Sexy verhaal: De collega van mijn beste vriendin (+podcast)

door Saskia

Het was vrijdag en niemand had méér zin in het weekend dan ik. Ik had met een vriendin afgesproken de stad in te gaan, en zou haar ophalen op haar werk. Dat had ik al vaker gedaan en ik kende ook een aantal van haar collega’s dus ik had er zin in om die ook weer eens te zien. Helemaal nu ze op een nieuwe locatie zaten en het er allemaal heel gaaf zou moeten zijn.

In het kantoorgebouw loop ik de trap op naar het dakterras en zie haar gelijk staan. Biertje in de ene hand, chips in de andere. De muziek staat hard en de meesten staan buiten op het dakterras te praten en te lachen.

“Hé!” roept ze. We omhelzen elkaar en ik krijg gelijk een blikje in mijn handen geduwd. Ze stelt me voor aan een aantal mensen die ik nog niet ken en ik begroet een paar collega’s die ik al vaker heb gesproken.

“En? Wat vind je ervan?” Hoor ik een stem achter me zeggen. Ik draai me om en zie Jakob, een van de collega’s die weleens mee is geweest met eerdere stapavonden.

“Van jullie nieuwe kantoor? Ja, dit is natuurlijk supergaaf! Zo’n mooi dakterras, met zo’n uitzicht over de stad. Maar verder heb ik nog niet veel van het kantoor gezien eerlijk gezegd”, antwoord ik.

“Echt niet? Zal ik je een rondleiding geven? Daar ben ik heel goed in. Sommigen zeggen zelfs dat ik mijn roeping heb gemist”, grapt hij.

Hij is leuk, zie ik nu. Heel leuk. Lang, zelfverzekerd en een hele diepe geile stem.

“Oké”, zeg ik enigszins verlegen.

Ik loop naar Ann toe om te vertellen dat Jakob me even een rondleiding gaat geven. Maar ze is helemaal in haar element en druk met het imiteren van een van haar klanten tegenover een aantal jonge medewerkers en stagiaires. Die staan allemaal lachend om haar heen.

“Oké, ik zie je zo weer dan. Gaan we kijken waar we heen gaan zo.” En ze draait zich weer om naar haar ‘publiek’.

Ik gooi mijn hoofd naar achter en giet de laatste slok bier uit mijn blikje in mijn mond. Jakob pakt hem gelijk uit mijn handen en vervangt hem met een volle.

“Kom.” Hij legt zijn hand op mijn rug om me te leiden. Het is een aanraking die normaal misschien niks voorstelt, maar waar ik me nu opeens heel bewust van ben.

Als een volleerde rondleidinggever laat hij me de verschillende open ruimtes, vergaderzalen en creatieve ruimtes zien. “En hier is dan het kantoor van onze CEO.” Hij wijst naar een kamer waar de deur nog dicht zit. Hij loopt er naartoe en pakt de deurklink vast. “Kom je?” Hij kijkt me uitdagend aan.

“Eh, het lijkt me niet de bedoeling dat we daar naar binnen gaan toch?” zeg ik enigszins aarzelend.

“O, maar hier wil je naar binnen… Trust me”, antwoordt hij terwijl hij langzaam naar me toe loopt. Met zijn vinger gaat hij over mijn lippen. “Deze deur kan namelijk op slot.” Zijn lippen raken die van mij.

Ik wil meer. Hard en diep zoen ik hem terug. Al zoenend schuifelen we naar de deur van de directeurskamer die hij achter zijn rug opendoet. Ik draai me om en draai de deur op slot. Hij gaat achter me tegen me aan staan en zijn handen grijpen mijn borsten. Hij masseert ze en zoent me in mijn nek. Dan zakt hij met één hand naar beneden waar hij over mijn dij tussen mijn benen wrijft. Ik draai me om en zoen hem hard en diep. Daarna duw ik hem tegen de deur aan en begin zijn riem los te maken. Langzaam zak ik door mijn knieën en trek ik zijn broek naar beneden. Met mijn ogen blijf ik hem strak aankijken. Hij is zo hard. Ik lik zijn eikel en neem hem daarna helemaal in mijn mond. Zijn handen pakken mijn hoofd vast en hij laat een kreun ontsnappen. Voordat ik de kans krijg verder te gaan zakt hij ook naar beneden en duwt me zachtjes op het tapijt.

Hij duwt mijn strakke kokerjurk omhoog en kijkt verlekkerd als hij ziet dat ik er niks onder draag.

“Jezus, wat geil”. Hij zakt met zijn hoofd tussen mijn benen. Hij zoent mijn dijen, schaamlippen en likt mijn clit. Dan draait hij me om. Hij kneedt mijn billen en komt dan in me. Met zijn vrije hand blijft hij over mijn clit wrijven terwijl hij langzaam stoot. Ik heb niet veel meer nodig. Mijn nagels graven zich in het tapijt en al schokkend kom ik tot een hoogtepunt. Hij geeft me een paar seconden tijd om bij te komen voordat hij met twee handen mijn heupen vastpakt en zichzelf stotend in me laat klaarkomen.

We blijven even liggen en krijgen spontaan de slappe lach van de spontane fantasie die we zojuist tot realiteit hebben gebracht. Daarna kleden we ons weer aan checken we even hoe we er uitzien in de wc, voordat we weer teruglopen naar het dakterras.

Daar is het inmiddels een stuk rustiger qua mensen. Ann ziet ons komen aanlopen en komt gelijk naar me toe. Snel geeft Jakob nog een knipoog en loopt dan de andere kant uit naar een paar jongens die aan het biljarten zijn. “Wat bleven jullie lang weg!” Ann kijkt me argwanend aan. Aan mijn gezicht kan ze gelijk zien dat er iets is gebeurd. “Oké, wij gaan hier nu weg en jij gaat mij alles vertellen,” reageert ze vastberaden. Ik draai me nog een keer om als we richting de trap lopen, maar Jakob staat met zijn rug naar me toe over de biljarttafel gebogen. Ik kantel mijn hoofd een beetje. Ja… hij is echt heel lekker. Al glimlachend loop ik achter Ann de trap af.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy