Sexy verhaal: Zijn avond

door Yentl

Vanavond is het zo ver, het is zijn beurt om de dominante drift die altijd al ergens in hem schuilgaat vrij te laten.

In zijn lievelingslingerie zit ik op mijn knieën op het bed. Ik voel me sexy, wetende dat hij binnen enkele minuten knetter wild wordt van mij. Ik ga er lekker op.

Langzaam zie ik de deur opengaan. In enkel een grijze joggingbroek komt hij de slaapkamer ingelopen. In zijn handen heeft hij verschillende speeltjes en ik doe mijn best om ze in me op te nemen. Zijn blik is strak op mij gericht en hij bekijkt me van top tot teen.

‘Je ziet er echt prachtig uit.’ zegt hij.

Zijn stem is diep en rustig. Het heeft een rustgevende werking op me en het kalmeert de spanning die in stilte door mij raast.

Ik zucht kort en kijk dan met een ondeugende glimlach in zijn richting. Hij legt de speeltjes op de rand van het bed en komt tegenover me staan. Zijn blote borstkas is binnen handbereik en ik moet mijn best doen om mijn handen netjes op mijn schoot te laten liggen, zoals hij graag wilt.

Rond zijn tepels schittert een klein beetje kippenvel en onder zijn stevige borstkas zie ik zijn ademhaling op en neer gaan. Mijn ogen dwalen af, naar de rand van zijn joggingbroek. Het touwtje is al los en man o man wat zou ik graag mijn tanden erin zetten, maar ik beheers me.

‘Waar kijk je naar?’ Zijn stem klinkt lachend door de slaapkamer.

‘Nergens naar’ antwoord ik terwijl ik mijn blik de andere kant op breng.

Met een hand pakt hij mijn kin vast. Hij drukt het topje van zijn duim tegen mijn onderlip en kijkt me dan streng aan.

‘Ben je er klaar voor?’

Om zijn vraag te beantwoorden sluit ik mijn lippen om zijn duim en begin speels te zuigen. Ondertussen lijken mijn ogen zich te hebben vastgebeten in die van hem.

Voorzichtig bukt hij iets voorover en drukt een zachte kus op mijn voorhoofd. Het is de kus die laat weten dat er ongekend veel liefde voor mij in hem schuilt. De kus die nu alvast goed moet maken dat hij straks hardhandig met me is. De geur van zijn parfum dringt mijn neus binnen en maakt de opwinding in mij vrij. Het is onweerstaanbaar hoe lekker hij ruikt. Bijna verboden. Dan geeft hij me een zachte duw tegen mijn schouders en ik laat me achterover vallen.

Het is niet de eerste keer, inmiddels ken ik de eerste stappen en nog voor hij het kan vragen plaats ik mijn handen boven mijn hoofd.

‘Goed zo, je hebt er zin in.’

Zijn lach is ondeugend en galmt zacht door de slaapkamer.

Trots kijk ik hem aan. Ik weet niet wat het is, maar het voelt altijd als een compliment wanneer hij opmerkt dat ik een stapje verder ben. Alsof ik net te horen heb gekregen van de baas dat ik het uitstekend doe en zo lekker het initiatief neem.

Boven mijn hoofd bindt hij mijn polsen bij elkaar. Strak genoeg om ze amper te kunnen bewegen, maar zacht genoeg om geen pijn te doen. Deze man weet zoals altijd weer precies wat hij doet. Instant voel ik mijn hartslag iets omhoog gaan.

Zodra mijn polsen vastgebonden zijn gaat hij naast me zitten en laat zijn vingertoppen vanaf mijn pols via mijn onderarm en bovenarm in de richting van mijn borst glijden. Het zit tussen spanning en kietelen in en ik hou mijn adem in. Bij mijn borst aangekomen pakt hij mijn tepel vast door het kant van de beha en knijpt dan op een verlangende manier. Uit mijn mond rolt een zachte kreun van schrikt en ontlading.

‘Ik geniet echt van jou, weet je dat.’ zegt hij naar aanleiding van mijn reactie.

Ik knik voorzichtig en kijk dan naar zijn vingertoppen. Ze glijden tergend langzaam in de richting van mijn string. Ieder stukje huid dat hij aanraakt lijkt in hitte achter te blijven.

Bij de rand van mijn broekje aangekomen kijkt hij me nog één keer diep in m’n ogen aan. Met beide handen pakt hij het kant van mijn string vast en trekt het broekje naar beneden. Het kant rolt zich op en wrijft steeds stroever tegen mijn huid aan. Het is opwindend en ik begin steeds luider adem te halen.

Zodra mijn string mijn enkels heeft bereikt trekt hij ‘m over mijn voeten en gooit ‘m dan ergens in de hoek van de kamer. Hij pakt mijn enkels vast en dwingt mijn benen verder uit elkaar. Om mijn beide enkels plaatst hij boeien met een spreidstang er tussen die hij vervolgens zo breed mogelijk uit elkaar trekt. Mijn gevoeligste plek ligt naakt, gevoelig naakt. Tussen mijn benen in voel ik hoe m’n lipjes vochtig van elkaar af plakken.

‘Hmmm.’ gromt hij opgewonden.

Ongecontroleerd begin ik te hijgen. Het is pure spanning waar ik me even geen raad mee weet. Uit natuurlijke reactie wil ik mijn benen iets dichterbij elkaar brengen, maar dat is onmogelijk.

Hij plaatst zijn vingertoppen tegen mijn enkel en glijdt langzaam omhoog in de richting van de plek waar mijn benen samenkomen. Ik doe mijn best om mijn ademhaling onder controle te krijgen en net wanneer hij aangekomen is bij alle gevoeligheid, stopt hij. Hij geeft een korte, pittige tik op de binnenkant van mijn bovenbeen.

‘Nog niet’ zegt hij streng.

Nonchalant neust hij tussen het repertoire van speeltjes dat hij eerder op de rand van het bed heeft gelegd. Alsof hij nog niet weet waar hij naar op zoek is. Wat hij uiteindelijk pakt kan ik pas zien wanneer hij het voor mijn mond houdt.

‘Lik maar.’ beveelt hij.

Terwijl ik hem strak in zijn ogen kijk laat ik mijn tong over de metalen buttplug gaan en alles in mijn probeert zich voor te bereiden op wat er zo gebeuren gaat.

Speels en met een brutale lach op zijn gezicht drukt hij de buttplug tegen mijn achterste. Hij drukt steeds verder tot hij bijna naar binnen floept, maar trekt dan weer terug om het riedeltje weer opnieuw te beginnen. Het is gekmakend. Deze man. Zodra de buttplug zit wiebelt hij ‘m nog een paar keer verlangend heen en weer. Ik kreun steeds iets harder, hij weet precies wat dit met me doet.

Inmiddels heb ik mijn bekken al aardig in zijn richting geduwd, in de hoop dat hij gehoor geeft aan mijn subtiele hint. Dat doet hij niet. Hij graait opnieuw tussen de speeltjes die hij heeft uitgestalt en ik zie dan hoe hij een kleine vibrator en drukt de trillingen door mijn beha tegen mijn tepel aan. Holy shit, wat zijn ze goed te voelen. In no time prikken m’n tepels gewillig vooruit en is mijn gehijg overgegaan in een soort gejengel. Mijn clit wil aandacht. Opnieuw druk ik mijn bekken iets omhoog in zijn richting. De spanning op de buttplug verplaatst zich.

Hij strijkt met de vibrator in de richting van mijn hitte, maar daar aangekomen dwaalt hij er gekmakend omheen. Het liefst zou ik met mijn onderlijf wiebelen, mezelf in allerlei bochten wringen zodat ik de trillingen vind, maar ik beheers me. Nog steeds. Boven mijn hoofd wrijven mijn polsen klam langs elkaar. Het kost me moeite mezelf in toom te houden.

Opnieuw schieten de trillingen langs mijn lies, langs mijn natte schaamlippen en langs mijn clit. Dan ontglipt het me.

‘Neem me.’ fluister ik bijna onhoorbaar.

Ik hijg zo zacht dat ik ergens hoop dat hij het niet gehoord heeft, maar het was toch luid genoeg. In een ruk gooit hij de vibrator op het bed, hij trekt mijn knieën iets omhoog en bukt voorover.

Met zijn stevige, platte tong likt hij vanaf mijn achterste door mijn lippen, over mijn clit, heuvel en buik tussen mijn borsten door in de richting van mijn nek. En dat allemaal in een beweging. Ik hol mijn rug en kijk automatisch naar de zijkant. Zijn tong bereikt mijn kaaklijn en zodra ik zijn adem tegen mijn oorlel voel word ik overvallen door een tintelend effect dat door mijn lijf heen schiet.

‘Blijf liggen’ zegt hij streng.

Uit ervaring weet ik dat hij het meent en ik doe mijn best om absoluut stil te blijven liggen. Ik durf zelfs amper adem te halen. Ik hou mijn gezicht naar de rechterkant gericht en ergens in mijn ooghoek zie ik hoe hij zijn broek uittrekt. Ik voel hoe hij tussen mijn benen in gaat zitten en de spreidstang voor zijn borstkas plaatst. Vanzelf gaat mijn kont iets de lucht in en voel ik opnieuw de druk op de buttplug veranderen. Hij leunt iets naar voren, plaatst een hand om mijn middel en de andere om mijn keel. De druk die hij uitoefent is geil en hangt tegen het randje van pijnlijk. Hij heeft de controle en nadat hij twee keer zijn vochtige eikel door mijn lippen heeft laten glijden, stoot hij zichzelf naar binnen.

Bij iedere stoot voel ik hem door me heen razen, ik voel hoe de buttplug mee danst op zijn ritme, soms bijna uit me en dan weer vol naar binnen. Alles voelt gevoelig. Te gevoelig. Voor ik er erg in heb begint mijn lichaam te schokken. Onder zijn gegrom, luid gekreun en aanmoedigende geile woorden spat mijn lichaam uit elkaar. Pas wanneer ik de tranen langs mijn neus voel lopen besef ik hoe graag ik uitkijk naar zijn avonden en hoe lekker ik zijn dominante kant stiekem vind.

Beeld: Pexels.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy