Sexy verhaal: Stacey

door Yentl

Lachend tik ik mijn glas bier tegen die van Dave. We zitten in de bar van een stadshotel en genieten van ons zoveelste glas bier.

“Proost, dit wordt een avond om nooit te vergeten!”

“Nou dat zal wel meevallen, ik ben van plan om gewoon om een schappelijke tijd naast mijn vriendin te kruipen. Geen latertje deze keer.” Antwoord ik.

“Dat denk jij nu, maar ik heb iets voor je geregeld.”

In de ogen van Dave zie ik iets twinkelen dat ik vaker zie wanneer hij iets van plan is. Ik neem nog een grote slok van mijn bier en probeer er geen aandacht aan te schenken.

“Ik moet steeds denken aan wat je laatst zei man. Over jezelf nooit helemaal laten gaan tijdens de seks.”

Daar is het dan, de opzet naar een gesprek waar ik eigenlijk niet op zit te wachten.

“Ik begrijp wel dat je je vriendin niet behandelt zoals een one Night stand, maar ik vind dat je het verdient. Ik heb iets voor je geregeld.”

Opnieuw die twinkeling.

“Dave, als jij denkt dat ik iets ga doen vanavond met een vreemde dan zit je ernaast.”

Hij lacht, tikt zijn laatste slok bier achterover en zegt dat we dat nog weleens zullen zien.

“Gast, ik heb hier eigenlijk helemaal geen trek in.” Zucht ik zodra we in de lift staan.

Ik heb geen idee wanneer het is gebeurd, maar ik heb mij over laten halen. We zijn onderweg naar een hotelkamer waar volgens Dave een aangename verrassing op mij wacht.

“Jawel, dit wil je wel, vertrouw mij nou maar. Dit blijft tussen ons.”

Zou hij echt denken dat ik in staat ben om mijn vriendin te bedriegen? Ben ik dat?

Na een wandeling door de lange hotelgang stoppen we voor een kamerdeur. Opnieuw protesteer ik en zeg dat ik er vandoor ga als dit is wat ik denk dat het is.

Ik heb een dominante kant, maar aangezien mij meer dan eens vertelt is dat ik mijn eigen krachten niet ken lijkt het me geen goed plan om die kant bij iedere neukpartij de vrije loop te laten. Mijn vriendin en ik zijn acht jaar samen en de keren dat ik die kant naar boven heb laten komen zijn op een hand te tellen. Er gebeurde altijd wel iets. Een bloedlip, haar lichaam vol blauwe plekken, striemen en tot overmaat van ramp heb ik haar een keer zo hard fijngeknepen dat haar rib was gekneusd. Nee ik kan mij beter inhouden.

“Oké, veel plezier!” Roept Dave en hij duwt me de hotelkamer in.

Nog voordat ik door heb wat er gebeurt heeft hij de kamerdeur alweer dichtgetrokken en houdt de deur aan de andere kant tegen. Fuck!

Zuchtend loop ik de kamer binnen. Klaar om mijn verontschuldigingen te maken voor mijn botte vriend. Dan zie ik haar.

Op het bed ligt een dame in een van de geilste lingeriesetjes die ik ooit heb gezien. Kant in een dieppaarse kleur siert haar lichaam. Ze draagt een jarretel over het geheel, het uiteinde klemt door middel van hartvormige ringen om haar bovenbenen. Haar haren zijn donker, in tegenstelling tot de blonde haren van mijn vriendin en ze lacht ondeugend. Naast haar, op het bed, liggen verschillende speeltjes uitgestalt. Clit dingen, kont dingen, een zweepje, handboeien, het ligt er allemaal. Mijn interesse is meer dan gewekt en ik voel langzaam de dominante kant in mij de overhand nemen.

“Hi” begint ze, “ik ben Stacey, ik wil dat je me gebruikt als een seksspeeltje. Hou je vooral niet in.”

Holy fuck. Zei ze dit nou echt? Ik was vastberaden om de deur uit te rennen, Dave voor gek te verklaren en naar mijn vriendin te gaan. Maar nu, nu sta ik als aan de grond genageld. Aandachtig bekijk ik haar terwijl ze haar vingertoppen verleidelijk over haar lichaam laat dansen. Haar blik is ondeugend. Aan de binnenkant van mijn jeans voel ik mijn stijve tegen de stof aandrukken. Ik kan niet meer normaal nadenken. Ik ben ondersteboven van haar aanwezigheid en de spanning die in de kamer hangt.

Vol zelfvertrouwen loop ik naar het voeteind van het bed, waar zij op haar knieën is gaan zitten. Kort schenk ik haar een lach terwijl ik haar aankijk en mijn duim over haar lippen laat glijden. Haar ogen zijn groen, niet bruin zoals die van mijn vriendin. Doordringend kijkt ze me aan en laat dan haar mond iets openvallen. Ik druk mijn duim naar binnen, tegen haar tong aan en wacht tot ze zacht begint te zuigen. Scheuten vol verlangen schieten door mijn lijf.

“Weet je het zeker?” Vraag ik terwijl ik haar kin stevig vastpak.

“Honderd procent. Ik ben hier voor jouw genot, alles wat je maar wil.”

Ik kan het niet geloven. Mijn lijf vult zich met allerlei gedachten om mezelf te laten gaan. Eindelijk weer eens. Zonder uitleg, zonder nadenken. De geiligheid is te veel om tegen te vechten.

“Oké Stacey, wat wij gaan doen heeft niets met liefde te maken. Laat het me weten als het te ver gaat of wanneer je niet meer kan.”

Ze knikt, ik zie dat ze een tikkeltje zenuwachtig is, maar ik reageer er niet op. Het moment om terug te krabbelen is voorbij. Terwijl ik haar strak aankijk begin ik aan de riem van mijn broek. Vanaf deze positie kan ik nog beter haar beha inkijken waar twee volle borsten in schuil gaan.

“Ga liggen” beveel ik haar, “op je rug graag.”

Ze gehoorzaamt, zonder blikken of blozen. Ik sjor mijn broek, inclusief boxershort, naar beneden en trap ze in de hoek. Vluchtig trek ik mijn T-shirt over mijn hoofd en twijfel dan of ik haar een zoen zal geven. Ik doe het niet, zoenen zijn alleen voor mijn vriendin.

Vanaf de rand van het bed pak ik de handboeien, ik grijp haar polsen bij elkaar en plaats ze boven haar hoofd vast aan een spijl van het bed. Ze kreunt zacht en bijt ondeugend op haar onderlip. Ze maakt me wild. Ze heeft geen idee hoe gevaarlijk dat is. Dan plaats ik mijn benen langs haar borsten en buik en tik mijn stijve speels een paar keer in haar gezicht.

“Natmaken.” Zeg ik streng.

Ze steekt haar tong uit en doet haar best om iedere centimeter van vocht te voorzien. Ik positioneer mezelf boven haar gezicht, leun voorover om het hoofdbord van het bed te pakken en druk dan mijn pik in haar mond. Zover als haar mond toelaat, en nog een beetje extra. Ze kreunt wanneer ik in haar mond begin te stoten. Ongecontroleerd en met haar mond vol. Het geluid van haar gesmak, kokhalsneigingen en zuigkracht klinkt door de hotelkamer.

Met mijn vrije hand ondersteun ik haar hoofd. Zodat ze nergens heen kan en om nog beter het ritme te bepalen. Ik wil alles in haar mond hebben. Af en toe kijk ik naar beneden, in haar angstige geile ogen. Ik ga door tot het randje en laat dan luidkeels mijn sperma over haar tong golven. Ze is gulzig en likt me schoon alsof ik haar favorieten ijssmaak ben. Stacey lust mij wel.

Zodra ik van haar afga zie ik een van mijn druppels vanuit haar mondhoek richting haar hals lopen.

“Je proeft lekker.” Lacht ze.

Precies wat ik wil horen. Mijn vriendin laat mij nooit zo ver gaan. Zij lust me ook wel, maar niet zo diep. Dan begint ze te duwen op mijn bovenbenen om meer lucht te krijgen. Stacey niet, Stacey is gehoorzamer. Lekker.

Even denk ik aan Dave en aan wat een lul hij is dat hij dit geregeld heeft, tegelijkertijd ben ik hem dankbaar.

Met mijn ogen nog steeds op haar gericht ga ik tussen haar benen zitten en duw ze dwingend uit elkaar. Haar string zit in de weg. Uittrekken lijkt onmogelijk door de jarretel die ze draagt. Ik pak met beide handen een zijkant vast en trek haar slipje stuk. Een korte en luide gil ontsnapt uit haar mond. Ze zucht en kreunt zacht wanneer ze ziet dat mijn hand het leren zweepje te pakken heeft. Aan het uiteinde zit een stevige en brede lus. Ik laat hem over haar lippen gaan, via haar hals richting haar borsten en geef haar dan speels een tik op een van haar tepels. De handboeien glijden langs het hoofdbord met een oorverdovend geluid als gevolg.

“Oeps” lacht ze zenuwachtig.

De zweep gaat verder, langs haar navel richting haar clit, waar ik met een boog omheen ga. Wanneer ze het niet verwacht tik ik op de binnenkant van haar rechterbovenbeen. Haar kut begint te glinsteren, het is uitnodigend. Een ferme korte en gerichte tik op haar clit doet haar kronkelen. Het is een aangenaam gezicht. Ik pak een vibrator en speel net zo lang tot ik merk dat ze er bijna is. Ik wil dat ze smeekt. Smeekt om genade en smeekt om geneukt te worden. De binnenkant van haar bovenbenen zijn rood gekleurd door alle tikken van de zweep en haar clit lijkt steeds gulziger naar buiten te steken.

Wanneer ik voor de zoveelste keer de vibrator van haar lichaam afhou terwijl haar hoogtepunt bijna door haar lijf dendert hoor ik dan eindelijk die drie geile woorden.

“Neuk me alsjeblieft.”

Ik gooi de vibrator in de hoek en grijp met mij hand stevig naar haar mond.

“Wat zei je?” Vraag ik streng terwijl ik haar mond fijnknijp.

Haar lippen zijn bij elkaar geperst en onder mijn vingertoppen voel ik de vorm van haar kaken. Mijn vriendin zou ik nooit zo bazig vastpakken.

Onder mijn stevige greep drukt ze haar kut steeds verder omhoog, alsof ze op deze manier kracht bij haar woorden wil brengen. Om haar te pesten pak ik een dildo en breng hem kort naar binnen. Ze jammert. Dit is niet wat ze bedoelt. Het is tijd om haar te geven wat ze écht wil. Ik plaats mijn arm onder haar rug en draai haar om. Nu ze op haar buik ligt grijp ik haar heupen stevig vast en trek haar kont omhoog. Mijn richting op. De zweep legt een weg af langs haar ruggengraat en knalt minstens drie keer hard tegen haar stevige billen. Er vallen kleine druppels van verlangen tussen haar op het dekbed.

“Maak dit maar goed nat.” Zeg ik terwijl ik een dildo voor haar mond hou.

Ondertussen verspreid ik een flinke klodder glijmiddel tussen haar billen en door haar schaamlippen.

“Ik ga je opvullen.”

Ze leunt op haar ellebogen. Haar handen nog steeds vast aan het hoofdbord van het bed en ze tuft over de dildo. Vervolgens laat ze haar hoofd hangen. Alsof ze zich schrap zet.

Eerst druk ik mijn duim in haar achterste en beweeg ‘m voorzichtig. Zodra dit soepel gaat vervang ik mijn duim door de dildo en grijp naar haar donkere haren. Ze kreunt luid terwijl de dildo steeds dieper in haar verdwijnt. Ik laat haar haren los en plaats mijn hand om haar hals. Met mijn vrije hand druk ik mezelf bij haar naar binnen. Door haar dunne huid voel ik de dildo bewegen bij iedere stoot die ik maak. In de weerspiegeling van het raam zie ik onze lichamen. Ik zit in haar. Ik stoot in haar. Ik kan dit met geen mogelijkheid meer terugnemen en ik geniet ervan.

Na het zoveelste hoogtepunt merk ik dat zij niet de enige is die genoeg heeft gehad. Bezweet maak ik de handboeien los en laat haar bijkomen. Op haar schouder schittert een perfecte afdruk van mijn gebit. Haar donkere haren zitten wild door elkaar, een van haar beha bandjes is gescheurd. Haar billen zitten vol met bloeduitstortingen van mijn rake tikken en haar poesje is licht opgezwollen. Hier en daar zitten natte vegen over het onderlaken, sommige met een klein spoor van bloed, het bed staat scheef en de twee spijlen waar de handboeien aan vast zaten zijn afgebroken. Zuchtend pak ik de kapot gevallen lamp van de grond en plaats ‘m terug op het nachtkastje.

“Gaat het?” Vraag ik beleefd wanneer ze rechtop is gaan zitten en lijkt te zijn bijgekomen.

“Ja, alles oké. Ik denk wel dat ik straks weer klaarkom als ik naar de wc ga” lacht ze, “vond je het lekker?”

Met een trotse glimlach kijk ik haar aan en druk een zoen op haar mond.

“Heel lekker schat.” Antwoord ik terwijl ze haar lenzen uitdoen en de pruik voorzichtig losmaakt.

Er kan niets tippen aan mijn eigen vriendin.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy