Sex date? Bij deze serie is de kans het grootst dat jullie van bil gaan

door Lotte

Als je vaak struint over het wereldwijde web, zoals 9GAG en Tumblr, weet je dat de laatste tijd “Netflix and Chill” code staat voor een sex date. Je weet wel, elkaar uitnodigen om een serie’tje kijken en die dan – tja – niet kijken. 

De Amerikaanse versie van Women’s Health Mag zette een poll uit onder haar lezeressen om erachter te komen bij het kijken van welke serie je de beste kans hebt op (casual) sex. Ze konden kiezen uit How I Met Your Mother, Friends, The Office, Parks and Recreation, Bloodline, Planet Earth, Orange Is the New Black, House of Cards, The Walking Dead, The League, Archer, en Bob’s Burgers.

De top 3 series voor een sex date

Welke serie kwam uit de bus als echte geilmaker? Dat bleek *tromgeroffel* Orange is the New Black te zijn! Dat is best opvallend, aangezien er vooral lesbische sex in de Netflix-serie voorbij komt. Aan de andere kant misschien juist niet gek. Series waar juist veel hetero sex in voor komt worden eerder vermeden, want die zijn misschien net even te gênant. Plus: lesbische sex is vaak voor zowel mannen als vrouwen opwindend. Win-win!

Op de tweede plek stond How I Met Your Mother en op de derde plek kwam Friends. Wil je nu daadwerkelijk Netflix wil kijken en chillen met je date? Zonder sex? Zet dan de serie Bloodline op. Die kwam als minst succesvolle ‘Netflix and chill’-film uit de poll.

sex op een date netflix chill oitnb

Bron: Women’s Health / Beeld: Pexels

Meer over daten en sex:

– Betere sex met een booty call?

– 12 tekenen dat je scharrel verliefd op je is

– 10 flirtfouten die vrouwen maken (ja, jij ook!)

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy