Sexy verhaal: Nieuwe dingen met neukmaatje (+podcast)

door Saskia
Sexy verhaal via Soundcloud

Sexy Verhaal via Soundcloud

“Hee! Ik heb iets nieuws meegenomen.” Begroet Laura Christiaan als hij de deur voor haar opendoet. Ze zwaait met het doosje waar de panty vibrator in zit voor zijn neus. “Oe! Die ziet er indrukwekkend uit!” Reageert hij enthousiast. Hij pakt het doosje uit haar hand, geeft haar een kus en maakt het gelijk open terwijl hij voor haar uit de kamer inloopt. “Zal ik hem gelijk maar even opladen?” Hij wacht Laura haar antwoord niet af en stopt de vibrator in het stopcontact. “Wat drinken we vanavond?” Vraagt hij haar dan. En loopt naar de keuken om wat in te schenken. “Doe maar Gin Tonics.” Antwoordt Laura. Ze volgt hem naar de keuken en kijkt toe hoe Christiaan met soepele bewegingen de drankjes klaarmaakt.

Ze praten wat, over haar week… Over zijn week… Het is praten uit beleefdheid want ze weten allebei waarom ze hier is. Tijdens het praten glijdt Laura haar hand in zijn nek waar ze even met de onderkant van zijn krullerige haar speelt. Dan beweegt ze haar hand verder naar beneden over zijn gespierde rug, totdat ze bij zijn billen is. Ze zitten strak in de spijkerbroek die hij aan heeft.

Als hij klaar is met de drankjes geeft hij er een aan Laura en duwt hij zijn glas zachtjes tegen het hare. “Proost he.” Hij bukt een beetje naar voren zodat zijn volle lippen die van haar raken. Al snel loopt zijn onschuldige kus uit op een intense tongzoen. Het is alsof ze precies in elkaar passen, zoals hun tongen met elkaar spelen en om elkaar heen vouwen.

Dan, helemaal buiten adem, moeten ze toch echt van elkaar loskomen. Hij geeft haar nog een zachte kus en pakt dan zijn drankje die hij naast zich neer had gezet weer op. “Wat gaan we kijken vanavond?” Vraagt ze hem. Het is wat ze altijd doen, even op de bank een film kijken terwijl ze zich aan elkaar opwarmen. “Maakt niet uit.” Antwoordt hij. “Kies jij maar iets uit. Ik trek nog even snel wat gemakkelijkers aan. Twee minuten.” Hij rent naar boven om zich om te kleden.

Laura staart naar de tv en neemt dan een rigoureus besluit. Ze tikt het halve glas Gin Tonic achterover, pakt de panty vibrator die ze thuis allang had opgeladen uit de lader en gaat er mee op de bank zitten. Het uiteinde laat ze even in haar mond glijden en maakt ze goed nat, waarna ze hem in haar string naar binnen duwt. Ze vergeet even door te ademen bij het naar binnen brengen van de vibrator, maar na een diepe zucht zit hij op zijn plek. Zowel in haar als op haar clit voelt ze de druk van het speeltje. De afstandsbediening legt ze op de salontafel voor zich, aan de kant waar Christiaan altijd zit.

Ze gaat onderuit gezakt op de bank zitten wachtend tot Christiaan weer naar beneden komt. Dat lijkt wel een eeuwigheid te duren en ze zet ter vermaak maar even een willekeurige Friends aflevering aan. Als Christiaan dan eindelijk nietsvermoedend de trap afkomt en hij Laura haar geheimzinnige lach ziet vraagt hij gelijk: “Wat is er?”

“Ik heb hem al in.” Lacht ze zenuwachtig. Ze knikt naar de afstandsbediening. “Oe! Echt waar?” Hij grijpt de afstandsbediening en zet hem aan. Laura vliegt eerst bijna door het plafond van schrik, maar na een paar seconden raakt ze gewend aan het gevoel. Ze kijken elkaar aan terwijl Christiaan de verschillende standen van de vibo probeert. “Oe nee.” Zegt Laura bij een heftige trilling. Of: “Volgende please”, als ze in de lach schiet bij een andere. Maar dan vindt hij de goede. “Ja. Ga door.” Commandeert ze terwijl ze hem strak aankijkt. Ze zakt nog iets verder onderuit en grijpt met haar handen de rand van de bank. “Harder, alsjeblieft.” Smeekt ze hem. Terwijl haar adem zwaarder en zwaarder wordt, ze steeds meer begint te hijgen.

Christiaan geniet van het uitzicht en de macht die hij letterlijk in zijn handen heeft. Hij voelt hoe ook hij opgewonden begint te raken. Laura heeft haar hoofd inmiddels naar achter gegooid en doet geen moeite meer haar genot te verbergen. Luid kreunend en aankondigend dat ze gaat komen kronkelt ze op de bank. “Ja! Ja!” Roept ze nog uit voordat haar lichaam ongecontroleerd begint te trillen en haar nagels in het stof van de bank drukken. Enkele secondes laat hij haar orgasme uitrazen. Dan, als ze terugzakt in de bank, druk hij het speeltje uit.

“Nu heeft die vibo wel genoeg met je gespeeld, nu ben ik aan de beurt.” Hij gooit de afstandsbediening aan de kant en duikt naar haar toe op de bank. In een snelle beweging trekt hij haar broek en string naar beneden en daarna het speeltje voorzichtig uit haar. “Ik wil ook nog even met je spelen.” Fluistert hij haar toe terwijl hij onder zijn wimpers door naar haar omhoog kijkt. “Mag ik?” Ze knikt naar hem. Hij altijd.

Over de Sweet Smile Panty Vibrator:

Speeltjes gebruiken – samen of alleen – in de slaapkamer is al een hitsige experience, maar voor wie graag ook buitenshuis de spanning op zoekt is dit speeltje van de maand perfect. Deze vibrator van Sweet Smile kun je namelijk dragen in je ‘panty’ terwijl een partner (of jezelf) de macht over de afstandsbediening heeft. Zo kan je partner jou in het geheim teasen tot je haast niet meer kan.

Prijskaartje: € 59,95 bij EasyToys.nl


Meer lezen:

Het grensverleggende spel – deel 2 (+podcast)

Op het randje

Opgepikt in de mannen wc (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy