Een spannend dinertje

door Esther

Ik zit op het terras met een vriendin als hij me appt. “Kom je zo naar Den Bosch, we kunnen stiekem eten in het restaurant van en vriend van me.” Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht als ik het berichtje lees. Met Edgard is het altijd feest, dus natuurlijk kom ik naar den Bosch. Ik check mijn 9292 app en nog geen drie kwartier later zit ik in de trein.

Ik ken Edgard, of Ed voor vrienden, via een van de velen datingapps, en heb hem nu een paar keer gezien. Elke keer had hij ergens een restaurantje of bar gevonden waar we, ondanks de hele lockdown, toch stiekem konden zitten. Hij is een opschepper en een sensatiezoeker en misschien zelfs een narcist, maar ik moet toegeven dat ik me altijd met hem vermaak. Geen middag is hetzelfde en geen seconde met hem is saai. Hij daagt me uit, heeft geen blad voor de mond en het allerbelangrijkste is dat hij zich nooit iets aantrekt van de mensen om hem heen. Hij zegt wat hij denkt en doet wat hij wil.

Als ik uitstap op het station in den Bosch, kijk ik om me heen en loop dan met behulp van Google Maps richting het adres dat hij me doorgestuurd heeft. Ik wandel een steegje in met verschillende restaurantjes en kroegen. Gezien we nog vastzitten aan de coronamaatregelen, zijn alle zaken al netjes dicht. Ik kijk om me heen op zoek naar het juiste huisnummer en net als ik mijn telefoon wil pakken om Ed te bellen, komt er iemand naar buiten. Een charmante jonge vent, wenkt naar me vanuit een open deur. “Je moet hier zijn,” zegt hij. “Ed zit boven op je te wachten.”

Ik loop achter de jongen aan het restaurant binnen en kijk mijn ogen uit. Hoe krijgt Ed het toch elke keer weer voor elkaar om me tijdens de lockdown mee te nemen naar verschillende restaurants, vraag ik me af. Ed glimlacht breed als hij me de trap op ziet komen. “Ah duifje van me, daar ben je!” roept hij uit. Ik loop op hem af en omhels hem. “Kom lekker zitten, schatje,” zegt hij terwijl hij direct een glas wijn voor me inschenkt. Als ik eenmaal zit, proosten we. “Leuk dat je er bent.” zegt hij en geeft me een kus. “Er komt zo nog even een vriendje van me,” gaat hij verder. “Maar dat vind je niet erg toch?” zegt hij vragend. Ik schud mijn hoofd en neem nog een slok wijn.

We kletsen over crypto, Rotterdam, voetbal en wat andere dingen die hem interesseren. De drank vloeit rijkelijk en de charmante vent van het restaurant zet allerlei heerlijke hapjes op tafel. Zoals altijd kan Ed nauwelijks van me afblijven. Zijn hand ligt constant op mijn been en midden in zijn zin geeft hij me geregeld een kus. Ondanks dat we elke keer zo lekker met elkaar aan het flirten zijn, hebben we het tot op heden bij een beetje tongen gehouden. Ed is geen onaantrekkelijke man, maar wel een flink stuk ouder dan ik. Dat ik hem interessant vind, valt niet te ontkennen, maar of ik ook echt met hem naar bed zou willen weet ik nog niet zo zeker.

Als de eerste fles wijn er doorheen is, hoor ik dat er beneden iemand het restaurant binnenkomt. Niet veel later zie ik een vent de trap op lopen. “Ha gozer, wat goed dat je er bent!” roept Edgard enthousiast. “Dus dit is de befaamde Esther, waar hij het steeds over heeft.” zegt de man terwijl hij mijn hand pakt en er een kus op geeft. “Ik ben Hans.” zegt hij terwijl hij bij ons aan tafel komt zitten. “Wees niet bang hoor,” gaat Hans verder. “Hij heeft alleen maar goede dingen over je gezegd.”

Al snel gaat het gesprek over de verschillen tussen de relatie van Hans met zijn vrouw en met zijn maîtresse. “Ik houd van mijn vrouw, en dat zal ik ook altijd blijven doen maar wat ik met mijn vriendinnetje heb is onbetaalbaar,” legt Hans uit. Ik luister aandachtig en verbaas me erover dat hij hier zo openlijk over praat met mij erbij.

“Hoe vaak heb je dan nog seks met je vrouw?” vraagt Ed. Hans denkt even na en antwoordt dan dat hij nog ongeveer een keer per maand met zijn vrouw naar bed gaat. “En is dat dan minder lekker dan met dat jonge mokkel van je?” vraagt Ed kritisch. “Nee, niet minder lekker,” antwoordt Hans. “Maar wel heel ander, en ik zou het allebei niet willen missen,” zegt hij met een brede grijns op zijn smoel. “Nou ik moet er niet aan denken hoor. Twee vrouwen…” zegt Ed hoofdschuddend. “Twee vrouwen betekent twee kutten en eigenlijk houd ik niet eens echt van kut,” voegt hij eraan toe. Verbaasd kijk ik hem aan.

“Hoe bedoel je dat nou weer?” vraag ik en kijk naar de hand van Edgard die langzaamaan steeds verder onder mijn rokje schuift. “Nou,” zegt hij terwijl zijn vingers hun weg zoeken naar mijn onderbroekje. “Ik houd echt van vrouwen, maar die kutjes vind ik gewoon vaak niet zo mooi.” Ik doe hard mijn best om beledigd te kijken, maar wordt afgeleid door zijn vingers die zachtjes over mijn string heen en weer bewegen langs mijn schaamlippen. Terwijl we nog altijd met Hans tegenover ons aan tafel zitten, voel ik hoe Ed behendig mijn string opzij schuift en mijn clit begint te strelen. Ik kijk hem aan en zet mijn nagels in het tafelblad. Ed grijnst en Hans kijkt zijn ogen uit. Zodra ik nat genoeg ben, duwt Ed twee vingers bij me naar binnen. Ik moet moeite doen om niet te kreunen als ik zijn vingers in me voel.

Vlak voordat het me bijna te veel wordt, trekt Ed zijn hand weer tussen mijn benen vandaan. Hij brengt zijn vingers naar zijn neus, en ruikt. “Hm,” zegt hij. “Niet slecht.” Ik buig naar hem toe en lik zijn natte vinger. “Zeker niet slecht,” zeg ik en geef Ed een dikke knipoog.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy