Sexfetisjen: dit zijn de gekste

door Maaike

We geilen allemaal wel op iets of iemand, maar als er één specifiek iets is waar je het warm van krijgt, dan is de kans groot dat je een sexfetisj hebt. En deze fetisjen kunnen nog al – eh – bijzonder zijn. Tja, ieder zo zijn ding?

1. Emetofilie

Tijdens sex komen er veel lichaamssappen vrij: zweet, zaad, vaginaal vocht… Maar mensen met de sexfetisj emetofilie doen hier nog een schepje bovenop. Zij vinden het namelijk heel opwindend om te braken of naar mensen die overgeven te kijken. Vaak komt deze fetisj te pas het hebben van orale sex, waarbij er wordt gedeepthroat. Ook het over iemand geen overgeven of andersom wordt veel gedaan bij deze fetisj.

2. Looners

Deze fetisj is in twee soorten op te delen: de niet-knappers en de knappers. De niet-knappers voelen zich verbonden met de ballon en doen er alles aan om de ballon te beschermen. Ze knuffelen, zoenen en hebben soms zelfs sex met de ballon (vraag ons niet hoe). Dit kan komen door de fascinatie van ronden voorwerpen (billen, borsten). De knappers krijgen juist een kick als de ballon kapot knapt: ze associëren de knal namelijk met een orgasme en zien het als dominantie en willen de ballon op allerlei manieren laten knappen.

sexfetisj

3. Formicofilie

Tijdens formicofilie draait alles om kleine insecten. Mensen met deze sexfetisj raken opgewonden wanneer er insecten over hun lichaam lopen en laten zich graag door deze beestjes down under kriebelen. Soms komen er ook insectensteken bij kijken.

4. Agalmatofilie

Bij deze sexfetisj word je opgewonden van poppen, standbeelden en paspoppen. Sommige mensen hebben er zelfs sex mee. Meer kunnen we er niet van maken…

5. Dacryfilie

Ook deze sexfetisj kun je in twee soorten opdelen. Je hebt sadisten waarbij het seksuele plezier komt doordat ze hun partners zo emotioneel zijn dat ze in tranen uitbarsten én je hebt ook mensen die liever anderen van een afstandje zien huilen. In soaps of films bijvoorbeeld.

6. Somnofilie

Sleeping beauty, is that you? Juist, bij deze fetisj draait het om sex met slapende mensen. Vaak zijn sex en slapen echt een no-go, maar mensen met een somnofilie-fetisj geilen er juist op wanneer je tijdens een potje sex inslaap valt. Laten we hopen dat mensen met deze fetisj in ieder geval toestemming hebben van de slapende schone.

sexfetisjen

7. Eproctofilie

Opgewonden raken van scheetjes van andere mensen lijkt onmogelijk, maar mensen met een exproctofilie-fetisj vinden dit juist heel opwindend. Sommige mensen zijn op hun geilst wanneer ze scheten laten op hun partner, terwijl anderen juist opgewonden raken als dit andersom gebeurt.

8. Acrotomofilie

Mensen met acrotomofilie voelen een sterke seksuele interesse in mensen met geamputeerde ledematen. De naam is afkomstig uit het Grieks: Akron (extreem), tomein (snijden) en philein (houden van). De term wordt tegenwoordig ook gebruikt voor mensen die opgewonden raken van mensen met een beperking.

Welke sexfetisj vind jij het meest bijzonder? Deel je antwoord met ons op Instagram!

Meer over sexfetisjen:

Fetisj: de golden shower

What to do als hij een fetisj heeft?

Hoe weet ik of BDSM iets is voor mij en mijn partner? Vrijvraag #33

Beeld: Pinterest

1 reactie

Bodywarmer 23 maart 2021 - 21:15

Ik heb een bodywarmer donsjas fetisj

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy