Best geluisterde verhalen van 2022

door Redactie

De sexy verhalen op LotteLust.nl zijn al jaren erg populair. Singles en getrouwde stellen, mensen met ervaring en pubers die pas net komen kijken, iedereen lijkt te smullen van de sexy verhalen op onze website. Sinds 2,5 jaar worden de verhalen ook voorgelezen en kan je ze beluisteren op Spotify. De vijf best geluisterde verhalen van 2022 hebben we hieronder met een klein stukje tekst als preview voor je op een rijtje gezet. Veel luister plezier!

Een heet bad

Geschreven en voorgelezen door Yentl

Zodra ik voel hoe de top van het speeltje tegen mijn achterste aandrukt leun ik voorzichtig wat voorover. Tegelijkertijd voel ik het platte gedeelte steeds een stuk verder mijn kut inglijden. Na nog een klein zetje glipt de plug naar binnen met een zuchtende kreun als gevolg. Alleen het speeltje geeft me al een opgevuld gevoel.

Kantoorgeheimen

Geschreven door Jet en voorgelezen door Esther

Dan opeens stopt hij en trekt mij van het bureau. Hij draait mij om en legt zijn hand in mijn nek. Dan duwt hij hard, maar toch met beleid mijn gezicht op het bureau en neemt mij van achter. Ik voel dat ik zo nat ben, hij glijdt zo soepel in mij. Hij kreunt hard en ik doe met hem mee. Hij begint steeds wat zachter te stoten en wacht dan even terwijl hij mijn rug zoent en met zijn hand door mijn haar gaat. Ik lig nog steeds met mijn gezicht op mijn armen op het bureau. “Ik wil nog niet komen, ik wil nog zoveel meer van je,” zegt hij hijgend en glijdt met zijn hand naar mijn clitje.

Een geil cliché

Geschreven en voorgelezen door Saskia

Met kleine kusjes over de binnenkant van mijn dijen werkt hij zich een weg naar mijn kut. Waar hij eerst ook daar met zachte kusjes begint, laat hij gelukkig al snel zijn tong naar buiten. Hij weet precies wat hij doet en al snel lig ik de kreunen en te kronkelen. Ik zou zo kunnen komen als ik wil, maar ik kwam hier in gezelschap en dat wil ik gebruiken ook. “Wacht..” Hijg ik. Ik wapper met mijn hand richting de Satisfyer en hij snapt wat ik bedoel.

Solo

Geschreven en voorgelezen door Yentl

Om de spanning nog iets op te bouwen laat ik mijn vingers naar binnen glijden en begin te masseren. Van opwinding rolt er een kreun over mijn lippen en ik sluit mijn ogen. In gedachten zie ik het gezicht van mijn vriendin die mij vol verlangen aankijkt. Ik beeld mij in dat zij uitgebreid toekijkt. Ondertussen vind het speeltje de eindbestemming en ik hou kort mijn adem in.

De verassing

Geschreven en voorgelezen door Yentl

Dan klimmen zijn vingers wat naar boven, naar de rand van mijn string en laat hij ze naar binnen glijden. Ondertussen trilt de cockring tegen mijn huid, de trillingen banen eenzelfde weg naar beneden. Nat en soepel glijden zijn vingers diep in me en na wat gefrummel zitten de uiteinden van de cockring precies rond mijn clit.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy