De beste sex van je leven heb je op deze leeftijd

door Julia

Wees niet getreurd als je binnenkort afscheid moet nemen van je twintiger jaren, en de big 3 0 bereikt. Volgens onderzoek heb je in je dertiger jaren de beste sex van je leven.

 

Sexuele piek

De onderzoekers stelden 1000 vrouwen de vraag op welke leeftijd ze de beste sex hadden, en zich het meest bevredigd voelden. Het meest genoemde antwoord was 33 jaar.

 

Alleen maar beter

Het onderzoek werd uitgevoerd in Engeland, naar aanleiding van de DVD release van Bridget Jones’s Baby. Meer dan een derde van de vrouwen gaf aan dat zij naarmate ze eenmaal de veertig hadden bereikten, ze ook een stuk zelfverzekerder werden in bed. Hoe ouder je wordt, hoe meer plezier je dus tussen de lakens hebt.

 

Wisselende contacten

De meerderheid van de vrouwen gaf aan dat zij op hun tweeëntwintigste de meest wisselende seksuele contacten hadden. Vijfenveertig procent geeft aan dat ze met een positief gevoel terugkijken op deze avontuurtjes. Gemiddeld gezien heeft een Britse vrouw in haar leven acht bedpartners, voordat ze gaat settelen. Dat geldt voor de vrouwen die er eerlijk voor uitkomen met hoeveel mannen ze het bed hebben gedeeld, dertien procent geeft aan hun getal niet te vertellen uit schaamte.

Driekwart van de vrouwen wil graag het volgende advies aan hun jongere zelf meegeven; Ga op seksueel gebied zo veel mogelijk ontdekken, voordat je je in een serieuze relatie stort.

 

Vrouwen zijn dus over het algemeen heel tevreden over hun sexleven, en voelen zich niet gepusht door het tikken van de biologische klok. Yay!

 

Kun jij je vinden in de uitkomsten van dit onderzoek? Of ervaar jij jouw sexuele piek juist op een hele andere leeftijd? Laat het me weten in de comments!

 

Bron: The Sun
Beeld: Pinterest

Meer opvallend nieuws:

– Het ideale aantal bedpartners is…

– Erin en eruit: de half-nightstand is de nieuwste sextrend

– Meer sex betekent een beter geheugen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy