Sexy verhaal: Fantasy surprise II

door Lina

Lees eerst deel I van dit verhaal.

Paul heeft niets in de gaten. Weet niet dat dit geen gewoon etentje is. Hij zit tegenover me in ons favoriete Italiaans restaurantje te genieten van zijn glas rode wijn. Het hoofdgerecht hebben we achter de kiezen. Hij nam pasta scampi, ik spaghetti vongole.

Nadat de ober onze tafel heeft afgeruimd, leg ik nonchalant een fantasiekaartje op tafel met de achterkant naar boven. Hij herkent het meteen en kijkt op met fonkelende ogen.

“Hmmm,” hij trekt een mondhoek op in die sexy, scheve glimlach van hem. “Wat hebben we hier?”

Hij zet zijn glas neer en grijpt naar het kaartje. Ik duw mijn handen gespannen tussen mijn knieën. Mijn plannetje is superleuk, maar ik ben wel zenuwachtig.

Paul draait het kaartje om.

“Een sexy date,” hij kijkt me niet-begrijpend aan. “Hier komen we toch een paar keren per maand?”

Ik knik. “Klopt. Maar dan heb ik meestal een slipje aan”, fluister ik.

Zijn heerlijke glimlach wordt breder. “O”, zucht hij.

Ik kijk hem diep in zijn ogen. “Maar dat is niet het enige kaartje dat ik voor je heb vanavond.”

Langzaam schuif ik een ander kaartje naar hem toe, samen met een kleine zwarte afstandsbediening. Ik krijg niet eens de kans om mijn hand weg te nemen, of Paul heeft het kaartje al omgedraaid. Zijn wenkbrauwen schieten de hoogte in.

‘Koop een nieuwe sextoy’ staat erop. Hij draait de afstandsbediening om en om in zijn hand. Meer dan een aan/uit-knop, een plus- en een minteken staat er niet op.

“En waarvoor dient dit dan?” vraagt hij.

Ik neem langzaam een slok wijn en veeg met mijn vinger een druppel van de rand van het glas. Met het puntje van mijn tong lik ik hem van mijn vinger. “Van een vibratie-eitje”.

“Dus je hebt dat nu in jouw… Oké, hoe werkt dit ding?” Ik kijk glimlachend toe hoe hij verwoed op de knopjes begint te drukken en hoewel ik het verwacht, kan ik mijn mondhoeken niet in bedwang houden wanneer het eitje in me wakker wordt.

“Goed, ik heb het aangekregen zo te zien”, zegt Paul en hij perst zijn lippen in een ondeugende grijns. “Is het lekker zo?”

Ik knik. Ik voel de vibraties en het is wel lekker, maar het is voorlopig eerder een licht getril.

“En zo?”, vraagt Paul onschuldig. Hij houdt de afstandsbediening op zijn schoot, maar heeft duidelijk een aantal keren op het plusje gedrukt. De vibraties worden dieper en krachtiger. Tintelingen verspreiden zich naar mijn onderbuik en benemen me mijn adem.

“Hmm, ja hoor”, kan ik nog net uitbrengen.

De ober zet ons nagerecht op tafel. Eén portie, om te delen. Je kan het eitje niet horen, maar toch druk ik mijn dijen stevig tegen elkaar in een poging ‘normaal’ over te komen. Het eitje is tot tegen het lekkerste plekje in me getrild en vibreert daar meedogenloos. Een blos kruipt vanuit mijn hals omhoog naar mijn wangen. Ik bijt op mijn lip en moet gewoon even mijn ogen sluiten. Dan stopt het speeltje abrupt.

“O”, ontsnapt me onvrijwillig.

Paul glimlacht voldaan.

Vastberaden om de controle niet volledig aan hem te laten, sta ik recht en ga langs hem zitten.

“Veel gezelliger zo, om samen van de tiramisu te genieten”, zeg ik en leg meteen mijn hand op zijn gespierde dij. Met mijn andere hand bied ik hem een hapje tiramisu aan. Net wanneer hij de lepel in zijn mond neemt, laat ik mijn hand naar boven glijden. Langzaam streel ik op en neer.

“Vond je het leuk om mij te plagen?” fluister ik in zijn oor en bijt even in het lelletje. Paul doet zijn best zich niet te verslikken. Ik zie zijn adamsappel hevig op en neer gaan.

“Hmm”, brengt hij uit. Zijn erectie drukt tegen mijn hand en ik blijf in hetzelfde langzame tempo verder strelen, iedere keer iets steviger. Ik maak een vertoning van het eten van de tiramisu. Hapje voor hapje, langzaam mijn mond rond de lepel sluitend, mijn lippen aflikkend. Zijn ogen staren naar mijn mond. Hij wiebelt op zijn stoel.

“Schat, stop,” smeekt hij zacht, “anders kom ik hier en nu.”

Ik kus hem lang op zijn mond en laat mijn tong even tussen zijn lippen glijden. “Ik ga even mijn neus poederen, ben zo terug.”

Achter me hoor ik hem de rekening vragen aan de ober. Terwijl ik voor de spiegel een nieuw laagje lippenstift aanbreng, vraag ik me af of ik echt lef genoeg heb voor de volgende stap. Als antwoord trilt het eitje in me en meteen neemt mijn lust de overhand. Natuurlijk wel.

Ik neem het laatste fantasiekaartje uit mijn handtas. Paul staat al bij de uitgang op me te wachten. Ik glimlach: hij heeft precies geen tijd te verliezen. Ik zie dat hij zijn colbertje strategisch dubbelgevouwen voor zich houdt.

“Als je dat speeltje nu even wat zachter zet, zodat ik op een normale manier naar de auto kan lopen, krijg je het volgende kaartje”, fluister ik in zijn oor.

“Nog een kaartje?” vraagt hij nieuwsgierig terwijl hij mijn mantel over mijn schouders hangt.

sexy fantasy

Het eitje schakelt een standje lager. Bij het naar buiten gaan houdt Paul, de gentleman die hij is, de deur voor me open. In het voorbijlopen druk ik het kaartje in zijn hand. Ik wacht niet op hem en wandel heupwiegend naar onze auto die achteraan op de parking geparkeerd staat. Het eitje is weer harder beginnen vibreren. Het duurde niet lang voor hij die vier heerlijke woorden heeft gelezen: ‘Sex in de auto’. Ik voel een druppel van mijn vocht langs mijn been naar beneden glijden. Ik kan nauwelijks vooruit komen op mijn knikkende knieën.

Paul heeft me ondertussen ingehaald en legt zijn hand op mijn onderrug. Maar al snel gaat die hand naar beneden over mijn billen en verdwijnt onder de zoom van mijn jurk. Gelukkig heb ik een lange mantel erover, dus niemand die er iets van ziet.

“Je draagt echt geen slipje hè,” gromt Paul in mijn oor, zijn vingers zoekend tussen mijn bilspleet naar het ontbrekend lapje stof van mijn string. “Sexy.”

We komen bij de auto en hij drukt me meteen met mijn rug tegen het portier. Zijn mond overmeestert de mijne. Zijn handen dwalen over mijn lichaam en rukken mijn jurk omhoog. Zijn vinger duwt zich tussen mijn schaamlippen en begint meteen meedogenloze cirkels rond mijn clit te draaien.

Mijn handen grijpen naar zijn riem en friemelen aan de gesp. Ik ruk aan de knopen van zijn jeans.

Moeizaam draai ik me om en open het achterste portier. Ik duw Paul neer en ga schrijlings op hem zitten. Terwijl ik zijn erectie uit zijn broek bevrijd, trekt hij tergend langzaam aan het koordje van het eitje. Nog steeds vibrerend komt het uit me en hij houdt het tegen mijn clit. Heerlijk. Ik gooi mijn hoofd in zijn nek en hijgend smeek ik hem “Paul, ik wil je. Nu!”

Dat hoef ik geen twee keer te vragen. Ik ben ondertussen zo nat en geil, hij glijdt ongehinderd met een harde stoot in me. Paul trekt aan de soepele stof van mijn jurk en neemt mijn borsten in zijn handen. Zijn warme natte mond zuigt aan mijn tepels, zo hevig dat ik het tot in mijn clit voel. Ik wil hem diep en hard in me. Ongecontroleerd berijd ik hem. Neem ik hém.

Thank God voor getinte ramen en afgelegen parkeerplekjes. Mijn handen grijpen zijn haren en deze keer is het mijn tong die domineert.

Paul drukt een vinger tussen mijn schaamlippen. Met iedere stoot strijkt mijn clit erlangs en voel ik de spieren in mijn onderbuik strakker aanspannen.

“Paul, ik…” Mijn adem stokt en ik duw mijn mond op de zijne om een schreeuw te onderdrukken. Een allesoverheersend orgasme rolt over me en Paul blijft in me stoten tot hij spuitend in me klaarkomt. Langzaam streelt zijn vinger me verder tot ik me ontspan en hijgend tegen zijn borst zak.

Hij streelt de haren uit mijn gezicht en kust me zacht op mijn lippen.

“Nou, dat noem ik een sexy date”, glimlacht hij.

Lees het derde deel van dit verhaal.

Dit sexy verhaal is geschreven door Lina

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy