De meest bizarre sexmoves uit Urban Dictionary

door Lissa

Rond 2000 was Urban Dictionary dé plek om de meest gekste, wildste en walgelijkste seksuele handelingen te vinden. Wij zijn in het archief gedoken en hebben de meest bizarre sexmoves gevonden. Zet je lunch even weg en lees en huiver!

Lion King

Deze bizarre sexmove heeft alles met de film ‘Lion King’ te maken, zoals de naam al verraadde. De man komt klaar in zijn hand en beweegt langzaam de hand naar het gezicht van de vrouw. Hij maakt met de sperma een streep met zijn duim op haar voorhoofd en zegt ‘Simba’. Ah, de nostalgie!

De eenhoorn

Deze sexmove kan alleen worden gedaan bij een vrouw met lang haar van minstens 20 cm lang. Terwijl de vrouw slaapt komt de man klaar in haar haren. Het is de bedoeling dat hij haar haar omhoog trekt totdat het strak komt te staan. Het sperma droogt op en hierdoor wordt ze wakker met haar dat lijkt op de hoorn van een eenhoorn. Ja, apart klinkt het zeker!

Nigeriaanse orkaan

Dat fetisjen ver gaan weten we al lang en zo zal je vaker van ‘poepsex’ gehoord hebben. De Nigeriaanse orkaan heeft ook met poep te maken. Wat het interessant maakt is dat nadat de persoon poept hij het in de blender doet. De persoon wrijft het mengsel over zijn eigen lichaam en vervolgens gaat hij naar de persoon waar hij sex mee gaat hebben. Ook de andere persoon probeert hij met het mengsel te bedekken terwijl hij anaal penetreert.

Canadese schommelbank

Een ‘Canadese schommelbank’ is wanneer twee volledig naakte mensen rechtop achter elkaar staan. De achterste persoon steekt zijn grote teen in de anus van de persoon voor zich. Als de persoon zijn teen in de sluitspier in en uit beweegt, zorgt dit ervoor dat de persoon vooraan heen en weer schommelt, alsof hij op een schommelbank zit dus. Terwijl het stel Tracey en Terri hier druk mee bezig waren op hun veranda werden ze gearresteerd.

Sneeuwstorm Milwaukee

Net zoals bij de ‘eenhoorn’ brengt de man zijn sperma in het haar van zijn seksuele partner. Maar gaat nog een stapje verder, hij wrijft het namelijk ook nog op haar hoofdhuid. Waar het woord ‘milwaukee’ vandaan komt blijft onbekend. Sommigen geloven dat het komt omdat het is ontstaan ​​in de Amerikaanse stad Milwaukee, anderen denken dat het te wijten is aan de zware sneeuwval in Wisconsin.

Wolf bagging

Wolf bagging, wat vertaald in het Nederlands ‘wolfzakken’ is, is bijzondere anale sex. Voordat de sex begint heeft de persoon voorafgaand een stuk rauw spek ingeslikt met een touwtje daaraan vast. Het uiteinde van het touwtje hangt uit de mond van de anaal ontvanger. Als de anaal gever bijna klaarkomt trekt hij aan het touwtje, waardoor de persoon in een stuk spek overgeeft. Tijdens het braken worden de spieren van de anus samen gespannen, wat een verbazingwekkende sensatie veroorzaakt bij de anale gever. Het verhaal volgt dat de mensen die dit deden hierna het spek met een broodje opaten.

Misschien overbodig, maar: don’t try this at home!

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy