By 

Cowgirl standje: 5 tips om beter te worden in girl on top


De cowgirl positie is de favoriete positie van mannen en dat verbaast ons niks. Hij heeft een heerlijk uitzicht op jouw bouncende boobs en hij kan voor de verandering eens lekker achterover liggen. Heel spijtig dat bovenop juist weer het meest gehate standje door vrouwen is. Daar kunnen we ons wat bij voorstellen. Als je niet tevreden bent met je lichaam en niet goed weet welke bewegingen je moet maken, sla je girl on top liever over.

LotteLust to the rescue, want wij gaan je alvast vertellen dat je nergens onzeker over hoeft te zijn. Wij geven jou de beste tips om het cowgirl standje onder de knie te krijgen.

Praat erover

Als je een vaste bedpartner hebt, kun je overwegen om eerlijk toe te geven dat je jouw cowgirl-skills wil verbeteren. Hij zal jouw eerlijkheid alleen maar waarderen. Bovendien kan hij jou weer tips geven en je helpen door jouw heupen vast te plakken en mee te bewegen.

Rustig beginnen

Je hoeft niet gelijk de rodeo te rijden. Begin langzaam, dan kun je gemakkelijk steeds snellere bewegingen maken. Laat je vriend plat om het bed liggen met zijn benen bij elkaar. Ga bovenop hem zitten en plaats jouw knieën op het bed. Houd een rechte rug en ga op zijn stijve zitten. Beweeg je heupen langzaam van voor naar achter. Probeer hierbij vooral je bekken te bewegen en je rug recht te houden.

Verschillende bewegingen

Je kunt in plaats van naar voren en achteren ook cirkelvormige-bewegingen maken. Als je van meer ‘diepte’ houdt, dan kun je ook je voeten op het bed zetten en op en neer bewegingen maken. Net wat jullie fijn of lekker vinden. Probeer een beweging ten minste vijf minuten voordat je wisselt, zodat je echt goed kan ervaren hoe het voelt. Wees vooral niet bang om diverse dingen uit te proberen.

Handwerk

Tijdens het cowgirl standje zijn je handen vrij. Gebruik ze om jezelf te balanceren, zijn torso te strelen of je eigen borsten te masseren. Mannen zijn erg visueel ingesteld, dus dat uitzicht gaat hij fantastisch vinden.

Cowgirl betekent dat jij de leiding neemt, maar gezien je sex samen doet mag je hij heus een handje helpen. Laat hem het ritme en de diepte bepalen door jouw heupen vast te pakken en heen en weer te bewegen. Fijn als je moe wordt of nog een beetje onwennig bent.

cowgirl standje tips

Meer tips voor het cowgirl standjes

Standje van de week #2: Reverse cowgirl

Vijf hete girl on top sexstandjes

Top 3 sexstandjes volgens nieuw onderzoek

 

Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

luie-sex-standjes-moe
5 sex standjes perfect voor lazy days
February 07, 2019
standjes g-spot stimuleren
De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren
February 04, 2019
quickie standjes voor vluggertje (1)
De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje
January 06, 2019
sexstandjes nieuwe jaar
5 standjes om 2019 seksend mee in te luiden
December 31, 2018
standjes-voor-pegging
4 standjes voor pegging
October 27, 2018
Hoe word ik beter in girl on top? – VrijVraag #22
October 26, 2018
cat-standje
Bye missionaris: waarom het CAT-standje véél lekkerder is
October 11, 2018
onderdanige sexstandjes
De heetste onderdanige sexstandjes
August 07, 2018
standjes voor lesbiennes
10 hete standjes voor lesbiennes
August 04, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *