Sexy verhaal: Fantasy surprise III

door Lina

Lees eerst deel I en deel II van dit verhaal.

Met een zucht draai ik de douchekraan open. Ik heb helemaal geen zin in de familiebrunch straks. Ik had liever de hele dag in bed doorgebracht met Paul en nog eens een kaartje uit onze kom met fantasiekaartjes getrokken. Maar ja, niets aan te doen. Mijn vader wordt maar één keer 60 jaar.

Ik laat mijn kleren op de badkamervloer vallen en stap onder de warme waterstralen. Ik masseer shampoo in mijn lange haren en knijp mijn ogen dicht wanneer de zeep over mijn voorhoofd naar beneden glijdt.

Dan voel ik een koude bries over mijn naakte lichaam. Ik houd mijn adem in en mijn handen stil bovenop mijn hoofd.

“Goedemorgen, schatje”, zegt Paul achter me met zijn lage basstem. Hij is achter me in de badkuip gestapt en sluit de glazen deur weer.

Ik weet niet of het de zachte vibratie van zijn stem is, of het frisse windje is wat mijn tepels doet verstijven.

Zijn handen glijden onder mijn oksels naar voren. Mijn handen liggen nog altijd op mijn hoofd en mijn borsten steken parmantig de lucht in. Hij streelt langs de gevoelige onderkant zachtjes naar boven tot mijn borsten in zijn grote handen liggen. Met zijn duimen masseert hij mijn harde tepels.

Ik laat mijn handen naar achteren glijden en druk zijn hoofd tegen mijn wang. Ik voel zijn naakte, harde lijf tegen mijn rug. Het zeepsop spoelt uit mijn haren over mijn borsten en maakt het glad onder zijn handen. Hij streelt me van mijn hals tot mijn dijen. Ik wrijf mijn rug tegen zijn borst en het glibberige gevoel van de shampoo tussen onze lijven windt me op.

Paul kust mijn nek en drukt zijn erectie tegen mijn billen.

“Draai je om,” fluistert hij in mijn oor.

Ik gehoorzaam maar al te graag en druk mijn mond op de zijne. Meteen laat ik mijn tong zijn mond binnendringen en met lange halen speelt zijn tong met de mijne. Zijn handen glijden langs mijn rug naar beneden en hij haakt één hand achter mijn knie. Hij tilt mijn been op en zet mijn voet op de badrand.

Zijn lippen zoeken langzaam een weg naar beneden. Hij kust mijn sleutelbeen en gaat daarna recht naar beneden naar mijn harde tepel. Zijn warme, natte mond zuigt hard terwijl zijn vingers in de andere tepel knijpen. De korte, pijnlijke steek echoot tussen mijn benen en ik kreun. Alsof hij weet waar ik het voel, glijdt zijn hand naar beneden en laat hij één vinger bij me naar binnen glijden.

Dan knielt hij voor me. Met mijn voet op de badrand, sta ik open voor hem. Zijn tong likt eerst zacht plagend over de binnenkant van mijn dijen.

“Paul”, kreun ik verlangend.

sexy verhaal

Met zijn vingers spreidt hij mijn schaamlippen en zijn tong weet meteen mijn clit te vinden. Mijn knie wiebelt onmiddellijk als respons en ik moet me aan de muur vasthouden. Met lange halen likt hij langs mijn lippen. Dan blijft het puntje van zijn tong hard en meedogenloos op mijn clit liggen. Met kleine likjes zorgt hij ervoor dat de spieren in mijn binnenste zich binnen de kortste keren aanspannen. Hij brengt twee vingers naar binnen en duwt tegen mijn G-spot. Zijn andere hand knijpt in mijn bil, terwijl ik luid kreunend en schokkend tot een climax kom. Ik klamp me aan hem vast tot ik geen sterretjes meer zie.

Dan grijp ik achter me naar de pot douchegel en spuit wat gel in mijn handen. Ik laat mijn handen over zijn borst glijden en neem dan zijn erectie stevig vast. Ik streel in lange halen van boven naar beneden en laat mijn duim zacht rond de gevoelige rand van zijn eikel glijden. De middelvinger van mijn andere hand glipt speels tussen zijn bilspleet.

“O schatje, wat maak je me geil”, gromt Paul en hij drukt me tegen de muur.

Hij haakt zijn hand onder mijn knie en stoot diep in me. Mijn overgevoelige zenuwen reageren meteen nu ik hem zo hard en diep in me voel. Bij iedere stoot spannen Pauls bilspieren hard aan onder mijn handen. Ik laat een ingezeepte vinger bij hem naar binnen glijden. Meer dan dat en het samentrekken van mijn spieren bij mijn tweede orgasme heeft hij niet nodig om luid kreunend in me klaar te komen.

Onze naakte lichamen vinden steun bij elkaar en nahijgend kust hij me zacht. Ik wikkel een handdoek rond me en stap uit de douche. Langs de wasbak ligt een fantasiekaartje met mijn handschrift erop. Ik glimlach als ik de woorden lees:

“Verras me in de douche”.

Dit sexy verhaal is geschreven door Lina.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy