Sexy verhaal: Cadeau achter de bomen

door Kim

Sinds kort durft James openlijk uit te komen voor zijn biseksualiteit. Hij is 26 en heeft nog maar één ervaring achter de rug met een andere man. Zijn voorgaande relaties en dates met vrouwen zijn hem dierbaar, maar zijn nieuwsgierigheid naar mannen vraagt steeds meer om aandacht.

Een paar weken voor kerst ging James op zoek naar de perfecte kerstboom voor in zijn nieuwe studio appartement. Hij woont nu een half jaar zonder huisgenoten en geniet enorm van de privacy. Hij vindt het heerlijk om naakt rond te kunnen lopen zonder bang te zijn dat iemand hem betrapt. En daarnaast is het idee dat hij overal in huis sex kan hebben zonder zich zorgen te maken over bijvoorbeeld welke student er al eerder klaar is gekomen op de bank uitzonderlijk bevredigend. Er is nog niemand klaargekomen op zijn nieuwe bank. Het wordt tijd dat daar verandering in komt. Maar hij moest eerst maar eens een kerstboom gaan scoren…

James liep langs talloze dennenbomen op het plein in zijn rustige stadje. De lichtjes aan de hekken gaven die vrijdagavond een zwoele sfeer. Hij zag iets glinsteren tussen de bomen en liep er vastberaden op af. Het bleek een sleutelbos te zijn. De kerstboomverkoper aan wiens broek de sleutels hingen draaide zich om en keek James aan. “Hey, kan ik je helpen?”, vroeg de verkoper met een vriendelijke en ietwat speelse glimlach. James stelde zich voor en vroeg de verkoper om zijn naam.

“Ik ben Casper, aangenaam. Ben je op zoek naar een kerstboom… of iets anders?”, zei Casper op flirterige wijze.

James lachte. “Beiden, denk ik.”, kwam er verlegen uit zijn mond gerold terwijl hij begon te blozen. Casper pakte brutaal zijn hand beet en liep naar de achterste doorgang van het hek. James zijn hart begon sneller te kloppen. Hij liep zonder enkele twijfel achter Casper aan. Het gevoel van hun handen in elkaar zorgde ervoor dat zijn bloed sneller ging stromen en James merkte dat zijn broek straktrok rond zijn kruis.

Ze stonden voor een Volkswagen busje. Het was een hip omgebouwd busje met een bed achterin. Casper leunde tegen de zijkant en vertelde dat hij in de zomermaanden door de bossen van Europa reist. In de winter keert hij terug naar Nederland en helpt hij zijn broer met natuuronderhoud en het verkopen van kerstbomen. James was onder de indruk van Casper zijn vrije leefstijl. Hij bewonderde dat Casper durft te doen wat hij wilt, zonder toe te geven aan angst. Ergens zou James meer zoals Casper willen zijn… en terwijl hij dat aan zichzelf toegaf ging er een knop om in zijn hoofd.

James ging voor Casper staan, heel erg dichtbij. Zo dichtbij dat zijn lippen die van Casper bijna raakten. Hij keek Casper diep in zijn ogen aan en liet zijn hand naar beneden glijden om te voelen wat er achter die sleutelbos schuilging. James streelde Casper zijn billen, zijn bovenbenen, zijn kruis. Casper ademde diep in, de chemie was overduidelijk aanwezig. Toen trok James hem dichter tegen zich aan, want de kwelling van het afwachten werd hem te veel. Hij moest Casper hebben, daar, op dat moment, op die plek.

Ze begonnen wild te zoenen. De vonken vlogen eraf… er was geen mogelijk te ontkennen dat dit ging escaleren. Casper draaide zich naar het busje toe en stak zijn sleutel in het slot van de deur, maar James kon niet van hem afblijven uit puur ongeduld. Hij duwde Casper stevig tegen de deur en hij duwde zichzelf uit opwinding tegen Casper aan. Zijn gezwollen pik drukte door zijn broek heen tegen de gespierde billen van de kerstboomverkoper. Casper kreunde, slingerde de zijdeur van de bus open en kroop naar binnen. James sprong er achteraan en gooide de deur dicht. James klom bovenop Casper die ondertussen al zonder T-shirt op het bed lag. James begon zijn nek te zoenen, een beetje te bijten en zakte langzaam naar beneden om zijn tepels te proeven. Toen maakte hij Casper z’n riem los en knoopte hij z’n broek open. James zag de bobbel in z’n boxer en werd nog wilder dan hij al was. Casper haalde zijn pik tevoorschijn en vroeg aan James of hij hem wilde pijpen. James maakte zijn lippen nat en liet zijn tong over Casper z’n eikel dansen. James likte en zoog, hij kwijlde over de nog harder wordende staaf van Casper heen totdat hij elk zenuwuiteinde in zijn lichaam voelde tintelen. Wat een ervaring… wat een gevoel… zo stout, zo opwindend. Zo magisch.

Casper kleedde James uit en streelde hem overal. Hij nam de harde pik van James in zijn hand en trok hem nóg stijver. Hij spuugde in zijn hand en liet het kwijl over de pik van James heen druipen. “Ik wil dat je me neemt. Ik kan niet langer wachten.”, kreunde Casper in zijn oor. James ging op zijn knieën achter Casper zitten, die voorovergebogen op het bed lag met zijn handen tegen de achterdeuren van het busje aan. Hij spuugde op Casper z’n billen en duwde voorzichtig zijn eikel naar binnen. Toen ging hij steeds iets dieper, tot zijn hele pik tussen Casper z’n billen verdwenen was. James begon te stoten terwijl hij Casper stevig beet had. Casper kreunde als een wilde, smeekte James om hem harder te nemen. James stootte harder, Casper trok zichzelf af, ze gingen helemaal op in het moment. James kreunde dat hij het niet langer kon uitstellen… Casper hijgde dat ook hij ging komen…

James spoot Casper vol. Casper spoot over het bed heen. Het was intens, als oorverdovend vuurwerk. Toen pakte James Casper zijn gezicht beet en zoende hem gepassioneerd. Hij keek Casper aan en zei: “Ik heb een splinternieuwe bank thuis waar je dat ook wel overheen mag doen.”

Casper glimlachte nog half sexdronken en vroeg: “Waar, wanneer en hoe laat?”.

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy