By 

Alles over sexstandje 99


Wij van LotteLust praten jullie maar al te graag bij over de nieuwste sextrends, tricks en standjes. Dus toen we deze tegenkwamen, konden we natuurlijk niet wachten om jullie hierover te vertellen. Hierbij presenteren wij, sexstandje 99!

 

We kennen inmiddels sexstandje 69 en natuurlijk zijn buurvrouw standje 68, nu kunnen we een nieuwe aan dit lijstje toevoegen; numero 99.

 

Lekker knus

Echt nieuw is ie natuurlijk niet, maar onbekend is dit sexstandje wel. Zelfs bij ons op de redactie had niemand er nog van gehoord, en dat wil heel wat zeggen. De Amerikanen en Engelsen noemen dit Kamasutra-standje ook wel The Curled Angel. Na de uitleg die ik je straks ga geven, begrijp je ook waarom de positie zo wordt genoemd. Sexstandje 99 is perfect om te doen als je behoefte hebt aan een beetje romantiek tussen het sexen door, je ligt immers lekker dicht tegen elkaar aan. Daarbij is deze positie een hele goeie voor mannen met een kleine penis, de kans dat hij eruit floept is namelijk minuscuul. Oké, genoeg geklets, we gaan over tot de uitleg!

 

Intense stimulatie

Bij sexstandje 99 lig jij op je zij met je benen opgetrokken, je lover komt achter je liggen, schuift dicht tegen je aan en gaat in dezelfde positie liggen. Daarbij houd hij je stevig vast en spoont je als het ware. Je ligt dus echt in de vorm van twee negens. Op deze manier kan hij je makkelijk penetreren, en kunnen jullie je handen gebruiken om elkaar te strelen. Zo kan hij bijvoorbeeld met je borsten spelen, of je clitoris stimuleren, en kun jij zijn penis strelen.

 

sexstandje 99

 

Je ligt dus echt opgekruld, in een soort foetushouding, vandaar de Engelse naam Curled Angel. Niet alleen is dit standje heel romantisch, hij is ook ideaal voor als je even geen puf hebt om je in allerlei bochten te wringen. Heerlijk relaxt dus!

 

Bron: Kamasutra Positions
Beeld: SoFeminine, Pinterest

 

Meer over sexstandjes vind je hier:

Must try: vier sexstandjes als hij een grote penis heeft

Cowgirl standje: 5 tips om beter te worden in girl on top

De vijf heetste sexstandjes voor diepe penetratie

 

  • 21 July 2017
  • 3
Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

pegging
Pegging: de rollen omdraaien in de slaapkamer
November 23, 2017
masturbatie standjes voor vrouwen
Singlesday: de lekkerste masturbatie standjes voor vrouwen
November 11, 2017
romantische
Mannen vertellen: Het meest romantische wat een vrouw kan doen
November 10, 2017
meer sex
Doe dit een keer per week en je hebt meer sex
November 07, 2017
solosex-ervaring
100 mensen over hun eerste solosex-ervaring
November 02, 2017
dag
Solosex dagboek: een week lang, elke dag solosex
October 26, 2017
knuffelposities
Dit zijn de favoriete knuffelposities van mannen
October 24, 2017
twee personen
Wat te doen als je verliefd bent op twee personen
October 19, 2017
tegen die eerste date
Vijf redenen waarom je ja moet zeggen tegen die eerste date
October 17, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *