By 

Alles over sexstandje 99


Wij van LotteLust praten jullie maar al te graag bij over de nieuwste sextrends, tricks en standjes. Dus toen we deze tegenkwamen, konden we natuurlijk niet wachten om jullie hierover te vertellen. Hierbij presenteren wij, sexstandje 99!

 

We kennen inmiddels sexstandje 69 en natuurlijk zijn buurvrouw standje 68, nu kunnen we een nieuwe aan dit lijstje toevoegen; numero 99.

 

Lekker knus

Echt nieuw is ie natuurlijk niet, maar onbekend is dit sexstandje wel. Zelfs bij ons op de redactie had niemand er nog van gehoord, en dat wil heel wat zeggen. De Amerikanen en Engelsen noemen dit Kamasutra-standje ook wel The Curled Angel. Na de uitleg die ik je straks ga geven, begrijp je ook waarom de positie zo wordt genoemd. Sexstandje 99 is perfect om te doen als je behoefte hebt aan een beetje romantiek tussen het sexen door, je ligt immers lekker dicht tegen elkaar aan. Daarbij is deze positie een hele goeie voor mannen met een kleine penis, de kans dat hij eruit floept is namelijk minuscuul. Oké, genoeg geklets, we gaan over tot de uitleg!

 

Intense stimulatie

Bij sexstandje 99 lig jij op je zij met je benen opgetrokken, je lover komt achter je liggen, schuift dicht tegen je aan en gaat in dezelfde positie liggen. Daarbij houd hij je stevig vast en spoont je als het ware. Je ligt dus echt in de vorm van twee negens. Op deze manier kan hij je makkelijk penetreren, en kunnen jullie je handen gebruiken om elkaar te strelen. Zo kan hij bijvoorbeeld met je borsten spelen, of je clitoris stimuleren, en kun jij zijn penis strelen.

 

sexstandje 99

 

Je ligt dus echt opgekruld, in een soort foetushouding, vandaar de Engelse naam Curled Angel. Niet alleen is dit standje heel romantisch, hij is ook ideaal voor als je even geen puf hebt om je in allerlei bochten te wringen. Heerlijk relaxt dus!

 

Bron: Kamasutra Positions
Beeld: SoFeminine, Pinterest

 

Meer over sexstandjes vind je hier:

Must try: vier sexstandjes als hij een grote penis heeft

Cowgirl standje: 5 tips om beter te worden in girl on top

De vijf heetste sexstandjes voor diepe penetratie

 

  • 21 July 2017
  • 3
Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

De eerste keer met je nieuwe liefde eng? Niet met deze tips!
July 16, 2018
Mannen vs vrouwen: Eisen in de liefde
July 14, 2018
10 originele date ideeën die niet saai zijn
July 12, 2018
sexstandjes-calorieen
Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën
June 19, 2018
staande sex standjes
Staande sex standjes: Zo doe je dat!
June 13, 2018
goedmaaksex
Waarom goedmaaksex de lekkerste soort sex is
June 09, 2018
lange-relatie-hoe-vaak-sex (1)
10 mannen en vrouwen in een lange relatie over hoe vaak ze het doen
June 07, 2018
te-snel-klaar-komen-vrijvraag-480 (1)
Mijn vriend komt te snel klaar, hoe vertel ik dit? – VrijVraag #3
May 25, 2018
beste-standjes-ooit-proberen-480
De 5 beste standjes die je ooit gedaan moet hebben
May 19, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *