By 

Bye missionaris: waarom het CAT-standje véél lekkerder is


Heeft de missionaris jou nog nooit tot een hoogtepunt gebracht? Het is bewezen dat veel vrouwen die geen orgasme krijgen tijdens deze positie wel de zevende hemel bereiken met het CAT-standje. Sowieso heeft iedere vrouw veel baat bij dit standje (o yeah), omdat hiermee niet alleen je G-spot, maar ook je clit wordt gestimuleerd. Jazeker! Wij leggen het uit.

CAT-standje: verticale sex

Om te beginnen bij het begin: ‘CAT’ staat voor Coital Alignment Technique. Uhm, juist ja… Dat klinkt lekker klinisch, maar is het niet. In principe is het CAT-standje een variatie op de missionarishouding. Het grootste verschil is dat de penetratie verticaal in plaats van horizontaal gebeurt. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er een paar acrobatische handelingen nodig. Het is de bedoeling dat het lichaam van de man verder in de richting van jouw hoofd komt te liggen. Het liefst zo hoog mogelijk! Als het goed is ligt zijn borstkas nu dus ter hoogte van jouw schouders. Vervolgens mag jij je sexy benen in een hoek van 45 graden buigen. Geen ster in wiskunde? Buig je benen zodanig dat je bekken vanzelf kantelen.

The magic trick

Het is misschien eventjes zoeken naar de juiste houding, maar geef de moed niet op en bewaar jullie geduld. Want zodra jullie, misschien wel na tig pogingen, lekker liggen en het verticaal penetreren onder de knie hebben kan het feest beginnen. In plaats van gewoonweg in en uit de vagina stoten, is het de bedoeling dat jouw lover zijn heupen los gooit. Want zodra hij zijn jongeheer in kleine cirkeltjes laat dansen of zijn lichaam van voor naar achter laat bewegen, is de kans groot dat jij binnen no time niet meer weet waar je het zoeken moet. Door deze ‘verticale’ beweging namelijk continu contact tussen zijn schaambeen en jouw clit.

cat-standje

Houdt-ie ‘t niet lang vol? Geen probleem! Wanneer hij zijn lichaam weer laat zakken doet zijn schaambeen het magische trucje.

 

Meer inspiratie voor fijne standjes:

De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren

Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën

De heetste onderdanige sexstandjes

Beeld: Giphy, Flair.be, 
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

sexspieren
Intensere orgasmes? Train je ‘sexspieren’ voor een beter sexleven
October 23, 2018
squirten spuitend klaarkomen
Spuitend klaarkomen: squirten in 10 stappen
October 22, 2018
baarmoederhals orgasme
Alles wat je moet weten over het baarmoedermond orgasme
October 14, 2018
te snel klaarkomen
Mijn vriend komt binnen enkele seconden klaar, wat kan hij hier aan doen? – VrijVraag #17
September 21, 2018
standjes g-spot stimuleren
De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren
September 20, 2018
slapen na sex
Waarom veel mannen meteen knock-out gaan na de daad
September 10, 2018
vrijvraag-meerdere-keren-klaarkomen-480 (1)
Waarom kan ik meerdere keren achter elkaar klaarkomen en mijn vriend niet? – VrijVraag #14
August 31, 2018
Sekstherapie
Slaapkamerproblemen? Dit moet je weten over sextherapie
August 28, 2018
squirten
Ik wil graag squirten, wat is het precies en hoe doe ik het? – VrijVraag #13
August 24, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *