‘Kleine’ Trevor

door Esther

"Kom je vanmiddag nog even aan m'n bar hangen?" lees ik als ik de chat met Trevor open. Eigenlijk moet ik mijn koffer pakken, omdat ik morgen naar Mexico vlieg, maar bar hangen is mijn hobby dus nee zeggen blijkt moeilijker dan gehoopt. "Misschien zo!" antwoord ik en begin voor de vorm alvast met het klaarleggen van wat kleren. We vliegen morgen pas later in de middag dus eigenlijk kan ik die koffer net zo goed morgenochtend inpakken, bedenk ik me dan.

Niet veel later loop ik het restaurant binnen waar Trevor werkt. Zijn collega's groeten me hartelijk terwijl ik richting de bar loop. Er verschijnt een glimlach op Trevors gezicht als hij me ziet. "Jij bent vroeg," zegt hij. "Had verwacht dat je wel langer bezig zou zijn met inpakken."

"Nou," antwoord ik. "Mijn koffer is nog leeg, dat regel ik morgen wel. Nu heb ik vooral zin in een glas wijn." Trevor zet een glas voor mijn neus, en giet er net iets te veel rode wijn in. Ik kijk hem aan en hef mijn glas.

"Proost dan maar." zeg ik. Voor zichzelf tapt hij snel een half fluitje. "Cheers, Es." zegt hij en giet het halve biertje naar binnen.

Trevor en ik kennen elkaar eigenlijk nog niet zo goed. Ooit stuurde hij me een berichtje op Insta, en een jaar later kwamen we per toeval via vrienden weer met elkaar in contact. Sinds die eerste ontmoeting, vind ik Trevor een interessante gozer. Hij is heel open over van alles, ziet er een beetje ruig uit met tattoos en ontiegelijk brede armen, maar heeft tegelijkertijd een hele rustige, relaxte energie om zich heen hangen. Uiteraard had ik meteen interesse in hem, maar aangezien een vriendinnetje van me ooit met hem op Tinder-date is geweest, hield ik me in.

Het loopt lekker door in het restaurant, maar Trevor houdt alles goed onder controle. Terwijl hij wijn flessen ontkurkt, koffie zet, bier tapt en cocktails shaket, maakt hij een praatje met de gasten die aan zijn bar zitten en toont hij ook nog interesse in mij en mijn reis naar Mexico. "Klinkt gaaf, Es. Ik ben een beetje jaloers," zegt hij als ik vertel over alles wat er in Mexico te doen is. "Anders ga je toch gewoon mee," zeg ik terwijl ik hem een knipoog geef.

Wegens de coronamaatregelen is acht uur stipt de tent helemaal leeg. Trevor maakt de bar schoon terwijl zijn collega's de laatste tafels afruimen. Als iedereen klaar is drinken we met z'n allen nog een drankje. Niemand lijkt het gek te vinden dat ik er nog bij zit. Er wordt gekletst over van alles en de sfeer is relaxt en ongedwongen. "Oké, laatste slok allemaal," zegt Trevor na een uurtje. "Ik ga de tent afsluiten." De glazen worden snel leeggedronken en iedereen zoekt zijn spullen bij elkaar. Trevor kijkt me aan terwijl hij zijn jas aantrekt. "Afzakkertje bij mij thuis, kan nog wel toch?"

"Ja, gezellig." antwoord ik.

Samen fietsen we richting De Pijp. De frisse lucht doet me goed na al die glazen rode wijn. Ik vraag me af wat Trevor van plan is. Ondanks dat ik hem een interessante man vindt, ben ik die avond niet bij hem aan de bar komen zitten met als doel samen het bed in duiken, maar na onze leuke gesprekken en een paar shotjes begint dat steeds aantrekkelijker te klinken.

Eenmaal bij hem thuis, laat hij me zijn appartement zien. Zijn slaapkamer is klein, maar de knusse woonkamer met enorme bank maakt dat meer dan goed. "Ga maar zitten," zegt hij. "Wil je nog een glas wijn?" vraagt hij terwijl ik op de bank neerplof. Ik knik, maar twijfel eigenlijk hoeveel drank ik nog kan hebben. Hij zet een glas witte wijn voor mijn neus en komt naast me zitten. "Je mag wel tegen me aan leunen," zegt hij. "We gaan toch niet met elkaar naar bed." Zijn uitspraak verbaast me, maar eigenlijk vind ik het ook wel prima. Beetje babbelen met een glas wijn, is immers ook hartstikke gezellig.

We kletsen over de podcast, mijn verhaaltjes en de vele datingapps die we geprobeerd hebben. "Tijdje geleden kwam ik jou tegen op een app die wat meer gericht is op bdsm, fetish, trio's en dat soort dingen," zegt Trevor. "Doe je daar ook echt veel mee?" vraagt hij terwijl hij me doordringend aankijkt.

"Met die app heb ik in ieder geval niks meer gedaan," antwoord ik. "Verder ben ik op zich wel nieuwsgierig genoeg om dingen uit te willen proberen, maar tot nu toe heb ik nog niet iets gevonden waar ik heel lekker op ga," ga ik verder. "Ben wel een beetje onderdanig denk ik, maar houd niet van pijn dus zweepjes en dergelijke mogen wat mij betreft in de kast blijven liggen," zeg ik uiteindelijk.

"Aha," antwoordt Trevor terwijl hij zijn ogen over mijn lichaam laat glijden.

Ik kijk hem aan en voor ik het weet voel ik zijn lippen op de mijne. Na die eerste intense zoen, slaat bij mij weer de verwarring toe. "Maar je zei dat we niet met elkaar naar bed gingen," stamel ik.

"Ach," zegt Trevor nonchalant. "Misschien toch wel. Als je wil tenminste." Dan tilt hij me van de bank en zet me met mijn rug tegen de muur aan terwijl hij me vast blijft houden. Weer vinden onze lippen elkaar terwijl mijn voeten nog in de lucht bungelen. Ook deze zoen is intens en zorgt er direct voor dat ik heel zeker weet dat ik seks wil. "Ja, ik wil," zeg ik daarom. "Maar wel veilig," voeg ik er aan toe.

"Geen probleem," zegt Trevor terwijl hij me weer op de grond zet. Hij draait zich om en vist een paar condooms uit een lade in de kast. "Ga maar weer op de bank zitten," zegt hij als hij zich omdraait. Ik doe wat hij vraagt en wacht tot hij voor me staat.

Met beleid maakt hij zijn broek open, terwijl ik ietwat ongeduldig zit te wachten. Als hij zijn lul tevoorschijn haalt, moet ik mijn best doen mijn ongeloof te verbergen. 'Kleine Trevor' is, op z'n zachts uitgedrukt, alles behalve klein. Voorzichtig lik ik heel even zijn ballen, en kijk dan omhoog. "Goed zo meisje," zegt hij en pakt me met een hand zachtjes vast aan mijn haar. Ik ga verder met waar ik mee begonnen ben maar terwijl ik rustig zit te likken, vraag ik me af of zijn lul ooit in mijn mond zal passen. Vanaf zijn ballen, laat ik mijn tong langs de schacht van zijn penis omhoog gaan. Plagend lik ik zijn eikel. "Lekker," hoor ik Trevor zachtjes zeggen. Zijn genot werkt bemoedigend dus waag ik het erop en laat mijn lippen om zijn eikel glijden. Hij kreunt zachtjes, terwijl ik probeer een zo groot mogelijk deel van zijn lul mijn mond in te laten verdwijnen.

Trevor doet een stapje terug om zijn broek helemaal uit te kunnen doen, en gebaart naar mij dat ik mijn jurk ook uit moet trekken. Ik doe eerst mijn panty en dan mijn jurkje uit. Trevor komt weer dichterbij en steekt zijn vingers in mijn mond terwijl hij met zijn andere hand mijn bh losmaakt. Ik kijk hem aan terwijl hij kijkt hoe diep zijn vingers mijn mond in kunnen tot ik begin te kokhalzen. Als mijn bh van me afvalt, gaan zijn ogen direct naar mijn borsten.

"Ah, dit hoopte ik al," zegt hij met een hese stem. "Perfecte kleine borsten, precies wat ik mooi vind." Ik glimlach om zijn schattige compliment, waarop hij direct zijn vingers weer in mijn mond steekt. Hij buigt voorover en wrijft met zijn andere hand over mijn onderbroekje.

"Wil je deze ook uit?" vraagt hij. Ik knik gretig, waarna hij me in één beweging op mijn rug legt en mijn string uit trekt.

Hij spuugt op zijn hand, en laat zijn natte vingers over mijn clit glijden. Ik zucht en geniet van de zachte aanrakingen. Aangezien ik lekker geil ben, is mijn lichaam en vooral mijn clit extra gevoelig waardoor Trevors eerste aanrakingen heel intens voelen. Terwijl zijn ene hand mijn kutje bespeelt, reikt hij met zijn andere hand naar het condoom dat hij klaargelegd had. Ik kijk toe hoe hij het rubbertje afrolt en spreid mijn benen zodat hij ertussen past. Zachtjes duwt hij zijn harde pik bij me naar binnen. Ik kijk hem aan en bijt op mijn lip als ik hem in me voel. Hij beweegt rustig op en neer en ik grijp met mijn hand zijn brede arm vast. Langzaamaan begint hij iets harder te stoten waardoor ik steeds iets verder richting de rand van de bank kom te liggen. Vlak voordat ik van de bank af val, trekt Trevor me moeiteloos weer omhoog. Hij grijpt me vast bij mijn keel en kust me. "Geil ding ben je ook, hè?" zegt hij terwijl hij verlekkerd naar me kijkt. Omdat hij mijn keel dichtknijpt kan ik niet echt antwoorden, dus knipper ik maar.

Hij laat me los en trekt dan voorzichtig het condoom van zijn pik af. "Kom nog eens even hier jij," zegt hij ietwat dwingend. Zijn dominante houding bevalt me wel dus doe ik maar al te graag wat hij vraagt. Ik laat mijn tong weer over zijn lul glijden en kijk hem aan als ik zijn ballen begin te likken. Hij pakt mijn gezicht vast en duwt mijn lippen tegen zijn eikel aan. Ik open voorzichtig mijn mond en zuig aan het topje. Zachtjes duwt hij zijn lul iets verder mijn mond in op zoek naar mijn grens. Nadat we elkaar zo even getest en geteast hebben, vraagt hij wat ik wil.

"Ik wil je nog even in me voelen," zeg ik. "Dus je wil dat ik nog een condoom omdoe?" vraagt hij. Ik knik, waarop hij in actie komt. Ik ga op handen en knieën op de bank zitten, terwijl hij een condoom pakt. Als ik Trevors pik in me voel, grijp ik de kussens vast. Ik maak mijn rug hol, en steun op mijn onderarmen om het gevoel nóg intenser te maken. Elke stoot lijkt dieper dan de vorige en langzaamaan begint mijn hele lichaam te tintelen. Vlak voordat het allemaal te gevoelig wordt, stopt Trevor met stoten en komt hij voor me staan. "Waar mag ik klaarkomen?" vraagt hij. Bij wijze van antwoord, open ik mijn mond. Terwijl Trevor zich aftrekt, kijk ik met grote ogen omhoog.

Na zijn hoogtepunt, ploft hij op de bank neer en sta ik op om even m'n handen te wassen. "Kom even bij me liggen." zegt hij als ik terugloop. Ik kruip tegen hem aan en bewonder nogmaals zijn prachtige armen. Ik realiseer me ineens dat ik helemaal ontspannen ben en voel hoe de slaperigheid me bekruipt. "Ik moet niet te lang zo blijven liggen, hoor." zeg ik. "Straks val ik in slaap en mis ik mijn vlucht naar Mexico." Na vijf minuutjes, sta ik dan ook op, zoek mijn spullen bij elkaar en ga. Eenmaal thuis, kruip ik mijn bed in en val binnen no-time als een blok in slaap.

Als ik 's ochtends mijn koffer sta in te pakken, appt Trevor me. "Zo hey, goeiemorgen." Ik denk terug aan gisteravond en krijg direct een glimlach op mijn gezicht. Ik antwoord snel met een kus smiley, en ga dan verder met inpakken.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy