Sexy verhaal: Studentikoos

door Izzy

‘Je studententijd is de mooiste tijd van je leven. Geniet er maar van!’

Om er maar eens een veelgehoorde oneliner in te gooien. Althans, ik heb ‘m vroeger vaak te horen gekregen. Van mijn ouders, van ooms en tantes en nichten en neven. Zelf associeerde ik mijn studententijd toen vooral met veel langdradige colleges, uren blokken voor tentamens en drukke stageperiodes. Tussendoor hadden we genoeg feestjes inderdaad, maar dat hadden we dan ook verdiend na al het harde werk. Ja, toch?

Pas toen ik een paar jaar fulltime aan het werk was dacht ik ineens terug aan deze opmerking. En aan het uitgaan, elke zaterdagavond weer. Niet dat ik feestjes nu schuwde, maar ieder weekend hoefde van mij niet meer. Laat staan doordeweeks.
Had ik als student meer energie gehad? Ja. Want achteraf gezien was dat studeren zo gek nog niet. Of het nou de mooiste tijd van mijn leven was, dat weet ik niet, maar prettig was het wel. En genoten heb ik, zeker het laatste jaar. Onze docente pedagogiek, tevens onze klassenmentrix, had de pensioen gerelateerde leeftijd bereikt. Een uitbundig afscheidsfeest volgde. Daarna zou ze vervangen worden door een nieuwe docent: Koos.

In gedachten ga ik terug in de tijd en neem plaats op één van de vele stoelen. Terug naar Koos. Ik verwachtte een man van middelbare leeftijd met een buikje en een baardje. In een pantalon en een gladgestreken overhemd. Met keurig gepoetste leren veterschoenen aan zijn voeten.

De goed uitziende jongeman op sneakers, die nu het podium van de collegezaal oploopt, is vast iemand van de ICT. Of een stagiair. Hij lijkt de microfoon te moeten controleren.

‘Goedemorgen allemaal.’ Zijn stem klinkt prettig helder door de speakers. ‘Mijn naam is Koos. Ik ga jullie dit laatste jaar deels lesgeven in pedagogiek en daarnaast zal ik jullie begeleiden tijdens de eindstages.’

Ik schiet overeind uit mijn collegebank. Is dit Koos? Hoe oud is hij? Of beter gezegd, hoe jong? Alsof hij mijn gedachten kan lezen vervolgt hij grijnzend zijn verhaal.

‘Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd. Op mijn 24e. Jullie hebben allemaal de rekentoets gehaald, dus mijn leeftijd ga ik niet verklappen.’

Ik smelt op mijn stoel. En tijdens alle lessen daarna. Koos is knap, intelligent en grappig tegelijk. En mijn docent. Dus dat kan niet. Maar fantaseren mag. En soms lijkt het wel wederzijds. Of verbeeld ik me dat?

Zijn aanstaande bezoek aan mijn stageadres bezorgt me slapeloze nachten. De nachten dat ik wel slaap, droom ik dat ik niet uit mijn woorden kom, terwijl hij aandachtig naar me kijkt. Een enkele keer droom ik zelfs dat hij me innig kust. We kleden elkaar uit, hij tilt me op, ik spreid mijn benen en word wakker.

‘Je straalt rust uit en je weet waar je het over hebt. Ik vond het prettig om naar je te luisteren,’ vertelt Koos mij tijdens het eindgesprek.

‘Bedankt,’ stamel ik. Hij moet mijn rode wangen en mijn klotsende oksels op miraculeuze wijze gemist hebben.

Als we samen naar buiten lopen durf ik het eindelijk aan. ‘Ik vond het erg leuk om jou als docent te hebben. Zowel professioneel als persoonlijk.’

Koos staat plotseling stil. Hij kijkt me niet aan. ‘Dank je. Dat is wederzijds.’

Kleuren zijn wangen nou? Ik durf hem niet te lang aan te kijken. ‘Tot volgende week bij de diploma-uitreiking,’ zeg ik snel.

‘Ja, tot dan. Leuk.’

Een week later en een diploma rijker tref ik Koos bij de pop-upbar.

‘Hé topper, gefeliciteerd!’ Hij buigt zich naar me toe maar lijkt van zichzelf te schrikken.

‘Het is oké.’ Met mijn hand op zijn arm geven we elkaar drie zoenen. ‘Wat ruik je lekker.’

‘Dank je.’ Zei ik dat hardop!?

Tijd om erover na te denken krijg ik gelukkig niet. Een hele groep medestudenten trekken letterlijk aan onze mouwen.

‘Wij gaan verder feesten in de stad. Gaan jullie mee?’

‘Ja!’ roep ik.

‘Als ik mee mag van jullie, graag,’ lacht Koos.

Een antwoord is niet nodig. Het uitbundige gejuich uit de groep is duidelijk genoeg.

Het café waar we naartoe gaan is op loopafstand van onze opleiding. Ik wandel samen met Koos achteraan. We kletsen honderduit en de chemie tussen ons is plotseling bizar intens.

Ik wil hem.

‘Mijn hakken zijn niet echt gemaakt voor een avond stappen,’ vertel ik, ‘ik ga nog even langs mijn appartement om andere schoenen aan te doen. Het is hier om de hoek.’

Koos geeft het antwoord waar ik op hoop. ‘Wil je dat ik meeloop?’

Twee minuten later duw ik mijn voordeur achter hem dicht. ‘Mijn hakken zijn eigenlijk wel prima,’ beken ik.

‘Wat doen we hier dan?’ vraagt Koos.

Alsof hij dat niet weet. ‘Dit.’ Ik druk mijn lippen op de zijne. ‘Dit wilde ik al heel lang doen.’

‘Wow.’ Koos neemt mijn gezicht in zijn handen. ‘Ik ook. Maar het kon niet.’

Ik loop achterwaarts mijn appartement in en trek dit prachtexemplaar met me mee. ‘Nu wel,’ grom ik, en duw hem tegen mijn aanrechtblad aan. We zoenen, we tongen, we verslinden elkaar. Ik trek zijn shirt van zijn lijf; hij ritst me uit mijn jurk: ik knoop zijn jeans los en bevrijd zijn erectie; hij stroopt mijn string over mijn heupen, tilt me op en draait een slag zodat ik met mijn blote billen op mijn aanrecht beland. We kijken elkaar aan. Ik wil dat hij me neemt. Zijn ogen verraden een verlangen van hetzelfde kaliber. Toch checkt hij het. De gentleman.

‘Weet je het zeker?’ Zijn ademhaling klinkt vlot en oppervlakkig.

Er zijn maar zelden momenten geweest dat ik meer naar iemand heb verlangd als nu naar Koos. Ik klem mijn vingers om zijn penis, laat zijn eikel tussen mijn vulvalippen verdwijnen en steunend op mijn armen laat ik me helemaal over hem heen zakken. Zijn pik is dik en hard en vult me helemaal. Heerlijk.

‘Honderd procent,’ grom ik. Onmiddellijk voel ik zijn handen op mijn billen. Hij houdt me vast, laat zich een beetje uit me zakken en kust me. Lief en hartstochtelijk. Geen typische onenightstand zoen. En precies zo neukt hij ook. Koos verliest mij geen moment uit het oog als hij zich diep in me stoot. Mijn genot staat voor hem voorop. Hij voelt feilloos aan wanneer ik me op het randje van een orgasme bevind. Zijn duim valt bij, begint ritmisch mijn clitoris te masseren en duwt me binnen no-time genadeloos de afgrond in.

Ik brul. Mijn lijf schokt. En als ik na een halve minuut weer bij mijn positieven ben is mijn keel gortdroog. ‘Jezus,’ fluister ik.

‘Jij mag Koos zeggen,’ grijnst Koos.

Hij heeft nog humor ook. Wat een perfectie. Ik laat me van het aanrecht zakken, klaar om hem te verwennen. Dat heeft hij wel verdiend.

‘Mag ik dit als tegoed houden?’ vraagt Koos plotseling, ‘we moeten nog naar een feestje.’
Hij heeft gelijk. ‘Straks dan? Je mag blijven overnachten.’

Koos geeft me een kusje op mijn neus. ‘Lijkt me heerlijk. Daar houd ik je aan.’

Tien minuten laten voegen we ons bij de groep. We worden joelend en fluitend ontvangen. Eén van mijn medestudenten drukt met een dikke knipoog een vol biertje in mijn handen. ‘Proost. Eindelijk maar toch. Een stuk beter zeker, op andere schoenen?’
Verdwaasd kijk ik naar beneden. Ik draag nog steeds dezelfde hakken.

En Koos? Nou, Koos bleef overnachten. Niet één, niet twee en ook niet drie nachtjes. Nee, wij hebben elkaar wel gevonden!

Meer sexy verhalen van Izzy:

Onzichtbare verassing

Gemaskerd bal

Op de koffie komen deel I

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy