Sexy verhaal: Lekkernij deel 1

door Lisette

Ik word wakker uit een vreemde droom waarin een knappe onbekende mij verleidde, overmeesterde en me nam alsof het zijn laatste keer zou zijn. Als ik op sta voel ik dat de opwinding mijn lichaam nog niet verlaten heeft. Ik trek een mooi lingerie-setje en jurkje aan. Het is dat ik op moet schieten, anders ging ik nog even rustig douchen en mijn droom nog eens nalopen…Helaas, het werk roept.

Een half uurtje later sta ik in de rij bij het koffie tentje op de hoek van de straat, waar ik iedere ochtend mijn latte macchiato haal. Don’t judge me. Ik moet gewoon koffie hebben voor ik ergens aan begin die dag. Ik kijk naar de uitgestalde gebakjes en andere lekkernijen terwijl ik op mijn beurt wacht. Zo, over lekkernijen gesproken. Voor me staat een lange donkere man, zijn gespierde lichaam gestoken in een net zwart pak. Hij heeft wel iets weg van de vreemdeling in mijn droom van vannacht. Onbeschaamd kijk ik naar zijn billen die mooi uitgekomen in de op maat gesneden broek. Als ik nou echt lef had zou ik gewoon mijn nummer op een papiertje krabbelen en dat in zijn zak laten glijden. Hij is aan de beurt en bestelt, precies zoals ik had verwacht, een dubbele espresso. Hij rekent af en loopt naar het einde van de bar om zijn koffie op te halen. Nadat ik ook mijn bestelling heb afgerekend sta ik naast hem te wachten. Zijn ogen ontmoeten de mijne en ik glimlach nerveus. In gedachten zie ik voor me hoe hij zich naar me toe buigt en zijn lippen op de mijne drukt. Hoe hij me mee neemt naar de wc, me tegen de muur klemt en mijn lichaam in vuur en vlam zet. Ik voel mijn lichaam tintelen en kijk gauw of mijn koffie er al aan komt. Blijkbaar is er iets mis gegaan met de bestelling, of hebben ze vandaag te weinig personeel ingezet, want het duurt langer dan normaal. De lekkernij naast me kijkt ongeduldig op zijn horloge.

‘Haast?’ flap ik er uit. Hij kijkt me even verbaast aan en glimlacht dan.

‘Dat valt wel mee, ik heb nog drie kwartier voor ik bij mijn afspraak moet zijn.’ Zijn ogen bekijken mij nu ook. Ze glijden over mijn zomerjurkje, de rondingen van mijn lichaam en ten slotte terug naar mijn ogen. Onbeschaamd en bijna uitdagend. Mijn hoofd slaat weer op hol en neemt me mee naar wapperende gordijnen, zachte zomeravonden en overheerlijke sex met deze onbekende. Zijn lippen in mijn nek, zijn tong over mijn lichaam, mijn handen die zijn heerlijk gevormde billen kneden, zijn grote stijve lid in mijn…

‘Waar zit jij met je gedachten?’ Hij kijkt me schalks aan en overhandigt me mijn latte die blijkbaar al voor mijn neus stond te wachten. Ik voel dat ik bloos. Hij groet me en loopt richting de uitgang. Ik zie hoe hij even met de barista praat en daarna de deur uit loopt. Jammer.

Ik bekijk even de uitgestalde koffie mokken en andere koopwaar die uitgestald staan en wil dan ook naar de uitgang lopen maar de barista houdt me tegen.

‘Eh, mevrouw. De man die u net uw koffie gaf vroeg me u dit te geven.’ Ze glimlacht naar me en overhandigt me een klein zwart kaartje waar in gouden letters ‘Filippe van Zandten’ gevolgd door een mobiel telefoonnummer op staat.

Lees deel 2 hier

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy