Sexy verhaal: Rendez-vous in het bos

door Saskia
Sexy podcast – Soundcloud

Sexy podcast – Spotify

“Hi! Jij hier?” Ik sta abrupt stil, verbaasd hem hier, in mijn omgeving, tegen te komen. Mijn hoofd is voor mijn gevoel zo rood als een biet en ik probeer niet al te hard te hijgen. Maar het feit dat ik net zeven kilometer heb hardgelopen helpt daar niet aan mee.

Hij ziet er daarentegen perfect uit. Zoals altijd nonchalant gekleed in een luchtig wit overhemdje met zijn mouwtjes opgerold en zijn haar perfect in model.

Ik haal snel mijn AirPods uit mijn oren. “Hi!” Is alles wat hij zegt. Hij bekijkt me ongegeneerd van top tot teen. Zo onopvallend mogelijk probeer ik de staart die ik een uur geleden zonder erbij na te denken in heb gedaan, een beetje te fatsoeneren. “Alles goed?” plakt hij er dan toch nog achteraan.

Zodra ik een beetje ben geland en ik de rust heb in zijn ogen te kijken lijkt het wel alsof ik onder spanning kom te staan. Gelijk springen de vonken weer over zoals ze zo lang geleden ook hadden gedaan. “Ja. Alles goed wel. Op dit moment een beetje zweterig maar verder top. Met jou?” Ratel ik zenuwachtig.

“Ja ook goed…Je ziet er mega lekker uit.” Hij is altijd zo direct dat ik er verlegen en opgewonden tegelijk van wordt.

“Dank je.” probeer ik zijn compliment zo relaxed mogelijk te incasseren. Ik ben opeens heel blij dat ik toch die strakke legging met die crop top aan heb getrokken en niet mijn slobber outfit die ik eerst in mijn hand had.

“Was je even lekker aan het rennen?” Ik merk dat hij iets anders zegt dan wat hij denkt. Maar ik weet niet hoe ik dit sociaal ongemakkelijke moment moet doorbreken. We hebben elkaar te lang niet gezien. We zijn zo goed als vreemden voor elkaar. “Ja.” Antwoord ik alleen maar. Geen zin om dit toneelstukje nog langer vol te houden. Geen van ons beiden neemt nog de moeite een gesprek op gang te brengen…Geen van ons beiden maakt aanstalten om weer verder te gaan. We staan daar maar, tegenover elkaar, diep in elkaars ogen te staren terwijl om ons heen mensen langslopen met honden en kinderwagens.

Dan houd ik het niet langer meer. Ik doe een stap naar voren en we beginnen meteen te zoenen alsof ons leven ervan afhangt. Er is niks of niemand meer alleen hij en ik. De rest lijkt heel ver weg. Hoe hij ruikt, hoe hij smaakt, het neemt me terug in de tijd. Ik wist niet dat ik dit zo erg had gemist. Ik had het verdrongen, gedaan alsof ik had verzonnen dat we iets bijzonders hadden, maar dat het eigenlijk niks voorstelde wat er tussen ons speelde. Ik wilde verder met mijn leven en had hem losgelaten. Dacht ik…maar nu…dit, hier…ik wil hem zo graag. Waarom voelt dit zo focking goed. Na wat wel minuten lijkt maakt hij zich los. “Niet hier.” Hij kijkt om zich heen. “Kom.” Hij pakt mijn hand en we duiken van het pad af het bos in. Om de zoveel bomen kunnen we het niet laten ertegen te leunen en onze tongen met elkaar te spelen. Mijn handen glijden onder zijn shirt en herontdekken zijn lichaam. Zijn gladde rug en zijn gespierde buik. Zijn handen glijden over mijn stijve tepels die door mijn top heen prikken. Grijpen hardhandig mijn billen zodat mijn hielen van de grond komen. En glijden over mijn legging tussen mijn benen waar ik inmiddels gloei van verlangen.

Zo struikelen we een tijdje verder totdat we zo diep het bos in zijn gelopen dat we het aandurven. Tegen de zoveelste boom aanleunend glijdt hij met zijn hand mijn legging in. Als hij met zijn vinger over mijn zeiknatte clit glijdt hap ik naar adem. Gelegenheid voor hem om zijn tong weer in mijn mond te laten glijden, waardoor mijn hap naar adem een onderdrukte kreun wordt. Hij glijdt bij me naar binnen en ik klamp me aan hem vast als hij met zijn natte vinger heen en weer gaat. Even twijfel ik of we de bladeren in zullen duiken, maar hoewel het een zonnige dag is, is de grond nog bijna net zo vochtig als ik en ik zie er dan ook al snel vanaf. Om duidelijk aan te geven wat ik wil begin ik aan de knoop van zijn broek te sjorren. Als hij me met zijn handen komt helpen trek ik snel mijn legging een stukje naar beneden en draai ik me om. Zijn ene arm slaat hij om mijn middel, met de andere begeleid hij zichzelf bij me naar binnen. Mijn lichaam ontspant en ik geniet van het gevoel hem in me te hebben. Hij glijdt met zijn hand onder mijn top en grijpt mijn borst vast. Zijn andere hand vouwt zich rond mijn heup zodat hij me stevig genoeg vastheeft om in me te kunnen stoten. Steeds dieper en steeds sneller. Ik klamp de boom vast uit angst dat mijn benen me niet meer zullen houden. Die hoeven gelukkig ook niet veel te dragen want zijn stevige armen houden mij omhoog. Dat geeft mij de kans om met een hand tussen mijn benen te glijden en net die ene aanraking te geven die me over het randje duwt en me tot een hoogtepunt laat komen. En terwijl ik nog vol in mijn orgasme zit hoor ik hem ook komen.

Ik weet niet of het de uitputting van het rennen ervoor is of de emotionele lading die op deze ontmoeting zit, maar ik voel de tranen in mijn ogen opwellen. Wellicht zijn het tranen van ontlading, van opgekropt verlangen. Maar ik probeer ze uit alle macht weg te vegen voordat hij ze ziet.

Hij heeft me echter door en draait me naar zich toe. Met zijn handen pakt hij mijn gezicht vast en hij likt en zoent mijn tranen weg voordat hij me een lange betekenisvolle zoen op mijn mond geeft.

Hoewel ik al die tijd dat ik hem niet gezien had allerlei fantasieën heb gehad over wat ik hem allemaal wilde zeggen, lijken woorden nu totaal overbodig en irrelevant.

“Ik moet gaan.” Hij kijkt me schuldig aan terwijl hij zijn broek weer omhoogtrekt. “Er staan mensen op me te wachten. Zijn wij oké?” Hij kijkt me indringend aan. Ik knik en pers een schorre ‘ja’ uit mijn mond. “Ga maar. Ik ga zo.” Ik heb nog even tijd nodig om bij te komen, denk ik bij mezelf.

Hij duwt mijn kin omhoog en geeft me nog één zachte kus voordat hij, dezelfde kant als dat we vandaan kwamen, weer terugloopt naar de bewoonde wereld.

Meer lezen:

Sexy Verhaal: Studentikoos

Sexy Verhaal: Door zijn ogen

Sexy Verhaal: Me-Time (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy