K(L)ETSPODCAST #24: SEX BLUNDERS

door Esther

Wekelijks uploaden we een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST op Spotify en Soundcloud. Elke woensdag kan je luisteren naar mijn geklets. Ik – Esther – klets met wisselende co-hosts over allerlei sex gerelateerde onderwerpen. Deze week praat ik jullie bij over mijn date leven.

Wanneer heb je voor het laatst geketst?

Sarah is niet voor het eerst te gast in DE K(L)ETSPODCAST en is dus wel bekend met de beruchte vraag waar we elke aflevering mee openen. De zusjes vragen elkaar wanneer ze voor het laatst van bil gegaan zijn én, nog belangrijker, of het lekker was.

Seks blunders

De aflevering van deze week gaat over ongemakkelijke momentjes tijdens de seks. We delen onze meest gênante ervaringen én vertellen jullie wat onze luisteraars zoal meegemaakt hebben. Het blijkt dat bepaalde blunders vrij vaak voorkomen. Uit bed vallen, sperma op onhandige plekken, per ongeluk iets geks zeggen; het kan de beste overkomen en gelukkig kunnen we er achteraf om lachen.

Luister mee

DE K(L)ETSPODCAST is te beluisteren via Spotify en Soundcloud. De afgelopen weken kletste Es met verschillende kletspartners over allerlei spannende onderwerpen zoals porno kijken, trio’s en vreemdgaan. Volg DE KLETSPODCAST op insta om op de hoogte te blijven én mee te kletsen. Heb je een leuke anekdote, een vraag, feedback, een goed idee voor een klets onderwerp of wil je ons een liefdesbrief sturen; schroom niet om een DMetje te sturen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy