Sexy verhaal: De kerstborrel

door Alicia

Het sneeuwde op de laatste werkdag van het jaar. Ik keek naar buiten. Het was donker en de straten waren bedekt met een witte deken, waardoor de stad er vriendelijker uitzag. Hoewel het nog geen avond was, zag je dat alle kantoren eerder waren gestopt met werken. De eerste aangeschoten feestgangers liepen al over straat. Het was de dag van de jaarlijkse kerstborrel, de laatste vrijdag voor de vakantie. Ik wilde er niks van missen, want ik wist dat Michel er zou zijn. Michel is eigenaar van het reclamebureau waar ik stage loop. De eerste keer dat ik Michel zag, maakte hij een grote indruk op me. Zijn diepbruine ogen hadden iets spannends en de seksuele energie die hij uitstraalde werd door mijn lichaam feilloos overgenomen. Sinds dat moment is er een verlangen in mij ontstaan dat ik niet kende. Toen Michel binnenkwam, nam hij gelijk het woord. Hij bedankte iedereen voor de inzet van het afgelopen jaar. Langer dan nodig keek ik naar hem vol bewondering voor zijn schoonheid en kracht. Zijn colbert hing om zijn duidelijk sterke lichaam. De bovenste knopen van zijn onberispelijke zwarte overhemd waren los, net één te veel wat mij zicht gaf op zijn zwarte borstharen. Iedereen hing aan zijn lippen toen hij vertelde over de plannen voor het komende jaar. Ik hoopte dat er voor mij ook een functie zou vrijkomen. Michel leek zo anders dan de studenten waar ik mee uit ga. Zoveel meer man. Zijn blik kruiste de mijne en terwijl er in mijn onderbuik een intens verlangen groeide, ging hij onverstoord verder met zijn betoog. Gezamenlijk proostten we op de toekomst van het bedrijf en de kerstborrel kon beginnen. ‘All I Want for Christmas’ van Mariah Cary werd aangezet. De kantoorverlichting werd gedimd en de gekleurde kerstverlichting kwam eindelijk tot zijn recht. Als stagiaire werd ik opgezadeld met de zorg voor de hapjes en de drankjes. Gelukkig viel dat in de smaak. Prosecco, wijn en bier vloeiden rijkelijk en de sfeer ging al snel van zakelijk naar amicaal.

Waarom had hij dit effect op me?

Michel stond te praten met zijn secretaresse die duidelijk haar best deed om indruk op hem te maken. Hij keek echter langs haar heen mijn kant op. Mijn adem stokte en mijn mond werd droog. Snel nam ik nog een glas prosecco. Hij liep mijn kant op, ‘Bevalt het je een beetje hier?’ ‘Ik raak steeds meer gewend, dank u.’ De energie die deze man uitstraalde was zo intimiderend dat ik bijna niet uit mijn woorden kwam. ‘Ik denk dat er hier een mooie toekomst voor je ligt’. Zijn lippen krulde tot een glimlach die me bijna een hartstilstand bezorgde. ‘Daar hoop ik op,’ antwoorde ik beleefd. Gelukkig ging hij al snel verder om met de andere collega’s te praten. Dat gaf mij de tijd om op adem te komen. Waarom had hij dit effect op me? Het was een hele opgave me te ontspannen zolang Michel zich in dezelfde ruimte bevond als ik. Na het derde glas prosecco lukte het aardig. Ik had lol met mijn nieuwe collega’s en de avond vloog voorbij. Eén voor één namen ze afscheid, bedankte Michel en vertrokken naar huis of naar de kroeg. Ik moest blijven om op te ruimen. De ruimte werd steeds leger tot ik alleen was met Michel. Ik deed alsof ik me niet bewust was van het feit dat we alleen waren en begon nerveus de lege glazen op te ruimen. Met trillende handen zette de glazen op het dienblad om ze naar de keuken te brengen. Ik voelde dat Michel mijn bewegingen volgde, het irriteerde me dat hij niet had aangeboden me te helpen. Hij genoot hiervan. Als ik maar niets laat vallen, dacht ik bij mezelf.

Shit, hij was zo nog lekkerder.

Eenmaal terug in het kantoor stond Michel met twee glazen cognac in zijn hand. Hij had zijn colbert uitgedaan waardoor ik kon zien hoe gespierd hij werkelijk was. Shit, hij was zo nog lekkerder. Hij gebaarde naar de bruine, leren sofa. ‘Ga zitten.’ De kracht van zijn wil werkte als een magneet. Met enige twijfel ging ik naast hem zitten. Hij gaf me het glas cognac en ik nam gretig een slok. Michel keek geamuseerd toe hoe ik mijn zenuwen in bedwang probeerde te houden met alcohol. De afstand tussen ons was klein en de seksuele energie overweldigend groot. Zijn mooie lichaam straalde een hongerigheid uit die ik al te graag wilde voeden.

Ik wilde deze man. Hier. Nu.

Mijn hoofd begon te tollen door de alcohol en omdat ik niet meer helder kon denken besloot ik dat het tijd was om te gaan. Ik zette mijn glas neer op de glazen salontafel, stond op en liep naar de deur. Michel stond ook op, hij liep me achterna en zette zijn hand tegen de deur. ‘Ik wil dat je blijft,’ zei hij autoritair, iets wat mijn opwinding alleen maar deed toenemen. Ik wilde deze man. Hier. Nu. Maar dat kon ik niet maken. Toch?’ ‘Het gaat hier om mijn toekomst,’ zei ik schor. Hij streek zijn hand langs mijn wang en ik zag de hitsigheid in zijn ogen en in zijn broek. ‘Ik weet dat je naar me verlangt. Ik beloof dat dit, deze energie tussen ons, geen gevolgen heeft voor je plaats binnen mijn bedrijf. Maak het niet ingewikkelder dan het is, Anouk. Geef me op z’n minst een kus.’ Ik zuchtte en gaf toe. Mijn droge lippen gingen richting zijn mond. Het verbaasde me hoe zacht zijn lippen voelde. Hij nam zijn tijd om mij te proeven. Hij zoende zelfverzekerd en opeisend, een manier die me wild maakte van opwinding. Ik liet mijn tasje op de grond vallen, zodat ik mijn handen door zijn rommelige haar kon laten glijden. Hij gromde en onze kus werd intenser. Ik voelde mijn hart als een razende kloppen en realiseerde dat dit echt ging gebeuren. Zijn handen gleden over mijn rug naar beneden tot onder mijn billen. Hij tilde me op en nam me mee naar de sofa. ‘Ik wil je, Anouk. Al vanaf de eerste dag dat ik je zag. En jij wilt dit ook, dat weet ik.’

In één ruk trok hij mijn pantalon uit.

Hij legde me neer en hing over me heen. Behendig knoopte hij mijn bloesje los en streelde met zijn sterke handen over mijn lichaam naar beneden. In één ruk trok hij mijn pantalon uit. Mijn slipje was doorweekt, ik lag daar hijgend en bereid hem toe te laten. Michel z’n blik was verhit. Hij bevrijdde zijn keiharde erectie. Het rauwe verlangen naar sex was zo groot dat we geen voorspel nodig hadden. Alle opgebouwde spanning van de afgelopen weken kwam in één keer samen. Met zijn donkere ogen keek hij met recht aan en weer vonden zijn lippen de mijne. Zijn sterke benen spreidde mijn benen. Ik gaf hem de ruimte om zijn kloppende pik in mijn gewillige opening te duwen. Hij vulde me helemaal op met zijn mannelijkheid. Ik kreunde en liet mijn handen over zijn rug glijden richting zijn billen. Ik voelde hoe hij zijn spieren aanspande terwijl hij me steeds harder neukte. Ik spoorde hem aan verder te gaan. Hij verhoogde het tempo en beukte gecontroleerd verder. Hij kreunde met zijn lippen nog op mijn mond. Mijn lichaam begon te trillen en hoe graag ik het ook wilde tegenhouden, mijn orgasme kwam. Onder zijn inmiddels bezwete lichaam explodeerde ik, en niet veel later volgde hij. Hijgend lagen we op elkaar wachtend tot onze kloppende harten weer rustig werden. Het was de meest vluchtige en meest bevredigende sex die ik ooit heb gehad. ‘Gaat het?’ vroeg Michel, terwijl hij zachtjes over mijn wang streelde. Op dat moment zag ik voor het eerst zijn zachte kant.

 

Donatie voor het verhaal van Alicia

Ben jij enthousiast over het verhaal van Alicia? Met onderstaande link of QR-code kun je een een bedrag naar keuze met een tikkie doneren. Alvast bedankt!

Tikkie-Alicia

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy