Standjes voor wanneer je verlamd bent vanaf je middel

door Lissa

Wanneer je verlamd bent moet je (nieuwe) manieren vinden om te genieten van sex. Een paar standjes lukken misschien niet meer, maar er zijn genoeg die je nog wel kan doen! Dit vergt soms enige aanpassing en creativiteit, maar dan heb je ook plezier.

Effect

Voordat we beginnen met welke standjes jij allemaal kunt uitproberen, is het goed om te weten wat een dwarslaesie voor effect op je geslachtsorgaan heeft. Het grootste misverstand is dat je niet kan klaarkomen als je verlamd bent, dit is niet waar. Ook kunnen de meeste vrouwen nog steeds nat worden zonder crèmes of glijmiddelen er is dus geen reden voor paniek! Er wordt vaak gedacht dat je niet zwanger kan raken wanneer je verlamd bent, maar dat kan nog wel, dus doe het veilig!

Voor meer adviezen over wat mogelijk is voor jou, kun je contact opnemen met je arts of een seksuoloog.

Lepeltje-lepeltje

Je ligt vast wel eens lepeltje-lepeltje, maar we leggen je het even uit hoe dit eruit ziet als standje! Jij ligt op je zij en hij ligt achter zodat hij je van achter kan penetreren. Dit is een geschikt standje voor jou om te doen, maar je kan hem ook nog wat spannender maken door oogcontact te creëren! Ga allebei op je zij liggen naar elkaar terwijl je sex hebt. Dit standje is erg intiem, doordat je gezichten dicht bij elkaar liggen en het standje ideaal voor knuffelen en kussen.

De belly flop

Dit standje is ideaal! En wordt ook wel de “downward dog” genoemd omdat het lijkt op doggy style, maar dan lig je op je buik. Onder je buik leg je een kussentje, hier kan je partner je bij helpen. Daarna kan hij of zij je makkelijk bij je heupen vastpakken.

We zijn gesloten

Dit standje is perfect voor als je graag gebeft wil worden, want dat gaat er gebeuren! Het is een spannend standje omdat je je benen gesloten houdt. Jij ligt dus heerlijk te genieten terwijl je partner het gebied rondom je clitoris stimuleert.

Missionaris

Dit is een heel erg bekend standje en kan fantastisch zijn. Jij mag op rug liggen op en de man ligt boven op je. Het voordeel is dat de man vanuit deze positie goed het ritme en tempo kan bepalen, zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en je vooral te focussen op hoe lekker het is.


Cowgirl

Deze is misschien een beetje lastig omdat je on top gaat zitten. De man ligt dus en jij mag boven op hem zitten. Volgens het standje cowgirl zit je met je gezicht naar hem toe, maar je kan ook met je rug naar hem toe dan wordt het reverse cowgirl, maar net wat jij prettig vindt! Je zou denken dat dit niet kan omdat je je balans moet houden, maar toch kan het! Je kan namelijk wat voor over leunen op je handen of je partner houdt je bij je heupen vast als ondersteuning. Ook kan hij doordat je iets naar voren leunt het ritme bepalen, have fun!

Meer over standjes:

16 standjes voor op je bucketlist

5 standjes om 2021 seksend mee in te luiden

De 4 lekkerste standjes om je g-spot te stimuleren

Beeld: Pexels, giphy.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy