Deze vakantiestandjes moét je uitproberen!

door Femke

De vakantiefeeling zorgt ervoor dat je libido met de hoge temperatuur mee stijgt. Wij hebben daarom een aantal leuke vakantiestandjes onder elkaar gezet.

De hotelkamer

We laten dat kingsize hotelbed aan jullie over. Maar in de douche is de ruimte wat beperkter. Hoe doe je dat? Ga met je handen tegen de douchewand staan en spreid je benen licht. De man komt binnen vanachter. Of steun met een been op een richel in de buurt zodat je met de gezichten naar elkaar kan staan. Zorg wel dat je ergens goed aan vast kan houden, badkamers zijn glad! Ga in bad bovenop hem zitten en klem beide benen tegen de wand, zo voorkom je onnodig glijden. Top: het golvende water zorgt voor extra genot.

Op het strand

Als je niet uitkijkt kan het strand een schuurspons worden. Standjes die het zand uit intieme delen weghouden zijn: doggy style, reverse cowgirl of staand. Bij reverse cowgirl kan je met je rug bovenop hem liggen, niet alleen een perfecte stand voor je G-spot je kan ook nog eens de sterrenhemel bekijken.

Rechtop in zee

Houdt daarom de voeten op de bodem, de vrouw slaat een been om hem heen, zo glijdt hij makkelijk naar binnen. Voor extra ondersteuning grijp elkaar goed vast bij de billen. Bikinibroekjes hoeven niet eens uit, schuif ze makkelijk even opzij.

Bruisende bar

Geen zin om te wachten tot je weer veilig in je kamer terug bent? Al dansend hits je elkaar vast met schuren en strelen. Maak het af op het toilet, of in een rustig steegje naast de bar.

Op grote hoogte

Ga bovenop zitten zodat je tegelijkertijd de omgeving in de gaten kan houden, dat kunnen we van de mannen immers niet verwachten. Gebruik bladeren of takjes voor extra sensaties. Wil je hem met controle: duw jezelf tegen een boom en sla je benen om hem heen.

Buiten op het balkon

De reling kan bij verschillende standjes alleen maar goed van pas komen. Pak hem vast en buig voorover en laat hem vanachter binnenkomen terwijl jullie beide van een mooi uitzicht genieten. Of laat je optillen en leun tegen de reling voor een intiemer contact. Te riskant? Ga op de vloer liggen. De hoek zorgt dat beneden niemand naar binnen kan kijken.

Wat vind jij van deze vakantiestandjes? Laat het ons weten door op het hartje te klikken!

Meer over vakantiestandjes:

Trio sex: de 6 beste sex standjes voor bij een trio

5 funny feiten over doggy style

De beste sex standjes volgens mannen

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

1 reactie

anon 14 juni 2016 - 17:32

De zee is echt een ontzettend slecht idee, dat is vragen om infecties.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy