Bye missionaris: waarom het CAT-standje véél lekkerder is

door Chiara

Heeft de missionaris jou nog nooit tot een hoogtepunt gebracht? Het is bewezen dat veel vrouwen die geen orgasme krijgen tijdens deze positie wel de zevende hemel bereiken met het CAT-standje. Sowieso heeft iedere vrouw veel baat bij dit standje (o yeah), omdat hiermee niet alleen je G-spot, maar ook je clit wordt gestimuleerd. Jazeker! Wij leggen het uit.

CAT-standje: verticale sex

Om te beginnen bij het begin: ‘CAT’ staat voor Coital Alignment Technique. Uhm, juist ja… Dat klinkt lekker klinisch, maar is het niet. In principe is het CAT-standje een variatie op de missionarishouding. Het grootste verschil is dat de penetratie verticaal in plaats van horizontaal gebeurt. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er een paar acrobatische handelingen nodig. Het is de bedoeling dat het lichaam van de man verder in de richting van jouw hoofd komt te liggen. Het liefst zo hoog mogelijk! Als het goed is ligt zijn borstkas nu dus ter hoogte van jouw schouders. Vervolgens mag jij je sexy benen in een hoek van 45 graden buigen. Geen ster in wiskunde? Buig je benen zodanig dat je bekken vanzelf kantelen.

The magic trick

Het is misschien eventjes zoeken naar de juiste houding, maar geef de moed niet op en bewaar jullie geduld. Want zodra jullie, misschien wel na tig pogingen, lekker liggen en het verticaal penetreren onder de knie hebben kan het feest beginnen. In plaats van gewoonweg in en uit de vagina stoten, is het de bedoeling dat jouw lover zijn heupen los gooit. Want zodra hij zijn jongeheer in kleine cirkeltjes laat dansen of zijn lichaam van voor naar achter laat bewegen, is de kans groot dat jij binnen no time niet meer weet waar je het zoeken moet. Door deze ‘verticale’ beweging namelijk continu contact tussen zijn schaambeen en jouw clit.

cat-standje

Houdt-ie ‘t niet lang vol? Geen probleem! Wanneer hij zijn lichaam weer laat zakken doet zijn schaambeen het magische trucje.

 

Meer inspiratie voor fijne standjes:

De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren

Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën

De heetste onderdanige sexstandjes

Beeld: Giphy, Flair.be, 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy