Liefhebber in de spa

door Esther

"Ben je maandag vrij?" Vraagt Mike me in een whatsapp bericht. Ik check mijn agenda en antwoord dat ik nog niks gepland heb. "Mooi!" schrijft Mike. "Dan kom ik je om 2 uur ophalen met de gouden koets. Dinsdag breng ik je om 12 weer thuis." Ik glunder als ik zijn bericht lees. Het gebeurt niet vaak dat mannen een date voor me plannen die de hele dag gaat duren. Ik ben meer gewend aan de 'you up?' berichtjes op schandalige tijdstippen.

Op zondag merk ik dat ik lichtelijk gespannen ben voor de date. Precies als ik me afvraag wat we gaan doen, krijg ik een berichtje van Mike binnen. "Voor morgen mag je een tas inpakken met daarin een bikini, een sexy outfitje, je toilettas en als je het hebt: een badjas." Terwijl ik mijn spullen bij elkaar zoek, realiseer ik me dat we waarschijnlijk naar een spa gaan. Vermoedelijk ben ik hierin sterk in de minderheid, maar ik ben iemand die niet dol is op spa's. Ik houd niet van zwemmen en ben te onrustig om heel lang stil te zitten in een sauna of stoombad. Omdat ik het zo cute vind dat Mike een dagje weg heeft gepland, vertel ik hem maar niet dat ik geen spa-liefhebber ben.

De volgende dag staat hij iets later dan gepland in zijn patserige, goudkleurige sportauto bij me voor de deur. Ik schaam me een beetje voor mijn buren als ik instap in de overdreven ordinaire auto, maar vergeet mijn schaamte direct als ik naast Mike zit. Ik geef hem vluchtig een kus, maar daar neemt hij geen genoegen mee.

"Kom hier, Es. Geef me eens een goede knuffel." Ik ben geen knuffelkont maar Mike is er van overtuigd dat hij me kan bekeren. Hij is echt een soort levend knuffelbeest en wil voor mijn gevoel het liefst aan elkaar geplakt worden zodat hij me nooit meer hoeft los te laten.

Na de knuffel start hij tevreden de auto en scheurt met veel kabaal de hoek om en de stad uit. Tijdens de rit vertelt hij wat we gaan doen. "We gaan naar een spa en je moet naakt." Hij kijkt me trots aan. Ik glimlach en bedank hem voor het plannen.

"Echt leuk dat je me meeneemt en wilde verrassen." zeg ik.

"Toen je had gezegd dat je nooit naar de spa gaat, leek het me leuk om je mee te nemen. Je verdient echt een ontspannen dagje." legt hij uit. Ik begrijp zijn theorie en besluit hem lekker in de waan te laten. We hebben er nu toch niks aan als ik hem uit zou leggen dat ik nooit naar de spa ga omdat ik simpelweg niet van de spa houd.

Als de auto geparkeerd staat, lopen we naar de receptie. Mike heeft netjes gereserveerd dus kunnen we zo naar binnen. In de gemengde kleedkamers verruilen we onze kleding voor een zachte badjas en lopen dan op slippers richting de spa. Na een verkennend rondje gelopen te hebben besluiten we een sauna in te duiken. Er zitten nog twee koppels in de sauna die duidelijk op hun rust gesteld zijn. Ik probeer te genieten van de stilte maar Mike kan nog geen 10 seconde stilzitten, laat staan zijn mond houden. Zodoende staan we na wat boze blikken snel weer buiten.

"Misschien is het kruidenblad meer iets voor ons?" stel ik voor. Als we in het warme, geurende water zitten, legt Mike al snel zijn hand op en mijn been. Ik vind het eerst een beetje ongemakkelijk dat hij zo en plein public aan me wil zitten terwijl we naakt zijn maar merk dat andere koppels ook knus tegen elkaar aan kruipen dus overtuig ik mezelf ervan dat het er gewoon bij hoort.

"Vind je het gek Es? Al die naakte mensen?" vraagt Mike aan me terwijl hij me aankijkt met zijn ondeugende blik die ik al zo vaak gezien heb. "Eh, ja ik ben niet echt preuts maar ik merk wel dat ik er even aan moet wennen." geef ik toe. Je weet wat ze zeggen; Alles went, behalve een vent. En na een tijdje merk ik dat ik het inderdaad allemaal niet zo gek meer vind. Ik voel dat ik steeds meer ontspan en kruip als vanzelf wat dichter tegen Mike aan.

Als ik helemaal tot rust gekomen ben in het warme kruidenbad, stelt Mike voor om weer even verder te kijken. We klauteren het badje uit en lopen in onze badjassen rustig langs de verschillende sauna's en baden. Mijn oog valt op een jacuzzi die middenin een groot zwembad staat. "Zullen we daar heen?" stel ik voor. We hangen onze badjassen op waarna Mike me voorgaat het zwembad in. Rechts van de trap waar we het water in lopen, is een soort waterval. Mike pakt me bij mijn hand en loopt die kant op. Achter de waterval is wat ruimte waar je met z'n tweeën precies tussen past. Eenmaal onder de waterval trekt Mike me naar zich toe.

"Kom eens hier knapperd." zegt hij voordat hij me een kus geeft. Ik kijk even om me heen om te zien of er mensen naar ons staan te kijken maar we staan aardig goed verstopt achter de waterval. De mensen in de drukke jacuzzi kunnen ons door de waterval alleen heel vaag zien, wat me gerust stelt. Ik zoen terug en laat mijn handen over Mikes gespierde lichaam glijden. Ik voel kriebels in mijn buik van spanning en opwinding. Ik kijk Mike aan en knipoog naar hem om duidelijk te maken dat ik wel in ben voor een stout avontuur. Hij gaat met zijn rug tegen de muur staan en ik draai me om. Als ik zachtjes mijn billen tegen hem aan duw, voel ik dat zijn lul aardig stijf is.

Mikes handen verkennen onder water mijn lichaam en ik doe mijn best om mijn gezicht in de plooi te houden. Als zijn vingers langs mijn clit glijden gaat er een rilling door mijn lijf. Ik draai mijn hoofd wat naar achter om hem even aan te kunnen kijken. Mike kijkt me aan met twinkelende ogen en kust me dan in mijn nek terwijl zijn vingers mijn clit blijven bespelen. Ondanks dat het water van het zwembad niet heel warm is, begin ik van binnen steeds meer te gloeien. Ook Mike merkt dat ik opgewonden raak en trekt me stevig tegen zich aan. Met één hand houdt hij zijn pik vast en wrijft die langzaam tussen mijn schaamlippen door.

Ik word steeds zenuwachtiger maar ook steeds geiler van deze hele situatie en kijk om me heen om te checken of er inmiddels al iemand iets door lijkt te hebben. De andere spa bezoekers lijken ieder lekker met hun eigen ding bezig te zijn wat mij weer een beetje gerust stelt. Ik kantel mijn bekken en Mike duwt zachtjes zijn pik bij me naar binnen. Door het zwembad water, gaat het iets stroever dan normaal maar als de tip er eenmaal in is, voel ik hoe Mikes pik rustig in en uit me glijdt. Terwijl Mike me zachtjes neukt, kijk ik om me heen. Het is moeilijk om op mijn eigen genot te focussen, als ik de andere spa bezoekers in de gaten probeer te houden dus besluit ik even mijn ogen te sluiten.

Met mijn ogen dicht durf ik heel even echt van het moment te genieten, maar als snel worden de zenuwen me te veel. Ik knijp Mike in zijn arm en hij snapt de hint. Ik draai me weer naar hem toe om hem een kus te geven.

"Je vindt het eng, hè?" vraagt hij. "Nou," zeg ik. "Ik ben bang dat mensen schrikken als ze ons bezig zouden zien en dat wij dan iemands relax dagje in de spa helemaal verpesten."

"Ik snap het schat." antwoordt hij. "Misschien kunnen we een rustiger plekje vinden." zegt hij terwijl hij me weer zo ondeugend aankijkt.

We gaan het zwembad uit en trekken onze badjassen weer aan. Hand in hand lopen we langs het water naar buiten. In de tuin liggen mensen op bedjes te genieten van de zon. We lopen langs een paadje waar nog een aantal kleine hutjes zijn met verschillende sauna's. Het achterste huisje blijkt een sauna van 75 graden te zijn die helemaal leeg is. Mike gaat me voor het halletje in waar we onze badjassen weer ophangen. "Kijk dit is perfect," zegt Mike glunderend. "We horen het als mensen hier binnenkomen. Terwijl zij hun badjas uittrekken hebben wij 2 minuten om weer rustig naast elkaar te gaan zitten alsof er niks aan de hand is."

Ik moet hem gelijk geven: dit is de ideale plek om stoute dingen uit te halen. De sauna is vrij afgelegen, we hebben prachtig uitzicht over het meer en we horen het als mensen door de eerste deur komen. Mike gaat op het hoogste bankje zitten en ik eentje onder hem. "Durf je niet?" vraagt hij na een paar minuten. Ik twijfel of ik durf maar wil deze kans ook niet aan me voorbij laten gaan dus draai ik me om en kijk omhoog terwijl ik Mikes bovenbenen streel. Hij blijft me aankijken terwijl ik mijn tong uitsteek en langzaam zijn stijve lul lik. Als ik zijn eikel in mijn mond neem, kreunt hij zacht. Zijn geluidjes brengen mij weer iets meer in the mood, dus versnel ik het tempo. Ik voel zweetdruppels over mijn rug lopen terwijl ik mijn lippen over zijn grote pik laat glijden.

"Kom hier," zegt hij na een paar minuten en klautert twee treden naar beneden. "Ga maar lekker op handen en knieën zitten voordat je helemaal oververhit raakt." Ik doe wat hij zegt en duw mijn billen uitdagend naar achter. Ik voel zijn grote handen strak om mijn middel terwijl zijn harde penis bij me naar binnen dringt. Ik kreun terwijl hij steeds iets dieper in me komt.

"Eigenlijk wil ik je keihard neuken, maar ik doe even rustig aan in de hitte schat," hoor ik Mike zeggen. Ik kan alleen maar kreunen bij wijze van antwoord en kan eindelijk wat meer ontspannen genieten van Mikes pik.

Ik schrik als ik wat hoor. "Kut," zeg ik net iets harder dan verwacht. Mike laat me los en gluurt snel door het raampje. "Mensen!" sist hij en klautert snel weer terug naar het hoge bankje waar hij eerst zat. Hij spreidt zijn benen zodat ik één trapje lager precies voorheen kan zitten zodat zijn erectie niet te veel opvalt. Het stel dat binnenkomt, knikt naar ons en neemt dan plaats aan de overkant. Mike en ik doen ons best om niet te giechelen maar kunnen het niet laten stiekem te gniffelen. "Zeg maar als we kunnen gaan." fluister ik.

Na een paar minuten bijkomen, knijpt Mike in mijn schouder. Ik draai me om en zie dat zijn piemel weer een beetje gekrompen is. Samen staan we op, groeten het nietsvermoedende stel en wandelen met een strak gezicht de sauna uit. Eenmaal buiten barst ik in lachen uit. "Oh my god" zeg ik lachend. "Dat ging maar net goed."

Beeld: Pexels

1 reactie

Sidy 20 juli 2022 - 00:19

Wauw, mooie geschreven, had Mike haar kunnen beffen zou dat fijn voor haar, dat zou ik doen met mijn date. Vind ik persoonlijk.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy