20 procent van de vrouwen is ooit klaargekomen door alleen penetratie”, vermeldt ons orgasmeboek ‘Kom je ook?’. Dit toont aan dat penetratie niet alles is. Daarnaast is de clitoris vele malen groter dan dat je met het blote oog kunt zien. Spelen met de clitoris kan – door je partner of jezelf – je laten opwinden en tot een orgasme brengen. De clitoris telt maar liefst 8.000 zenuwuiteinden. Dat is twee keer zoveel als de eikel van een man. Door hand-en-spanwerk of sextoys te gebruiken kan het lekkere gevoel dus ook opgewekt worden.

Voorspel

Sexen doe je niet alleen met de penis, maar voorspel komt hier ook bij kijken. Strelen, likken, wrijven, zoenen of een sextoy wekken geilheid op. Je tong, mond, handen of vibrator kunnen al veel voor je erogene zones betekenen. Zet penetratie van het hoofdmenu af en aanschouw beffen en vingeren niet alleen als voorspel maar ook als main event.

Meer over de penis:

90 grappige synoniemen voor penis

7 verschillende soorten penissen

15 dingen die je nog niet wist over de penis

Bron: Kom je ook? | Beeld: Unsplash, Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy