Sexy verhaal: Op het randje

door Saskia

Mariska zit tegenover haar man Nick aan het kleine tafeltje dat ze even geleden toegewezen hebben gekregen. Het is druk in het restaurant maar door alle maatregelen staan de tafeltjes op enige afstand van elkaar.

Ze hebben de kinderen eerder die dag bij haar ouders gebracht voor een logeerpartijtje om deze romantische avond samen ontspannen te kunnen doorbrengen. Want ze hebben iets te vieren. Tien jaar, zijn ze nu getrouwd. Een mijlpaal. Tien jaar die niet altijd even makkelijk zijn verlopen maar waar ze hard voor gewerkt hebben en trots op zijn dat ze het zo ver hebben gebracht.

Na het hoofdgerecht besluiten ze de dessertkaart nog te vragen. Gewoon omdat ze zo heerlijk zitten. En als zij de citroenmeringue en hij de tiramisu heeft besteld begint Nick opeens geheimzinnig te doen.

“Ik heb nog een cadeautje voor je.” Begint hij mysterieus. “O?” Reageert Mariska verbaasd. Ze veert op en is gelijk nieuwsgierig. Wat zou het zijn? Een sieraad? Dat ene kettinkje waar ze het al tijden over heeft? Als een klein kind is ze zenuwachtig als hij met moeite wat uit zijn broekzak vist. Hij schuift zijn hand, gesloten met de bolle kant naar boven, van zijn kant over tafel naar haar toe. Dan pakt hij haar hand en legt deze op hetgeen dat hij vast heeft. Hij knikt alsof hij wil zeggen dat ze moet kijken wat ze nu vast heeft. Omdat hij zo geheimzinnig doet, kijkt Mariska even om zich heen en dan voorzichtig onder haar hand. Wat ze vast heeft lijkt op een soort van kegelballetjes. Even blijft ze er verwart naar staren. Dan kijkt ze Nick aan, dringend op zoek naar uitleg. Die graait opnieuw moeilijk, ditmaal in zijn andere broekzak en tovert er een klein rond apparaatje uit. “Het zijn Hula beads.” Probeert hij te verklaren. “Als jij nu even naar de wc gaat en die inbrengt…Dan kan ik hiermee gaan spelen.” Hij laat de afstandsbediening tussen zijn vingers bewegen.

“O my… echt waar?” Mariska kijkt hem ongelovig aan. Hier hebben ze het nog nooit over gehad. Ze hebben sowieso niet een heel steamy seksleven. Het is prima, maar niet heel spannend. En stiekem vindt ze dat af en toe best jammer. Maar er echt over praten voelde altijd als een drempel. Tot nu dus blijkbaar.

“Oké.” Ze zucht een keer diep en kijkt nog een keer op, om te kijken of hun dessert er al aan komt. Wanneer dit niet het geval is staat ze op en loopt ze naar de wc. Nick duwt haar nog snel een sachet in haar handen, waarvan ze in het toilethokje ziet dat het glijmiddel is. Hij heeft echt overal aan gedacht. Het idee alleen al windt haar ontzettend op en een beetje zenuwachtig brengt ze het speeltje dan ook naar binnen.

Wanneer ze haar handen staat te wassen beginnen de beads opeens te trillen. Zachtjes, maar voldoende om haar een zacht kreetje te laten slaan. De vrouw naast haar kijkt haar even verbaasd aan en Mariska lacht verlegen terug.

Terug aan tafel is Nick ontzettend nieuwsgierig wat ze ervan vindt. Giechelend en onrustig vertelt ze over de vreemde maar aangename sensatie. Het dessert is inmiddels gebracht en ondanks dat het heerlijk is, zijn Mariska en Nick met andere dingen bezig.

Nick probeert de verschillende standjes tot Mariska aangeeft dat hij de lekkerste gevonden heeft. Die ene waarbij de roterende kop van de beads haar van binnenuit precies op dat ene goede plekje masseert. Waar ze eerst nog lacherig was, kijkt ze Nick nu hongerig aan. Haar heupen bewegen automatisch heen en weer, haar billen in haar stoel drukkend. Ze moet zich vastklampen aan de rand van de tafel en staat werkelijk op het punt hem te bespringen.

“Schat we moeten hier weg.” Zegt ze fluisterend. Hij begrijpt de hint en rent bijna naar de bar van het restaurant om af te rekenen.

Gelukkig staat de auto om de hoek. Ze heeft nooit het nut van de geblindeerde ramen gezien, maar is er nu heel dankbaar voor dat Nick die er bij de aankoop doorheen heeft gedrukt. “Kom.” Nick trekt haar mee en ze duiken samen op de passagiersstoel die hij naar met de elektrische knop naar achter duwt. Ze wil met haar gezicht naar hem toe gaan zitten maar hij zegt haar om te draaien. Met zijn linkerhand glijdt hij onder haar shirt en vindt haar borst, terwijl hij zijn andere hand gebruikt om de afstandsbediening te bedienen. Ze voelt hoe het harder begint te trillen in haar kut. Terwijl hij haar borsten kneedt, zoekt zij houvast aan de handrem. Ze laat haar hoofd naar achter vallen van genot en hij begraaft zijn mond in haar nek.

Zijn tong vindt haar oorlel en begint daar mee te spelen. “Kom voor me schatje. Laat je gaan. Ik wil je horen komen.” Fluistert hij in haar oor. Ze voelt zijn harde lul door hun broeken in haar billen prikken. Het windt haar op dat hij hier hard van wordt. “Ik ga komen.” Fluistert ze. En dan steeds harder: “Ja, ik kom. Ja. Ja!” Schokkend en kronkelend laat Mariska haar orgasme door haar lichaam razen, tot ze zich uitgeput in zijn armen laat vallen.

Even liggen ze daar, laat hij haar bijkomen. Dan zegt hij in haar oor: “Ik ben zo geil. Ik wil ook komen.”

Ze draait zijn hoofd naar die van hem en laat haar tong in zijn mond glijden. Een diepe lange tongzoen volgt. Ze sjort haar rok omhoog en haar string naar beneden, laat de Hula beads uit haar glijden en gooit deze op de stoel naast haar, waar de afstandsbediening al ligt.

Ze wipt op zodat hij zijn broek los kan maken en laat zich dan op zijn stijve lul zakken. Ze is zo nat dat hij gemakkelijk in haar glijdt. Nick pakt haar heupen vast en begint met de zijne heen en weer te bewegen. Haar billen kletsend op zijn onderbuik. Hij bewondert haar stuiterende billen en het duurt dan ook niet lang voordat ook hij met een luide kreun tot een orgasme komt.

Mariska legt haar hoofd uitgeput op het dashboard. Zo heerlijk hebben ze in tijden niet geneukt.


Over de Hula Beads

Smaakt dit verhaal naar meer? Beleef je eigen onvergetelijke sekspartij met de Hula Beads van LELO. Als je wel van een avontuurtje houdt, zit je met dit seksspeeltje goed. Zoek samen de spanning op door een speeltje met een afstandsbediening te gebruiken. Jij – of je vriendin – brengt het speelgoed in en de ander houdt de remote vast. Het Hula Beads-speeltje van LELO is heel geschikt om voor dit avontuur te gebruiken. Met krachtige, maar discrete vibraties is het perfect voor degenen die genieten van de subtiele sensatie van Ben Wa-ballen, maar nog meer willen!

Niet bekend met LELO? Dit is hét sextoymerk van nu. Modern, vooruitstrevend en inclusief: pleasure is toegankelijk voor iedereen. Met een toy van dit merk in je nachtkastje sluit die orgasmekloof (haast) als vanzelf. Vrouwen van over de hele wereld hebben het over hun “best orgasm ever”.

hula beads

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy