Sexy verhaal: Een soloritje (+ Podcast)

door Yentl

Een tikkeltje vermoeid, maar vooral redelijk opgewonden, laat ik me op de bijrijdersstoel in zijn auto zakken.

‘Zo, nou we hebben ‘m wel toch?’ vraagt hij terwijl hij me met grote ogen aankijkt.

Shoppen voor een nieuw pak is niet een van zijn favorieten bezigheden, maar ik vind het niet erg. Sterker nog, ik raak er best opgewonden van om hem iedere keer weer gehuld te zien gaan in een ander mooi pak. Het geeft hem een soort dominante uitstraling en laat ik daar nu net een zwak voor hebben.

‘Er zat zeker wel genoeg leuks tussen ja.’ antwoord ik met een knipoog.

Lachend start hij de auto en legt dan zijn hand warm op mijn bovenbeen. Zijn aanraking is door de stof van mijn broek te voelen en vult me op met een bepaalde tinteling. Kort kijk ik zijn kant op en schenk hem een liefdevolle blik.

Mijn god, wat vind ik hem toch knap. En opwindend, vooral opwindend. Zijn lippen zijn vol, extreem zoenbaar als je het mij vraagt, en in zijn wangen worden kuiltjes zichtbaar zodra hij zijn mondhoeken iets omhoog krult. Zijn haren zitten wat warrig door het continu omkleden en aanpassen van de zoveelste outfit voor de bruiloft van vrienden volgende week. Het geeft hem juist die speelse look waar ik zo week van word.

‘Lieverd, heb jij misschien kauwgom in je tas?’

Zijn hand verdwijnt van mijn bovenbeen en laat kou achter. Ik zet mijn tas tussen mijn benen en begin erin te graaien. Ergens tijdens mijn zoektocht voel ik een bekende vorm. Het is niet de vorm van kauwgom, maar de vorm van mijn favorieten g-spot speeltje. De Gløv – Hana Eco G-spot Vibrator, een fijne eco-friendly vibrator die het perfecte formaat heeft om mee te nemen. Hij zit denk ik nog in mijn tas van ons laatste nachtje weg.

Terwijl ik mijn tas verder afspeur naar kauwgom en die vervolgens aan hem overhandig, slaan mijn gedachtes op hol. In mijn hoofd dwalen de beelden van hem in al die mooie pakken. Hoe hij in het kleedhokje stond in enkel zijn boxershort en de manier waarop ik stiekem naar zijn prachtige, gespierde lijf heb staan gluren.

Zonder nadenken leg ik mijn hand op zijn bovenbeen en verplaats ‘m heel langzaam steeds verder naar boven. Hij lacht een beetje zenuwachtig en kijkt me dan aan.

‘Wat is er?’ vraagt hij.

‘Niks bijzonders,’ antwoord ik. ‘Ik zag net alleen nog iets leuks in mijn tas zitten.’

Nieuwsgierig kijkt hij me aan en ik besluit dat ik nu niet meer terug kan. Met een ondeugende blik op mijn gezicht pak ik het speeltje uit mijn tas en hou hem omhoog. In zijn ogen zie ik een twinkeling, een verlangen dat direct is aangewakkerd.


Altijd al op zoek geweest naar een fijn en duurzaam speeltje met de juiste trillingen? Dan is dit speeltje echt iets voor jou, en ook nog eens in een gezellig kleurtje! Deze toy beschikt over maar liefst 10 verschillende vibratiestanden om jouw G-spot te stimuleren. Allemaal voor een wel heel fijn prijsje. What’s not to love?

Je shopt het speeltje hier bij EasyToys. Discreet verpakt én binnen 1 werkdag in huis.

GEBRUIK KORTINGSCODE ‘lottelust’ voor 15% korting bij EasyToys.nl. Deze code is te gebruiken voor alle artikelen op de site (afgeprijsde artikelen uitgezonderd).

speeltje

‘Wat ga je daarmee doen?’

Zijn stem klikt hees en ik merk dat hij zijn best doet om zo beheerst mogelijk over te komen.

‘Eerst eens even kijken of hij het nog doet.’

Dan druk ik het knopje in en voel hoe de trillingen door mijn hand heen gaan. Yes, hij is opgeladen! Als vanzelf plaats ik het speeltje even tegen mijn benen aan.

‘Nee, wat ga je daarmee doen?’ vraagt hij opnieuw en redelijk verhit.

Met mijn meest ondeugende blik kijk ik hem aan, leun mezelf iets meer in zijn richting en druk de g-spot vibrator dan tegen mijn kruis. Zelfs door mijn broek heen kan ik de trillingen voelen.

‘Hmm, ik vond je echt heel erg sexy net, weet je dat?’

Ik kan er altijd onwijs van genieten om hem te plagen en gek te maken. Het werkt altijd weer. Zenuwachtig doet hij zijn best om zijn aandacht bij de weg te houden. We rijden inmiddels al op de snelweg en de auto’s razen om ons heen. Wat het voor mij alleen nog maar spannender maakt om lekker mijn gang te gaan. Langzaam laat ik het speeltje in mijn broek verdwijnen.

‘Nee schat, wat doe je.’ vraagt hij ietwat verward.

Bijtend op mijn onderlip ga ik verder. Eigenlijk let ik niet eens meer op hem, ik ga voor mijn eigen plezier.

‘Het voelt echt heel lekker, ik wil meer.’ antwoord ik zachtjes.

Langzaam trek ik mijn broek een stuk naar beneden, tot net onder mijn kont en ik plaats het speeltje tegen mijn string. Als reactie begin ik zacht te kreunen. Naast mij hoor ik hem een paar keer zuchten. Dan is het tijd om mijn string ook wat aan de kant te trekken. Ik laat de trillingen heel even tegen mijn clit aan gaan. Mijn billen schieten iets omhoog bij de eerste intense aanraking.

‘Pfff… hoe moet ik me zo nou op de weg concentreren?’ hoor ik hem zeggen.

Ik gniffel kort, laat de trillingen dan door mijn vochtige lippen gaan en laat het speeltje naar binnen glijden. Het gaat zonder enige moeite en een zucht van ontlading glipt uit mijn mond.

‘Jezus’ zucht hij.

Zijn ogen schieten van mij naar de weg en weer terug. Hij wordt onrustig, zenuwachtig zelfs en ik zie hoe hij zijn handen af en toe kort samen knijpt. Het is precies de reactie waar ik op hoopte.

Ondertussen heeft het speeltje mijn gevoelige binnenste plek gevonden en ik zet de trillingen nog net een standje harder voordat ik ‘m langzaam over de plek heen en weer beweeg. Ik ga onderuit hangen op de bijrijdersstoel en hou met de vingers van mijn vrije hand mijn string aan de kant.

Kort laat hij met zn rechterhand het stuur los en plaatst zonder te kijken zijn vingers tegen mijn clit. Een luide kreun galmt door de auto, zo luid dat hij boven het geluid van de radio uitkomt.

‘Fuck, je bent echt kletsnat.’ zegt hij met hese stem.

Ik knik kort en doe mijn best om me te concentreren op de sensatie die ik van binnen voel. Stevig en vastberaden begint zijn vinger rondjes te draaien over mijn clit en ik hijg ongecontroleerd. Dit is een heftig gevoel, veel heftiger dan ik in eerste instantie had verwacht.

Hij trekt zijn hand terug, likt zijn vingers af en plaatst ze dan weer aan het stuur. Kort kijkt hij me met vurige ogen aan.

‘Sorry’ antwoord ik hijgend, ‘ik kan niet meer stoppen.’

Bij iedere beweging die ik met het speeltje maak voel ik hoe ik dichterbij mijn hoogtepunt kom. Ik voel hoe het steeds warmer en weker wordt.

Nog een keer druk ik de vibratiestand iets harder en ik kreun luid en ongecontroleerd. Naast mij hoor ik hem zuchten en vloeken. Ik voel hoe hij nog steeds af en toe naar mij kijkt en hoe hij op de weg haastig op zoek is naar een plek om te parkeren.

Ik ga dat al niet meer volhouden. Mijn benen beginnen zich al aan te spannen, de hitte begint het al over te nemen en mijn lichaam begint te trillen. Mijn vrije hand doet nog een poging om mijn clit aan te raken, maar het heeft geen zin. Ik ben al zo ver. Ik krom mijn rug, grijp met mijn hand stevig zijn bovenbeen vast en kom dan genadeloos hard klaar.

Naast me hoor ik hoe hij met me mee kreunt en langs mijn vingertoppen voel ik de omlijning van zijn keihard geworden pik.

Met een trillende hand zet ik het speeltje uit en laat ik het uit me glijden om hem vervolgens lachend aan te kijken.

‘Fuck wat ben jij geil zeg.’ lacht hij. ‘Bof jij even dat dat speeltje nog in je tas zat.’


Voordelen van deze G-Spot toy

  • Gemaakt van gerecycled materiaal;
  • 10 krachtige vibratiestanden;
  • Perfect voor G-spot stimulatie;
  • Waterproof;
  • USB-oplaadbaar.

Het prijskaartje: €29,99 € 19,99 bij EasyToys.

speeltje

Meer om naar te luisteren

Onze favoriet (+ Podcast)

Pretpakket (+ Podcast)

Een (niet zo) zakelijke afspraak (+ Podcast)

Beeld: Pexels.com / Eigen materiaal / EasyToys

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys.nl.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy