Single in the City: Dandy Daddy

door Saar

De zomer van 2019 staat in teken van de dandy daddy! Sinds mijn vaste boytoy voor studie is uitgevlogen naar het buitenland ben ik weer back in business! Binnenkort ga mijn flirttechnieken inzetten op een oudere leeftijdscategorie mannen (40+). Hallo dandy daddies: hier is Saar, ready om jullie van je stuk te brengen!

De dandy daddy: WHY?

Het is tijd om mijn horizon te verbreden en mijn hengel uit te gooien in een nieuwe vijver. Aangezien de man/vrouw-verhouding in Amsterdam behoorlijk scheef is (vrouw is in overvloed, ga ik daten met mannen van boven de 40 jaar. Waarom? Ervaring maakt een mens rijker en ik wil liever niet in mijn sterfbed denken ‘had ik maar…’

Ik deel deze week daarom mijn research over de 40+ man in Amsterdam. Ik hoop snel een juicy verhaal te kunnen delen als ervaringsdeskundige op het gebied van dandy daddy dates. I’ll keep you posted!

Dandy Daddy John Cena

Levenservaring, wijsheid en vermogen

Levenservaring, wijsheid en vermogen zijn de voornaamste redenen waarom jongere vrouwen voor dit type man kiezen. Welk van de drie heeft jouw voorkeur? Voor mij is het de levenservaring. Want bij levenservaring denk ik ook (vooral) aan jarenlange seksuele ervaring. Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat 40+ mannen zeer bereidwillig zijn naar beneden af te dalen, met hun mond welteverstaan. Beffen vinden ze bij (jongere) vrouwen vaak fantastisch en het voelt dan ook niet als een verplicht nummertje of ‘neuk only zone’.

Wat maakt de 40+ man interessant date materiaal?

  • Wijze levenslessen krijgen en een goed filosofisch spreekuur gaat makkelijker met een man met levenservaring dan een broekie (op boytoy Sander na dan).
  • De zongebruinde huid, vaak met wat rimpels en grijs bij de slapen en door zijn (nog) volle bos haar heen. Yes, please!
  • Rokkenjagen à la vier vrouwen per week hoeft hij niet meer, dat is zó 15 jaar geleden voor hem.
  • Hij heeft ruim 20 jaar aan sexual experience opgebouwd, vaak gecombineerd met langere relaties of een huwelijk, wat zijn bedprestaties vaak ten goede komen.
  • De 40+ man is vaak vermogender dan zijn geslachtsgenoten van 20, waardoor de liefde (stiekem) kan worden bedreven in een fancy hotel in plaats van een aftandse parkeerplaats of studentenflat. Side note: dan moet hij niet net een peperdure scheiding achter de rug hebben…

Zo herken je de potentials

  • Hij heeft geen ring om zijn vinger. Ik vind het persoonlijk niet chill om de side chick te zijn die door zijn kinderen, gevoed door de ex, wordt gehaat en Cruella De Vil wordt genoemd.
  • Je wordt behandeld met respect. Hij gaat een gesprek met je aan, laat je uitpraten en luistert aandachtig naar jouw visie in plaats van gefixeerd te zijn op je decolleté.
  • Hij heeft de nodige kennis opgedaan in de haute cuisine. Hij heeft genoeg ervaring met zakendiners en neemt je mee uit eten naar een goed restaurant. De wijn wordt met zorgvuldigheid door hem geselecteerd uit een wijnkaart. Geen huiswijn por favor.

Wat zijn de issues bij een dandy daddy?

Lichamelijk verval: wasbordje onder een laagje vet verdwenen. Houdt de moed erin: goed gereedschap staat onder een afdak. Aftakeling qua conditie en levensenergie zullen eerder bij hem voorkomen dan bij jou. Maar eerlijk, die vlieger hoeft niet op te gaan voor alle 40+ers.

Mrs Dandy Daddy: is hij gescheiden? Jouw kans op een droombruiloft is aanzienlijk kleiner als hij al eens in het huwelijksbootje is gestapt (en een scheiding achter de rug heeft). Nu hoef ik niet per se te trouwen, maar als hij opeens the one blijkt, denk ik er misschien wel heel anders over…

Kinderwens: mocht je als 20-jarige vrouw een kinderwens hebben en kinderen willen met jouw grote liefde meneer 40+, dan is de kans op kids wellicht kleiner dan bij een jonger exemplaar. Hij heeft bijvoorbeeld al kinderen en daarom geen zin meer in een dagelijkse dosis poepluier porno. Maar alles is mogelijk, mannen zijn veel langer vruchtbaar dan vrouwen…

Dé kinderen en dé ex: do I need to say more?

To be continued…

Meer over daten:

Single in the City: Het broertje van mijn beste vriendin

Dit zijn de 5 type mannen die alle vrouwen onweerstaanbaar vinden

Single in the City: Mijn hoogte- en dieptepunten na 3 jaar op Tinder, Happn en The Inner Circle

Beeld: RawPixel, Unsplash, GIPHY

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy