Sexy verhaal: Fantasy surprise I (+podcast)

door Lina

 

“Ik heb een fantasiekaartje uit onze hoed getrokken. Zorg dat je straks al wat gegeten hebt voordat je naar huis komt, want daar ga je vanavond geen tijd meer voor hebben.”

Ik staar naar het scherm van mijn telefoon. Wat een leuke verrassing van mijn man! Die oude hoed staat al zes maanden op het nachtkastje. Hoewel we veel plezier hadden om onze meest sexy fantasieën op kaartjes te schrijven, hebben we hem nog niet veel gebruikt en zijn de kaartjes nog niet erg verminderd. Fijn dat daar straks verandering in komt.

De rest van de namiddag kan ik me niet meer concentreren op mijn werk. Welke fantasie zou het zijn? Er zitten een aantal kaartjes in met dingen die ik wel eens wil proberen, maar niet per se hardop durf te zeggen.

Zouden we buitensex gaan hebben? Ik kijk uit het raam. Het regent. Niet dus. Misschien in de auto op een afgelegen weggetje?

Ik voel kriebels in mijn buik en druk mijn benen tegen elkaar. Door die beweging voel ik hoe gevoelig mijn clit al is. Dat belooft wat voor straks.

Eindelijk is het zes uur en kan ik naar huis. Terwijl ik mijn bureau opruim, vraagt een collega of ik iets leuks ga doen vanavond.

“Gezellig thuis met Paul”, antwoord ik en voel mijn wangen warm worden. Dat ‘thuis’ weet ik nog niet, maar gezellig wordt het sowieso.

Wanneer ik de sleutel in het slot van de voordeur steek, voel ik mijn hart bonzen. Ik ben zo nieuwsgierig en al best opgewonden. Onderweg gestopt om iets te eten ben ik niet. Ik wilde zo snel mogelijk thuis zijn.

Ik open de deur en de langzame beat van Massive Attack komt uit de woonkamer. Wanneer ik me omdraai om de deur te sluiten, voel ik meteen dat Paul achter me staat.

“Fijn dat je er bent”, fluistert hij in mijn oor. Zijn warme adem doet de haartjes in mijn nek omhoog staan. Ik wil me omdraaien en hem kussen.

“Nee,” zegt hij resoluut en neemt mijn schouders stevig vast. “Vandaag zeg ik wat je wel of niet mag doen.”

Mijn wenkbrauwen gaan de hoogte in. Dit ben ik niet gewoon. Paul is een heel rustig type en alles is hem algauw goed. Hij is helemaal niet dominant. Gedachten tuimelen rond in mijn hoofd terwijl ik tracht erachter te komen welke fantasie we gaan uitvoeren.

“Sluit je ogen”, commandeert hij. Ik doe wat hij zegt. Meteen voel ik iets zachts voor mijn ogen. Een blinddoek. De spanning in mijn buik neemt toe.

Hij draait me naar zich toe. “Kan je iets zien?”

Ik schud mijn hoofd.

“Goed.” Ik voel even zijn lippen op de mijne, maar voor ik hem kan terug kussen, is hij weer weg.

Zijn handen kleden me snel uit, tot ik in mijn zwarte, kanten lingerie voor hem sta. Ik ben blij dat het geen wasdag is en dat mijn bh bij mijn string past. Toch wil ik mijn handen voor mijn borst vouwen. Paul ziet mijn armen bewegen en raadt wat ik wil doen. Hij grijpt mijn polsen.

“Nee, niet doen”, zegt hij. “Vanaf nu doe je wat ik zeg. Niets meer, niets minder.”

Ik neem adem om te antwoorden, maar meteen voel ik zijn vinger op mijn mond.

“En praten doe je ook niet. Ik beslis vanaf nu alles.”

Er begint me iets te dagen. Op een van de kaartjes schreef ik dat ik graag eens alle controle uit handen zou geven. Dat hij met me kon doen wat hij wilde. Tintelingen van plezier vullen mijn onderbuik en een bliksemschicht door mijn clit doen me mijn benen samenknijpen.

Alsof ik zo licht als een veertje ben, gooit Paul me over zijn schouder en draagt me de trap op. Naar de slaapkamer. Nee, hij draait rechtsaf naar zijn kantoor. We stoppen ergens in het midden van de kamer en hij laat me, tergend langzaam tegen zijn borstkas schurend op de grond zakken. Mijn bh kruipt omhoog en de beugels drukken tegen mijn al harde tepels.

“Kus me”, gromt hij en drukt zijn mond tegen de mijne. Zijn tong duwt meteen mijn lippen uit elkaar en vult mijn mond. Zijn vingers glijden door mijn haren en hij trekt mijn hoofd naar achteren. Dan dwalen ze langs mijn rug naar beneden. Paul maakt snel mijn bh los en trekt het kant van mijn borsten. Zijn grote handen masseren en knijpen kort in mijn tepels. Meteen glijden ze verder naar beneden en zijn lippen verlaten me. Zijn vingers haken achter de bandjes van mijn string.

“Linkervoet”, commandeert hij. “Rechter.”

Daar sta ik, naakt. Ik kan haast letterlijk voelen hoe hij me bekijkt. Die donkere ogen met pretlichtjes en beloften erin. Ik wil dat hij me aanraakt, maar er gebeurt niets. Het maakt me gek. Dan hoor ik het geklingel van de gesp van zijn riem. Mijn ademhaling gaat sneller.

Ik fluister: “Raak me aan.”

Niets.

Dan voel ik ineens zijn warme adem tegen mijn wang. “Wat had ik gezegd over praten? Draai je om.”

Shit, hij klinkt zo streng. Wat gaat hij met me doen?

Paul neemt mijn polsen en legt mijn handen op de leuning van een stoel. “Je laat dit niet los!”

O, wat word ik geil van deze dominante Paul. Ik knijp mijn benen weer samen, want de opwinding die ik in mijn clit voel, maakt mijn knieën slap. Ik sta voorovergebogen met mijn billen naar achter. Met zijn voet duwt hij eerst mijn linker- en dan mijn rechtervoet naar buiten tot ik open gespreid voor hem sta.

Ik voel zijn handen op mijn rug. “Dus jij luistert niet goed, hè?”

Hij krast zijn nagels van mijn schouders tot aan mijn billen. Ik krom mijn rug. Zijn handen glijden langs mijn zij naar mijn borsten en hij knijpt opnieuw hard in mijn tepels. Die worden nog stijver onder zijn aanraking en door de korte pijn stokt mijn ademhaling. Hij masseert mijn borsten en ik voel hoe ik natter en natter word van opwinding.

Een hand daalt tergend langzaam af langs mijn buik. Een vinger glijdt tussen mijn schaamlippen.

“Hmm, zo nat”, zegt hij in mijn oor. Paul staat vlak achter me en ik voel hoe hard hij is. Heel hard. Deze dominante rol doet hem wel wat.

Zijn vinger begin langzame kringetjes rond mijn clit te draaien. Meteen knikken mijn knieën opnieuw en het verlangen bouwt zich verder op in mijn buik. Ik hijg luid en duw mijn billen naar achter, tegen hem.

Paul kreunt en zijn ander hand verlaat mijn borsten. Hij knijpt in mijn billen. “Nog niet, schatje.”

Zijn hand glijdt langs achter tussen mijn benen, streelt verder naar voren en hij duwt een vinger diep in me. Hij verhoogt de druk op mijn clit en stoot een tweede vinger bij me naar binnen. Hij weet zonder problemen mijn G-spot te vinden en vingert me in een aanhoudend hard ritme met twee handen. Zijn hete tong likt mijn nek. Hij bijt zacht in mijn schouder.

Ik laat mijn hoofd hangen, terwijl ik me overgeef aan de bliksemschichten van genot die ik tot diep in mijn natte binnenste voel. Het gevoel van al die vingers is overweldigend. Het duurt niet lang voordat ik de spieren in mijn onderbuik voel samentrekken. Paul verhoogt het tempo nogmaals en ik heb het gevoel dat ik niet meer kan hebben.

“Kom nu voor me”, eist hij.

Ik ben zijn instructies om te zwijgen helemaal vergeten wanneer ik met een schreeuw klaarkom.

Mijn hoofd ligt nu op mijn handen en hijgend probeer ik te bekomen. Pauls handen zijn omhoog gedwaald naar mijn borsten. “Ik wil je. Nu!”.

Ik kantel mijn bekken en meer uitnodiging heeft hij niet nodig. Hij duwt zich bij me binnen. Meteen raakt hij dat heerlijke plekje dat nog zo gevoelig is van daarnet.

“O, Paul”, kreun ik om meer.

Hij stoot harder en sneller. Ik duw me af tegen de stoel om hem nog dieper te voelen. Mijn spieren spannen zich rond hem en meer heeft hij niet nodig om met een luide grom spuitend in me klaar te komen. Dat duwt ook mij opnieuw over het randje tot een heerlijk orgasme.

Terwijl hij nog in me zit, kust Paul mijn nek en haalt de blinddoek van mijn ogen.

“Volgende keer is het jouw beurt om een kaartje te trekken”, fluistert hij.

Dit sexy verhaal is geschreven door Lina.

4 reacties

Myl 12 februari 2020 - 23:33

Lekker verhaaltje wel

Beantwoord
Lotte 19 februari 2020 - 10:18

Fijn om te horen! :-D

Beantwoord
Eric-Jan 24 februari 2020 - 22:39

Leuk idee zo’n hoed. Het verhaal is ook fijn om te lezen. Ik ben alleen niet zo’n dominant type. Maar dat is Paul ook niet. Dus wie weet.

Beantwoord
Visionair 21 februari 2020 - 18:07

Heerlijk opwindend!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy