3 fijne manieren om seks tegen de muur te hebben

door Phlox

Op den duur wil je misschien weleens wat anders dan altijd maar seks hebben in een standaardbed. In dat geval hebben wij nog wel een suggestie! Seks tegen de muur is avontuurlijk, spannend én met deze standjes ook nog eens zeer realistisch om in de praktijk te brengen. Genoeg reden om muur seks aan je bucketlist toe te voegen…

1. Spicy staand

Staand tegen de muur seksen is een beetje de missionaris positie in de wereld van muur seks. Maar wel zo makkelijk om mee te beginnen en heel erg leuk om te doen! Laat je partner één been omhoog houden voor better access en zoek zelf steun bij de muur of natuurlijk je lover.

Je kunt hier ook erg goed in variëren. Bijvoorbeeld door de ander tegen de muur te laten leunen terwijl jij jezelf tegen hem of haar aan positioneert. Zo word je van achter verwend en hoef je zelf alleen maar te blijven staan (of bukken).

Wat je ook kunt doen, is je omdraaien zodat jij met je gezicht naar de muur komt te staan. Hou een recht figuur of zak zo ver mogelijk door je rug naar beneden en laat je partner je heupen of schouders vastpakken. Dat is trouwens sowieso een goede tip, vooral als je snel je evengewicht verliest! Eigenlijk is die positie vergelijkbaar met een soort staande versie van doggy style. En dat moet natuurlijk worden uitgeprobeerd…


2. Oraal

Seks tegen de muur hoeft niet uitsluitend penetratie seks te betekenen. Het is namelijk minstens zo opwindend (en makkelijker te performen) om er samen een oral party van te maken.

Daarvoor kun je het beste je lover met hun rug tegen de muur laten staan terwijl jij op je knieën gaat. Super spannend natuurlijk! Want waar orale seks in bed al behoorlijk sexy is geeft deze positie nog een extra spicy randje erbij. Dit kun je omwisselen tot je sterretjes ziet (en dat zouden we dan ook zeker doen.)

Meer inspiratie nodig? Dit zijn 4 standjes voor beffen die het waard zijn om eens te proberen!

3. Voor de sportieve mensen only

Je hebt het misschien weleens op televisie voorbij zien komen: een seksscène waarin iemand door hun scharrel tegen de muur wordt opgetild alsof het niks is. Uhm, hallo, where do we sign up?

Gelukkig voor ons is dit standje echt wel uitvoerbaar, maar dan moet je op z’n minst een béétje uithoudingsvermogen hebben. Hier word je namelijk flink moe van! Laat je omhoog gelift worden en sla allebei je benen om zijn middel. Hou je rug tegen de muur, grijp je lover vast en enjoy…

Tip: Het is misschien in het begin even zoeken naar de beste angle voor fijne penetratie, dus probeer verschillende hoeken en tempo’s en kijk wat voor jullie werkt! Kantel je heupen bijvoorbeeld een beetje naar hem toe zodat je hem zo diep mogelijk in je kan voelen.


Lees meer over:

16 standjes voor op je bucketlist

Heet: 6 orale sex standjes

Zó maak je autoseks voor herhaling vatbaar

Beeld: Unsplash, Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy