Sexy Verhaal: Spicy date night (+podcast)

door Saskia


Het was date-night. Een zeldzame avond dat de kindjes bij de oppas waren en Dan en ik samen een avondje op pad gingen. En ik had dit keer zowaar totaal geen idee wat we gingen doen. Normaal gesproken was ik degene die met de ideeën kwam voor uitstapjes en dingen te doen, maar dit keer had Dan alles geregeld en hoefde ik alleen maar te volgen. Heerlijk!

We begonnen met een etentje bij nu één van mijn lievelings restaurants. Na drie heerlijke gangen die de chef voor ons had gekozen en vier bijpassende glazen wijn mocht ik helaas niet even lekker uitbuiken in het restaurant. In plaats daarvan moesten we gelijk door naar de volgende verrassing. Het bleek een boottochtje door de grachten te zijn, tijdens het Amsterdam Light Festival. Hij dacht even uit te pakken en had helemaal de zogenaamde loveboat tour geboekt. Echt super lief en het klonk ook onwijs romantisch, maar schijn bedriegt zo bleek ook deze keer maar weer. Want waar we dachten een romantische avond op de boot te hebben met prachtige lichtgevende kunstwerken om te bewonderen, bleek dat we samen met een hele hoop andere mensen in een ordinaire rondvaartboot terecht kwamen.

Gelukkig hadden we al een heerlijk diner achter de rug en waren we al lichtelijk aangeschoten, dus konden we er alleen maar om lachen. We besloten wel all out te gaan en vol aan de glühwein te tappen terwijl we achteraan sloten in de mega lange rij. Na meerdere glazen wijn mochten we – na wat een eeuwigheid leek te duren – bijna instappen. We besloten nog snel een extra glühweintje voor onderweg te kopen en settelden ons daarna met z’n tweeën op een bankje ergens achterin de boot.

Ondanks dat het toch iets minder romantisch was dan dat Dan oorspronkelijk had bedacht vermaakten we ons prima en waren de oplichtende kunstwerken in en langs het water prachtig om te zien.

Na een tijdje voel ik Dan zijn hand – die al even op mijn knie lag – langzaam heen en weer bewegen. Steeds iets verder omhoog, steeds meer tussen mijn benen. Ik weet gelijk wat hij van plan is en kijk hem even met grote ogen aan. Hier? Nu? Maar ik kan de verleiding niet weerstaan en besluit het te laten gebeuren. Ik richt mijn blik weer naar buiten toe, al neem ik niks meer op van wat ik zie.

Ik voel eerst de toppen van zijn vingers door mijn broek tussen mijn benen, daarna de warmte en de druk van zijn hele hand.

Ik blijf naar buiten kijken alsof er niks aan de hand is en de mensen tegenover ons doen dat gelukkig ook. Met mijn handen grijp ik het bankje waarop we zitten vast en ik laat mezelf iets verder onderuit zakken ter aanmoediging en omdat ik eigenlijk gewoon alleen maar zo snel mogelijk nog meer wil.

Zijn hand blijft heen en weer gaan en ik voel hoe ik steeds korter begin te ademen. Zo onopvallend mogelijk laat ik mijn benen verder uit elkaar vallen om hem nog meer toegang te geven. Dit vat hij gelukkig gelijk op als een uitnodiging om verder te gaan. Hij draait een beetje op zijn zij om ook ‘goed naar buiten te kunnen kijken’ waardoor hij gemakkelijker met zijn hand in mijn broek kan glijden. Thank god voor de elastieken band in mijn broek die het mogelijk maakt dit redelijk onopvallend te doen.

Met zijn hele hand glijdt hij langzaam verder naar beneden, zijn middelvinger tussen mijn lippen door over mijn clit. Nog verder naar beneden, helemaal naar binnen toe. Ik houd mijn adem even in als ik zijn middelvinger naar binnen voel gaan.

Dan werpt een snelle blik op onze overburen om te checken of ze het doorhebben. Blijkbaar zijn die nog afgeleid want hij laat zijn hand opnieuw naar beneden gaan en glijd dit keer met twee vingers naar binnen.

Het idee dat er mensen mee kunnen genieten maakt me alleen maar geiler en ik wil zo graag komen hier nu in deze zogenaamde overbevolkte loveboat. Blijkbaar voelt hij dat ook aan mij en hij begint mijn clit te bewerken met zijn twee vochtige vingers. Precies zoals alleen hij weet hoe hij dat bij mij moet doen; zachtjes, bovenin, met zijn andere vingers druk zettend aan de zijkant, het tempo steeds verder opvoerend en aanhoudend. Zijn warme adem voel ik in mijn nek, steeds zwaarder worden. Ik kijk even snel de boot in, naar alle mensen die er zitten en mij potentieel kunnen zien klaarkomen. Het duwt me over het randje. Mijn tenen krommen zich in mijn schoenen en ik knijp de bank helemaal fijn als ik kom. Als hij me weer voelt ontspannen trekt hij zijn hand uit mijn broek. Hij kijkt me ondeugend aan terwijl hij zijn vingers met zijn mond aflikt.

“Lekker.” Glimlacht hij en hij neemt een slokje van zijn Gluhwein.

Ik moet lachen en geef hem een kus op zijn wang. “Zeker,” fluister ik in zijn oor. “Dankjewel schatje.” Ik nestel mij in zijn armen terwijl ik geniet van de rest van de boottocht.

Meer Sexy Verhalen:

Riskant in het restaurant (+podcast)

Gekreun van overgave

Samen spelen, samen delen

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy