Deze mensen hebben het vaakst orale sex

door Julia

Genoeg interessante onderzoeken te vinden over het onderwerp sex, maar een onderzoek specifiek over orale sex? Die waren wij eigenlijk nog niet tegengekomen, tot nu! Weten waar dit over gaat? Lees snel verder.

Het Amerikaanse Center of Disease Control and Prevention is een overheidsorganisatie die zich bezighoudt met de nationale gezondheid; het opsporen, behandelen en voorkomen van ziektes. Deze organisatie besloot onderzoek te doen naar orale sex en kwam daarmee tot een opvallende ontdekking.

 

Hoe slimmer, hoe vaker

Er blijkt namelijk een verband te zijn tussen je opleidingsniveau en de hoeveelheid orale sex. Zo kwam uit het onderzoek naar voren dat mannen en vrouwen die een HBO of WO-opleiding hebben gevolgd, of deze nog volgen, meer bezig zijn met pijpen en beffen dan mensen met een lager opleidingsniveau. Maar volgens de onderzoekers heeft dit eigenlijk niets te maken met hoe slim je bent, mensen die een hogere opleiding hebben zijn volgens hen meer open-minded. En dus staan ze eerder open voor fellatio en cunnilingus dan mensen die bijvoorbeeld een MBO-opleiding hebben gevolgd of helemaal niet hebben gestudeerd.

 

Ruimdenkend

Hoogopgeleide mensen voelen zich volgens het onderzoek minder belemmerd op sexueel gebied. Ze schamen zich minder voor orale bevrediging en zien het als iets gewoons. De onderzoekers hebben ook gevraagd naar hoe het zit met de frequentie bij hoogopgeleide en laagopgeleide. Gemiddeld hebben mensen met een lagere opleiding, drie keer minder orale sex dan mensen met een hogere opleiding.

 

Nu is het natuurlijk wel zo dat je dit nieuwtje natuurlijk met een korreltje zout moet nemen, want punt 1. Dit is een Amerikaans onderzoek en punt 2. Dit geldt niet voor iedereen, er zullen vast en zeker wel mensen zijn met een lagere opleiding die regelmatig aan fellatio en cunnilingus doen of andersom hogeropgeleide die zich niet zullen wagen aan orale sex.

 

Meer over orale sex:

– Foods die perfect zijn voor het hebben van orale sex

– 6 redenen waarom mannen van beffen houden

– Shocking orale sex weetjes

1 reactie

Anoniem 20 januari 2017 - 13:44

Jammer van die laatste alinea. Misschien een handige tip: je verdiepen in wat wetenschappelijk onderzoek is en wat er echt gezegd wordt…

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy