Sexy verhaal: Spicy Vaderdag

door Saskia

Zachtjes loopt Inge de zoldertrap af. Ze heeft net haar oudste in bed gelegd en wil de jongste niet wakker maken. Eindelijk is het rustig in huis en dat wil ze graag zo houden. Als ze beneden komt ziet ze James languit op de bank liggen. “Zo! Vermoeiend he, zo’n dag verwend worden door je vrouw en kinderen,” plaagt ze hem.

“Ja joh, gelukkig is het maar één keer per jaar Vaderdag,” zucht hij overdreven.

“O, dus je wil niet nog een cadeautje van mij?” Ze kijkt James mysterieus aan. Hij veert een klein beetje op en kijkt haar vragend aan.

“Ja, ik heb ook nog een verrassing voor je. Maar als jij die prachtige tekeningen en knutselwerkjes van je kinderen genoeg vindt… Dan stuur ik het wel weer terug,” zegt ze uitdagend tegen hem.

“Nee! Laat zien! Ik wil het!” Hij komt helemaal overeind en kijkt haar vol verwachting aan. Ze moet lachen en loopt naar hem toe. Ze buigt naar hem toe, geeft hem een zachte kus en fluistert: “Ik weet niet of je het wel aan kan, hoor.” Hij grijpt haar nek vast en trekt haar opnieuw naar zich toe om haar een diepe tongzoen te geven. Als ze eindelijk van elkaar loskomen om op adem te komen antwoordt hij zelfverzekerd; “Ik kan het aan.”

Ze pakt zijn hand en trekt hem mee naar boven. “Kom maar mee dan.” Hij laat zich gewillig meetrekken naar de slaapkamer. Inge duwt James op bed. “Ogen dicht!” Beveelt ze hem. Als ze er zeker van is dat zijn handen voor zijn ogen zitten, loopt ze naar haar nachtkastje waar ze een ingepakt pakketje uit de onderste la vist. Ze legt het voorzichtig op zijn schoot en gaat op haar knieën naast hem zitten. “Kijk maar.” Fluister ze in zijn oor. Langzaam laat hij zijn handen zakken en kijkt hij naar wat er op zijn schoot ligt. ‘LELO’, staat er op het etiket dat het lint op zijn plek houdt. Verbaast kijkt hij Inge aan. “Uhm, dit was een cadeau voor mij toch? Niet voor jou?”

“Jaahaa, Maak nou maar open.” Ze begint aan het papier te trekken, maar hij trekt het cadeau van haar weg. “Hee, dat mag ik doen!” “Nou doe dan!” antwoordt ze ongeduldig. Tergend langzaam maakt hij het papier los, Inge begint heen en weer te wiebelen van de spanning en moet zich ontzettend inhouden om het niet uit zijn handen te rukken. Eindelijk komt daar dan de F1SV2 tevoorschijn.

“Wat is dit?” Vraagt James een beetje verlegen.

“Ik dacht…ik heb al een hele la vol, maar jij hebt nog helemaal niks. En omdat ik de laatste tijd zo vaak weg moet voor werk… Naja, nu heb je ook iets om je mee te vermaken.”

“Naja! Je hebt er wel echt over nagedacht, hè. Dankjewel, schat, ik ben benieuwd.” Hij geeft haar een kus en wil de F1SV2 wegleggen.

“Wat doe je? Wil je hem niet even testen?” vraagt Inge snel.

“Nu?” Vraagt hij verbaasd.

“Ja…ik ben ook wel benieuwd.” Ze duikt achter hem langs om het speeltje te pakken maar voordat ze weer overeind kan komen duikt James boven op haar.

Zijn lippen in haar nek kietelen zo erg dat ze het uitproest en onder hem spartelt, maar hij is veel sterker. Hij klemt haar aan haar polsen en tussen zijn benen op bed. Ze vinden elkaars ogen en opeens zijn ze bloedserieus en bloedgeil. Als een havik boven zijn prooi duikt James opeens op haar af.

Zijn tong glijdt in haar mond en een wilde slordige tongzoen volgt. Ze rukken de kleren letterlijk van elkaars lijf en al snel wil James tussen haar benen duiken. “Hmm, schatje, stop. Het is jouw dag vandaag.”

Ze duwt hem van haar af en duikt op James. Dit keer is zij het die zijn handen vastklemt. Haar mond vindt zijn nek, haar tong zijn oorlel. Zachtjes bijt ze erin voordat ze verder naar beneden zakt. Haar tong vindt zijn tepels die ze plagerig even likt voordat haar kusjes via zijn buik verder naar beneden zakken. Haar mond vindt zijn eikel en neemt deze in haar mond. Bij elke heen en weer beweging laat ze hem iets dieper in haar zakken. Maar dan bedenkt ze zich en komt omhoog. Ze grijpt het speeltje naast haar en duikt de andere kant op richting haar nachtkastje voor glijmiddel.

Voorzichtig plaatst Inge het speeltje over zijn lul en zet het aan. James staat gelijk op scherp en grijpt in het laken. Even observeert ze hoe hij aan het genieten is. Dan pakt ze zijn hand en plaatst hem over het speeltje. Zelf gaat ze er gemakkelijk bijzitten en kijkt ze hoe hij het plusje indrukt en een kreun uit zijn mond ontsnapt. Haar hand glijdt tussen haar benen en glijdt naar binnen om haar natte vinger vervolgens over haar clit te bewegen.

Ze genieten van elkaars aangezicht terwijl ze zichzelf naar een hoogtepunt werken en hoewel James normaal altijd even nodig heeft is hij dit keer de eerste die een oerkreet uitslaat. Inge volgt al snel en niet veel later liggen ze naast elkaar uit te puffen. “En?” Vraagt ze hem glimlachend. “Heel succesvol cadeau dit,” antwoordt hij tevreden. Hij neemt haar in zijn armen en geeft haar een liefkozende zoen. “Dankjewel, schatje. Je weet ook altijd wat ik nodig heb.”

f1Sv2

Over de F1SV2

Het lekkerste seksspeeltje voor de man is zonder twijfel de automatische masturbator. De F1SV2 is de volgende generatie van het ultieme genotsspeelgoed. Deze stimulerende penis sleeve is gemaakt voor mannen die optimaal durven te genieten. Dat moet anno 2021 natuurlijk zonder schaamte kunnen.

De V2 is dubbel zo krachtig dan de V1, heeft vier unieke vibratiestanden. De zachte, soepele sleeve past zich aan naar alle unieke penissoorten.

De F1SV2 is echt een speeltje van deze tijd, het heeft namelijk 10 gevoelige sensoren die via de LELO-app feedback geeft over je gebruik, waardoor je de heerlijkste ritmes kunt opbouwen en het ultieme orgasme bereikt. Voor €219 is-ie van jou (of je lover). Het is even een investering, maar de LELO-toys hebben een garantie van 10 jaar. Dus omgerekend goedkoper dan de nieuwste smartphone. En je beleeft er meer plezier aan.

f1Sv2

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Beeld: LELO, Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy