4 standjes voor beffen die het zeker waard zijn om te proberen

door Phlox

Kun je geen genoeg krijgen van orale sex, maar wordt het saai om steeds dezelfde standjes te doen en heb je inspiratie nodig? Goed nieuws! LotteLust heeft vier befstandjes op een rij gezet die perfect zijn om het weekend mee te beginnen.

1. Sweet Pussy

Dit standje is het zeker waard om uit te proberen. Dit is hoe je ‘m doet: de een gaat op een stoel zitten terwijl de vrouw face first plaats neemt en met haar armen op de rand leunt. Zo kan haar partner er makkelijk bij en de vrouw kan goed zien hoe ze gebeft wordt. What’s not to love!


2. Yin en Yang

Het Yin en Yang standje vergt behoorlijk wat samenwerking, maar dan heb je ook wat! De vrouw gaat op haar rug liggen, pakt haar enkels vast en spreid haar benen zo ver mogelijk over haar hoofd en zo dicht mogelijk tegen haar aan. Haar partner zit met haar hoofd tussen zijn knieën en buigt het hoofd tussen haar benen om haar op die manier te beffen (dit is ook een goed standje voor rimmen.) Met de Yin en Yang kun je zowel geven als nemen, een soort ultieme 69!

Tip: om het comfortabeler te maken, ondersteun haar onderlichaam met je handen, zodat haar rug de grond niet raakt.


3. De superheld

De superheld is een echte must try voor orale sex liefhebbers. Dit is hoe je het standje doet: de vrouw gaat op haar rug liggen en steunt met haar benen op de rug van haar partner (de rug, niet de nek!) Dan sluit ze haar voeten tegen elkaar en laat zich op die manier beffen. Dit is een goede onderdanige positie én je krijgt er flink wat buikspieren van…

De superheld


4. Slangenmens

Ja, we saved the hardest for last… Dit is een vrij ambitieus standje en het is zeker aan te raden om even goed te rekken en strekken voordat je de slangenmens probeert! Het principe is simpel: kan je de ‘brug’? Dan moet dit ook lukken. Neem de brugpositie aan (Yoga-stijl) en laat je partner je heupen ondersteunen terwijl hij je beft. Avontuurlijk en sexy!

Slangenmens


Meer over sex & standjes:

5 standjes voor intieme (hetero)seks

Standjes voor wanneer je verlamd bent vanaf je middel

De lekkerste masturbatie standjes voor vrouwen

Beeld: Sexpositions.club

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy