5 manieren om de mini-vingervibrator te gebruiken

door Yentl

Heb jij de BE-ONE vingervibrator van Fun Factory al gespot in de LotteLust shop? Deze mini-vriend is een echte aanwinst tussen de lakens. En wij vertellen je hier graag hoe je dit fijne speeltje allemaal kunt inzetten om extra steam aan jouw steamy sessie toe te voegen. En, extra fijn, deze toy is klein en dus handig om ergens mee naartoe te nemen. Zeker gezien er een handige case bij geleverd wordt om ‘m in te doen, maar dat terzijde. Hij maakt zelfs amper geluid! Zoals we al zeiden, een echte aanwinst dus.

Tijdens het strelen

Plaats het speeltje tussen je wijs- en middelvinger. Zet ‘m aan en laat de trillingen hun best doen terwijl jij speels over de huid van je lief streelt. Streel de nek, langs de tepels, over de binnendijen en ieder ander gevoelig plekje dat jij van je lover weet te vinden. Gegarandeerd dat deze vinger vibrator een nieuwe dimensie geeft aan strelen.

vingervibrator

Tijdens het vingeren

Wil jij je partner extra verwennen tijdens het vingeren, maar kom je soms vingers te kort? No problem! Met de vingervibrator van BE.ONE heb jij een extra vinger ter beschikking, en nog een trillende ook! Plaats het speeltje weer tussen je vingers en laat ‘m eens door haar schaamlippen gaan. Je kunt er ook voor kiezen om het speeltje daar te houden en met je vrije hand de rest te verkennen. Hoezo vingers te kort?

Tijdens het aftrekken

Of tijdens de blowjob! Dit speeltje is je teamgenoot en brengt hem, samen met jou, tot een ongekend hoogtepunt. Je kunt de vingervibrator plagend over zijn eikel laten trillen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de toy in te zetten om zijn ballen te verwennen terwijl jij je ontfermt over zijn penis. Hoe dan ook zullen beiden acties hem volledig op z’n kop zetten.

Tijdens een massage

Wil je de vingervibrator liever inzetten als hulpmiddel bij een massage? Ook hiervoor is het speeltje meer dan geschikt. De mini vibrator beschikt namelijk over verschillende trilfuncties die jij kan inzetten. Tevens blijft het speeltje door de vorm prima tussen je vingers liggen. Genoeg redenen dus om werk te maken van die massage die je lief nog tegoed heeft! Happy end incoming!

Tijdens jouw solosessie

Hartstikke leuk natuurlijk al die tips voor de vingervibrator en je partner, kwarrel of whatever. Maar dit speeltje kan ook meer dan prima toegevoegd worden tijdens een van je hete solo sessies. Zodra je het speeltje tussen je vingers plaatst en aanzet heb je oneindig speelplezier. Ga je meest gevoelige plekjes af en tease jezelf terwijl je de trillingen afwisselt. We beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn!

Je vindt de BE.ONE vingervibrator van Fun Factory nu met een lekkere korting in de shop.

vingervibrator

Wij zijn benieuwd… heb jij ‘m al geshopt en waar gebruik jij het speeltje allemaal voor?

Meer om te lezen

De lekkerste manieren om je tepels te stimuleren

3 Manieren om seks tegen de muur te hebben

8 Manieren om je lover te verleiden

Beeld: Pexels.com / Eigen fotografie

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy