SEXY VERHAAL: Samen naar de maan

door Kim

Als ik haar kon raken, diep vanbinnen, dan zouden we samen vliegen. De lucht in, de ruimte in, tussen de sterren als sterrenstof. We zouden landen op planeten en eindigen op de maan. Daar een bestaan opbouwen, alleen van ons. Als ik haar diepte zou kunnen roeren, dan zouden we samen naar de maan gaan.

Ik ben maar ik, denk ik soms. Leslie, een lesbische vrouw van 29, die in een bloemenwinkel werkt en een rode kater genaamd Harrie heeft. Ik lees boeken, zwem een aantal keer per week en ik teken graag sproetjes op gezichtjes. Van die gezichtjes die je zomaar spot, in een deurklink, op een sticker, of in de bouwmarkt. Daarom heb ik altijd een zwarte marker in mijn zak.

En zij, zij is alles. Maria, een biseksuele, Spaans-Nederlandse droom van een vrouw, die vier talen spreekt, elk jaar de wereld over reist en danst in de regen wanneer het maar kan. Ze rijdt paard op het strand, draagt lange jurken met stipjes en heeft krullend haar tot haar navel. Maria kookt, zingt, lacht, huilt, schreeuwt, speelt piano, groeit tomaten en is altijd, maar dan ook altijd, een brandend vuurtje in de kou, een zonnestraal in het duister.

Ik zou willen dat ik meer magie bezat, zoals zij dat doet. Dat ik haar eens kon verrassen, niet met mijn normaalheid, maar met bijzondere karaktereigenschappen en avontuurlijke, spontane beslissingen. Als ik magisch was kon ik haar misschien raken. En dan zou ik haar meenemen naar de maan.

Het is donderdagavond, eind november. Met een grote kop thee en een boek zit ik in een café om de hoek van mijn appartement in Utrecht. De eigenaar is een vriend van me, dus ik chill hier regelmatig als ik geen zin heb om thuis te zitten. De deur vliegt open en er stormt een giechelende vrouw naar binnen, helemaal doorweekt van de herfstregen. Haar rode jurk met witte stippen druipt op de houten vloer, haar zwarte leren boots stampen door de zaak. Ze maakt haar weg naar de bar. Ze kijkt om en glimlacht naar me, ze herkent me nog.

Maria is ook bevriend met de eigenaar. We hebben elkaar een paar weken geleden op zijn verjaardag ontmoet. Hij gaf een feestje in dit café, met slingers en ballonnen en een besloten gastenlijst. De sfeer vanavond is heel anders. Maar toch, ze herkent me nog.

Nadat ze haar rode wijn geschonken krijgt pakt ze haar glas en loopt ze mijn kant op.
‘Hey Leslie, wat lees je?’, vraagt ze nieuwsgierig.

Ik ga rechtop zitten en stotter: ‘Oh, uhm, een oud boek dat ik op een, uhh, tweedehands marktje heb gevonden, niets bijzonders, maar het leest lekker weg.’

Maria glimlacht naar me en fluistert schattig: ‘Boekenwurm.’

Ik wil dat ze blijft, nooit meer weggaat. Waarom ben ik zo verliefd? Dit is pas de tweede keer dat we elkaar spreken, ik ken haar niet eens zo goed. Maar iets in me zegt dat het klopt. En ik wil haar beter leren kennen. Ik wil dat zij mij kent en dat ze me inspireert. Nog meer dan dat ze al doet.

Ze slurpt haar glas wijn leeg. Het glas landt gewelddadig op tafel.

I looove this song!’, roept Maria terwijl ze haar stoel opzijschuift en begint te dansen. ‘Kom Leslie, dans met me.’

Ik sta een beetje verlegen op, maar ik wil dit, dus ik loop op haar af. Ze pakt mijn hand, trekt me tegen zich aan en kijkt me diep in m’n ogen. Onze lichamen bedrukt met warmte van de ander, tegen elkaar gedrukt met stevige grip en erotische intentie. We bewegen heen en weer op de maat van de gevoelige chanson die menig ijshartige realist tot romanticus heeft bewogen. Ik weet niet wat me overkomt.

Maria brengt haar rood gestifte lippen naar mijn oor en fluistert: ‘Ik weet wat je voelt, ik voel het ook. Ik weet wat je wilt, ik wil het ook. Ga je mee? Naar mij?’
Mijn ogen worden groot en ik trek mijn hoofd weg. Ik kijk haar aan. Ik bloos. Ik voel dat ik warmer word en mijn wangen rode blosjes krijgen, door haar!

‘Ik woon om de hoek,’ zeg ik zelfverzekerder dan ik normaal ben. Maria knikt en laat me los. Ze loopt naar haar tas en jas, pakt haar spullen op en opent de deur van het café.

‘Kom.’ zegt ze vastberaden.

In het trappenhuis duwt ze me tegen de muur, ze zoent me. Vurig, hongerig, met alle energie die ze in zich heeft. Ik grijp haar stevig beet. Ik proef haar, ruik haar, neem haar in me op. Haar handen dansen over mijn billen, de mijne over haar dijen, haar buik, haar borsten. Ze is prachtig. Ze is adembenemend mooi en opwindend en geil en alles wat ik ooit heb gewild in een vrouw. Ze maakt me nat. Als ik naar haar kijk word ik week.

In mijn keuken tilt ze me op het aanrecht. Ze trekt mijn broek uit, mijn string en sokken. Ze gaat op haar knieën zitten, pakt mijn benen beet en schudt haar wilde krullen door de war. Haar tong maakt een weg van mijn tenen naar mijn kuiten, dan naar mijn bovenbenen tot aan mijn clit. Haar adem, haar warmte, haar speeksel, alles raakt me aan. De halen die ze maakt met haar tong, het zuigen met haar lippen… wow. Holy-fucking-shit-wow-what-the-hell. Mijn lichaam trilt, rilt en siddert. Ik grijp de vensterbank vast en schreeuw het uit. Volgens mij waren dat nog geen 30 seconden. En duurde het orgasme langer dan de aanloop ernaartoe. Wow.

Na een nacht vol aanrakingen die ik nog lang bij me zal dragen lig ik op de bank in de armen van Maria verzonken. Ze vertelt over haar laatste reis naar Mexico, hoe ze daar feest heeft gevierd en in gevaar was, hoe ze gerechten heeft ontdekt en de mooiste zee ooit heeft gezien. Ik hang aan haar lippen. Ik wil alles weten. Leren. Delen. Ik wil haar magie drinken in de hoop dat ik diezelfde magie kan groeien. En dan wil ik haar raken zoals zij mij raakt. Ooit gaan we samen, samen naar de maan.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy